Kuidas tegija mees saaks tolmukubemega ühendust võtta? Tolmukube võiks oma meiliaadressi jätta siia foorumisse, siis äkki pühitakse tolm kubemelt...Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:08aga eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha, sellepärast Tolmukübe nii üksildane ongi....
Miks kellegagi tahad suhelda?
-
Külaline
-
Külaline
Nad oleks Antsuga paras paar. Mõlemad omamoodi veidrad. Ja Antsu Teietamine tõstaks kübet kõrvustKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:08Need inimesed, kes oma nime alt postitavad, need on avatud suhtlemisele, aga eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha, sellepärast Tolmukübe nii üksildane ongi....
-
Külaline
Ja te ikka inisete teiste teiste kallal. Teeb nalja ka.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 20:33 Nad oleks Antsuga paras paar. Mõlemad omamoodi veidrad. Ja Antsu Teietamine tõstaks kübet kõrvust
Koolis ka kiusasite teisi kindlasti.
-
Külaline
Siin saab ju privaatseid sõnumeid ka saata, sellele, kes ei ole anonüümne.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 19:52Kuidas tegija mees saaks tolmukubemega ühendust võtta? Tolmukube võiks oma meiliaadressi jätta siia foorumisse, siis äkki pühitakse tolm kubemelt...Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:08aga eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha, sellepärast Tolmukübe nii üksildane ongi....
-
Külaline
Ega suurtähega Sinatamine parem ole, nagu mõned siin teevad, kui midagi teravalt ütlevad.
-
Külaline
Miks sa korrutad seda inisemist igas teemas. Üks rõvedamaid sõnu, mida olen kuulnud ja peale sinu seda keegi siin ei kasuta.. Mitte midagi sul kuskil muud öelda pole, ainult mis te inisete. Mis sa ise inised.
-
Külaline
Jäängi nii inisema kui siin inisetakse teiste kallal.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 22:24Miks sa korrutad seda inisemist igas teemas. Üks rõvedamaid sõnu, mida olen kuulnud ja peale sinu seda keegi siin ei kasuta.. Mitte midagi sul kuskil muud öelda pole, ainult mis te inisete. Mis sa ise inised.
Andke andeks talle tema vaimupimedus.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 23:10Jäängi nii inisema kui siin inisetakse teiste kallal.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 22:24Miks sa korrutad seda inisemist igas teemas. Üks rõvedamaid sõnu, mida olen kuulnud ja peale sinu seda keegi siin ei kasuta.. Mitte midagi sul kuskil muud öelda pole, ainult mis te inisete. Mis sa ise inised.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 20:46
Ja te ikka inisete teiste teiste kallal. Teeb nalja ka.
Koolis ka kiusasite teisi kindlasti.
Lollidega pole mõtet vaielda: nad ei saa niikuinii aru, et on lollid.
Või et sõna on rõve, aga kui teisi inimesi kiusatakse, siis see tegu pole rõve kuidagi, siis lööks veel isegi punti, onju nii? Et teha võib, aga öelda ei või, niiviisi või? Ma ei näe, et sa kiusajaid kommenteeriksid, seal sa oled miskipärast vait.Külaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 22:24Miks sa korrutad seda inisemist igas teemas. Üks rõvedamaid sõnu, mida olen kuulnud ja peale sinu seda keegi siin ei kasuta.. Mitte midagi sul kuskil muud öelda pole, ainult mis te inisete. Mis sa ise inised.
-
Külaline
Oot, oot, sellele inisejale ju meeldib Tolmukübe. Ma ei tea, miks ta ei taha talle siis kirjutada, ei julge vist. Siin foorumis saab ju kirjutada nimelistele kasutajatele. Antsule vist jääb Tolmukübe liiga lolliks, ta on ju ise nii tark igal alal, vähemalt enda arust, aga inisejale täpselt paras.Guest kirjutas: ↑06 Juul 2025 20:33Nad oleks Antsuga paras paar. Mõlemad omamoodi veidrad. Ja Antsu Teietamine tõstaks kübet kõrvustKülaline kirjutas: ↑06 Juul 2025 18:08Need inimesed, kes oma nime alt postitavad, need on avatud suhtlemisele, aga eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha, sellepärast Tolmukübe nii üksildane ongi....Guest kirjutas: ↑05 Juul 2025 22:35
Olen nõus. Eks proua on otsinud ilmselt ka, aga pole tegijat meest leidnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist