Teie elementasrsed ilurutiinid

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 22:55
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 08:32
Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 23:32
Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.
No mis tooteid täpselt? Ja kuidas kasutad? Tõmbad maskise käega korra üle läbimärgade juuste ja kõik?
Olen kasutanud erinevaid. Odavatest Rich ja L'oreal, kallimatest Maria Nila ja Rituals näiteks. Mitte ükski neist toodetest ei jätnud märgatavat jälge. Rich jättis juustesse ainult kohutavalt tugeva lõhna, aga takused olid nad ikkagi.
Ohkab.
Kas sul on värvitud, blondeeritud, muidu keemiliselt töödeldud juuksed, lokid, kuumtöötleid neid, kasutad keratiinimaske, niisutavaid maske, lokkidele või migeid volüümmaske? Hoiad juustes 20 min?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 16:14
Täitesüstid 3 korda aastas.
Mis seal nii palju süstida on siis? Täitesüst peaks aasta aega vähemalt mõjuma, isegi botoxit ei soovitata rohkem kui iga kuue kuu tagant teha.
Mõjuvadki 2 aastat. Erinevad piirkonnad, erinevad ealiste muutustega tekkivad probleemid. Botox ei kesta mul isegi 4 kuud. Kuu vb.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:58

No mis tooteid täpselt? Ja kuidas kasutad? Tõmbad maskise käega korra üle läbimärgade juuste ja kõik?
Olen kasutanud erinevaid. Odavatest Rich ja L'oreal, kallimatest Maria Nila ja Rituals näiteks. Mitte ükski neist toodetest ei jätnud märgatavat jälge. Rich jättis juustesse ainult kohutavalt tugeva lõhna, aga takused olid nad ikkagi.
Ohkab.
Kas sul on värvitud, blondeeritud, muidu keemiliselt töödeldud juuksed, lokid, kuumtöötleid neid, kasutad keratiinimaske, niisutavaid maske, lokkidele või migeid volüümmaske? Hoiad juustes 20 min?
Ei ole oluline. Oleks kasutand täiesti värvimata juustel kui blondeeritud, värvitud, triibutatud. Sama efekt
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:58

Ohkab.
Triibutan 4-5 korda aastas heledaid triipe. Maski olen peas hoidnud nii kaua, kui pakendi peal on kirjas.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 10:04
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 22:57
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 22:17

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sama efekt -> kõik teevad hästi pehmeks.
Külaline

Juuksur 1x kuus, maniküür 3-4ndl tagant(geellakk), kulmud-ripsmed värvin keemiliselt ise kodus(paar x kuus), pediküüri teen ise 1x kuus, massaaž 1-2x kuus, botox 1x aastas(lihtsalt kestab väga kaua mul hea tulemus), fillerid vastavalt vajadusele- viimati tegin aasta tagasi ja praegu ei nàe veel vajadust uuesti teha. Naine, 32a.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 19:42 Juuksur 1x kuus, maniküür 3-4ndl tagant(geellakk), kulmud-ripsmed värvin keemiliselt ise kodus(paar x kuus), pediküüri teen ise 1x kuus, massaaž 1-2x kuus, botox 1x aastas(lihtsalt kestab väga kaua mul hea tulemus), fillerid vastavalt vajadusele- viimati tegin aasta tagasi ja praegu ei nàe veel vajadust uuesti teha. Naine, 32a.
Mis suur vajadus see nii noorelt siis fillerite järele on?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 21:42
Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 19:42 Juuksur 1x kuus, maniküür 3-4ndl tagant(geellakk), kulmud-ripsmed värvin keemiliselt ise kodus(paar x kuus), pediküüri teen ise 1x kuus, massaaž 1-2x kuus, botox 1x aastas(lihtsalt kestab väga kaua mul hea tulemus), fillerid vastavalt vajadusele- viimati tegin aasta tagasi ja praegu ei nàe veel vajadust uuesti teha. Naine, 32a.
Mis suur vajadus see nii noorelt siis fillerite järele on?
No tegelikult ju pole mitteükski ülaltoodud iluprotseduur mingisugune suur vajadus, ilma milleta ei saaks, kui siis ainult ehk massaaž tervisehäda korral, mina käin seal hädateta lõõgastumas. Ehk siis fillereid ei tee mingist suurest vajadusest, samamoodi ei käi ka juuksuris ega maniküüris mingist suurest vajadusest, vaid seetõttu, et lihtsalt meeldib ja ma tunnen ennast nii paremini.
Külaline

No tegelikult ju pole mitteükski ülaltoodud iluprotseduur mingisugune suur vajadus, ilma milleta ei saaks, kui siis ainult ehk massaaž tervisehäda korral, mina käin seal hädateta lõõgastumas. Ehk siis fillereid ei tee mingist suurest vajadusest, samamoodi ei käi ka juuksuris ega maniküüris mingist suurest vajadusest, vaid seetõttu, et lihtsalt meeldib ja ma tunnen ennast nii paremini.
Juuksurit ja fillerite süstimist võrrelda on ikka tase. Käid süstimas, sest meeldib? Tavaliselt süstitakse ikka siis, kui on mingid kortsud, volüümikadu vms, mitte sellepärast, et mõnus ja meeldib. Süstin ka, aga 30 aastaselt selleks küll mingit vajadust ei näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 13:49
Juuksurit ja fillerite süstimist võrrelda on ikka tase. Käid süstimas, sest meeldib? Tavaliselt süstitakse ikka siis, kui on mingid kortsud, volüümikadu vms, mitte sellepärast, et mõnus ja meeldib. Süstin ka, aga 30 aastaselt selleks küll mingit vajadust ei näinud.
Jah, teengi mõnikord fillereid, sest tunnen ennast nii paremini ja meeldib. Samamoodi käin juuksuris, sest meeldib värske lõikus ning ei kannata endal väljakasvu, pole kumbki eluks vajalik teenus seega täiesti võrreldavad minujaoks. Väga tore, et sul 30 aastaselt ei olnud vajadust, minul oli.
Tase on see, et teemaalgatuses küsitakse ilurituaalide kohta ja siis üks hakkab lihtsalt kaagutama, et mis vanuses on õigust kellelgi midagi teha.
Külaline

Tase on see, et teemaalgatuses küsitakse ilurituaalide kohta ja siis üks hakkab lihtsalt kaagutama, et mis vanuses on õigust kellelgi midagi teha.
Mine tee paar süsti ja katsu rahuneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:22
Kuidas see sind puudutab, mida ta teeb? Võimalik, et tal on näos ebatasasused, armid, mida vaja täita? Või suurendab huuli? Seda tehakse juba täiskasvanuks saadeks.
Külaline

Filleritel on tõesti üsna lai kasutusala. Mina tegin esimest korda 20-aastaselt, kuna huultel tugev asümmeetria. Filleriga näevad huuled välja tavalised nagu nad olema peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:32
Külaline kirjutas: 02 Juul 2024 14:22
Kuidas see sind puudutab, mida ta teeb? Võimalik, et tal on näos ebatasasused, armid, mida vaja täita? Või suurendab huuli? Seda tehakse juba täiskasvanuks saadeks.
Tehku mis tahab, lihtsalt küsisin, mida on 32 aastaselt pidevalt. Jah, mõni käib oma punnhuuli iga kuu süstimas, eks oma asi. Aga sain juba vastuse, et lihtsalt meeldib. Sellepärast ei tasu nii hirmsasti ärrituda ja hakata teisi kaagutajateks sõimama.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2024 23:32
Kas sul juuksemaskist on miskit kasu ka? Olen proovinud mitmeid tooteid ja mitte mingit vahet pole märgata. Täiesti maha visatud raha.
Külaline

Üks imeliselt toitev juuksemask on musta kastoorõliga Sunny Isle, Jamaican Black Castor oil intensive repair mask, selle sarja õli on ka olemas.
Kui viitsimist, jätan õli ööseks pähe, järgmisel päeval pesu ja mask ja imeline tulemus.
Tellin IHerbist.
Külaline

Pediküüri teen ise ja varbaküüsi lakin ka, maniküüris ei käi.
Kulmuhooldus ja ripsmete keemiline värvimine u iga 4 nädala tagant.
Juuksuris käin u 4x aastas.
Karvaeemalduse ja näomaskide-juuksemaskide-kehakoorijatega toimetan ise.
Zorro

Postitus Postitas Zorro »

Umbes kord kuus kaenla alt ajan karvu, kord kahe kuu takka alakorruselt. Muud väga ei tee.
Külaline

Zorro kirjutas: 23 Okt 2024 22:34 Umbes kord kuus kaenla alt ajan karvu, kord kahe kuu takka alakorruselt. Muud väga ei tee.
Hahhaa, ebaõnnestunud nali.
Iga naine teab, et kaenla alt max 4p ning alt max 2p.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Habeme kujundamine
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist