Miks kellegagi tahad suhelda?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:34
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:15
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:09

Ma pisut jahutaks sinu indu. Kui oled 54 aastane ülekaaluline erinevate tõbede küüsis olev mitte just piltilus naisterahvas, siis pead äärmisel juhul leppima 60+ vanamehega. Kui sedagi. Noored kuumad Ronaldo soenguga täkud sind paraku ei vaata. :D
54-aastase naise jaoks on 60-aastane mees ju väga noor. Vanusevahe ideaalne.
Noor? Sellel ju ei tõusegi ja penskar valmis. Välismaal on küll ka heas vormis aktiivseid 60 aastseid mehi ka olemas, aga Eestis on neid mõni üksik. Õllekõhud, šovinistid, joodikud, väljanägemine nagu mingi trammiõnnetus. Tolmukübeme puhul on kõige hullem see loll jutt, aga ega need vanamehed ka vist haridusega ei hiilga, seega äkki kõlbab küll. Saab nagu ülevalt alla vaadata või nii.
Tänasele päevale tagasi vaadates - trepikojas sai paar sõna juttu aetud mehega, kes on u 60, üksik, normaalkaalus, ei ole joodik. Aga ma ei vaadanud teda partneriotsingu pilguga. Üksikud normaalsed mehed on täitsa olemas, kui tähele panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 22:34
Noor? Sellel ju ei tõusegi ja penskar valmis.
Miks peab tõusma 60 aastasel? Sa loe neid tolmukübeme heietusi. Sealt kumab läbi, et seks ei oma tema elus mitte mingisugust tähtsust.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 22:34Tolmukübeme puhul on kõige hullem see loll jutt, aga ega need vanamehed ka vist haridusega ei hiilga, seega äkki kõlbab küll. Saab nagu ülevalt alla vaadata või nii.
Ma vastan sinu moodi. Küll sina oled ikka iniseja. Oled sa üldse millegiga rahul?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:19 Jah, see on vana tõde, et inimest, keda ei tunta, sellele mõeldakse kuldne kuu selga.

Tolmukübe, usu mind, selle abielumehega iga päev koos elades kaoks võlu õige ruttu ja igasugused pisiasjad tema juures hakkaksid närvidele käima.
Väga võimalik. Idealiseeritud ettekujutlus on ikkagi midagi muud, kui argipäev, tegelik elu. Sestap mõtlen juba praegu, et tavaline inimene kõigi oma vigadega. Ehk et teisiti öeldes - kui tahan temaga suhelda, siis sobib ka kellegi teisega suhelda, pole vaja eraldi tema järele õhata. Loogiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 21:15
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:09
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:29Suuna oma pilk mujale. Üksikuid vallalisi mehi on Eesti täis.
Ma pisut jahutaks sinu indu. Kui oled 54 aastane ülekaaluline erinevate tõbede küüsis olev mitte just piltilus naisterahvas, siis pead äärmisel juhul leppima 60+ vanamehega. Kui sedagi. Noored kuumad Ronaldo soenguga täkud sind paraku ei vaata. :D
Teed nalja? Selles eas daamid vaatavad 10 aastat noorremaid.
Külaline

Suhelda tahan, kui inimene mulle meeldib, tal on sarnane vaimne tase ja meil on teemasid, millest rääkida ning tegevusi (lisaks rääkimisele), mida nautida. Ei, ma ei pea silmas intiimsust. Mul on terve hulk tegevusi ja hobisid, millega pidevalt tegelen, sh selliseid, mis on valdavalt meeste pärusmaa.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 23:37
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 22:34Tolmukübeme puhul on kõige hullem see loll jutt, aga ega need vanamehed ka vist haridusega ei hiilga, seega äkki kõlbab küll. Saab nagu ülevalt alla vaadata või nii.
Ma vastan sinu moodi. Küll sina oled ikka iniseja. Oled sa üldse millegiga rahul?
Iniseja jälle platsis, mingi lemmiksõna. iga kord kaitsed Tolmukübet. Äkki kirjutad talle privaatselt, ta vist meeldib sulle. Minu arust oleksite. väga sobiv paar. Kas ekre mingeid suveüritusi ei tee või, saaksite mõlemad ennast natuke tuulutada. Tolmukübe ainult istub kodus ja unistab oma abielumehest, aga nii ta ju meelest ära ei lähegi mitte kunagi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 12:25
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 23:37
Iniseja jälle platsis, mingi lemmiksõna. iga kord kaitsed Tolmukübet. Äkki kirjutad talle privaatselt, ta vist meeldib sulle. Minu arust oleksite. väga sobiv paar. Kas ekre mingeid suveüritusi ei tee või, saaksite mõlemad ennast natuke tuulutada. Tolmukübe ainult istub kodus ja unistab oma abielumehest, aga nii ta ju meelest ära ei lähegi mitte kunagi.
ekre suveüritused? Mõni peab ikka poliitika igasse teemasse sisse tooma.
Külaline

See iniseja on ekre fänn, ainuke asi, mis huvi pakub. Siis oleks üks tore suveüritus ju väga teretulnud. Saaks sellest inisemisest siin foorumis veidi puhata.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 14:02
See iniseja on ekre fänn, ainuke asi, mis huvi pakub. Siis oleks üks tore suveüritus ju väga teretulnud. Saaks sellest inisemisest siin foorumis veidi puhata.
Aga sul ei ole teemasse tõesti midagi öelda, kuidas siis neid isikuid nimetada, kes tühja juttu ajavad? Kuidas sinust puhata saaks? Oled platsis, aga teemasse midagi ei kirjuta, ainult... teed mida.. ? Ja seda ekret laulad kogu aeg, mind üldse poliitika ei huvita, seega sinu pakutud suveüritusele ei lähe. Ikka peab poliitikat sisse tooma.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 05 Juul 2025 14:16
Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 14:02
Aga sul ei ole teemasse tõesti midagi öelda, kuidas siis neid isikuid nimetada, kes tühja juttu ajavad? Kuidas sinust puhata saaks? Oled platsis, aga teemasse midagi ei kirjuta, ainult... teed mida.. ? Ja seda ekret laulad kogu aeg, mind üldse poliitika ei huvita, seega sinu pakutud suveüritusele ei lähe. Ikka peab poliitikat sisse tooma.
Kuidas ei ole teemasse. Sa meeldid sellele inisejale, kes on ühtlasi ekre fännist mees. Ta on alati platsis sind kaitsmas, mis on ju väga tore uudis. Järelikult meeldid talle. Mina soovitaks teil suhtlema hakata, saaksid sina ka natuke ennast tuulutada. Kui sa natukenegi kellegagi suhtleks ja kuskil käiks, oleks sul see abielumees juba meelest ära läinud. Aga sina ei käi kuskil ja istud kodus. Mulle tundub, et see mees, kes alati inisemisest räägib, on täpselt samasugune. Siis saaksitegi koos kuskil käia ja mõlemal läheks tuju paremaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 14:43Ta on alati platsis sind kaitsmas, mis on ju väga tore uudis. Järelikult meeldid talle. Mina soovitaks teil suhtlema hakata, saaksid sina ka natuke ennast tuulutada
Jah, jutu põhjal meeldibki. Ja kaitsengi.
Selle jätan saladuseks kas oleme või ei ole kirjutanud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 15:08
Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 14:43Ta on alati platsis sind kaitsmas, mis on ju väga tore uudis. Järelikult meeldid talle. Mina soovitaks teil suhtlema hakata, saaksid sina ka natuke ennast tuulutada
Jah, jutu põhjal meeldibki. Ja kaitsengi.
Selle jätan saladuseks kas oleme või ei ole kirjutanud.
Ei ole sa midagi kirjutanud. Aga võiks, väga sarnased olete. Saaks sellest abielumehest soigumisest siin lahti, sellest ei tule ju midagi.
Külaline

Ei ole sel tolmukübemel häda midagi. Tavaline lihtne inimene, koolis ei ole ülemäära palju käinud, aga vaimne tervis on tal korras ja mingit abi otsima ei pea. Ma olen dr. Vassiljev ja tean neid asju hästi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 21:23 Ei ole sel tolmukübemel häda midagi. Tavaline lihtne inimene, koolis ei ole ülemäära palju käinud, aga vaimne tervis on tal korras ja mingit abi otsima ei pea. Ma olen dr. Vassiljev ja tean neid asju hästi.
Korras? Aga kinnisidee selle abielumehega? See ei ole absoluutselt midagi, mis on korras. Lollidel muidugi on lihtsam elu, see on õige, aga sellel on ka teatud piirid.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 1970 03:07 Postitus on kustutatud
Mul tundub, et sa ise võiks abi otsida.
Sa nagu klassi kiusaja siin.
Millegipärast ta peegeldab sulle sinu enda probleemi.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 21:34
Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 21:29Korras? Aga kinnisidee selle abielumehega? See ei ole absoluutselt midagi, mis on korras.
Kõigil meil on mõni kiiks. Ega seepärast inimene veel meie niigi ülekoormatud meditsiinisüsteemi tülitama ei peaks. Ma olen seda ka varem öelnud, aga kordan üle. Tolmukübemele kuluks üks korralik surakas kannikate vahele ära ja nii paar korda nädalas ja minimaalselt kuu aega. Siis saaks temast juba asja.
Probleem on, et tegusaid mehi on eesti meeste seas äärmiselt vähe....
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 22:31Probleem on, et tegusaid mehi on eesti meeste seas äärmiselt vähe....
Olen nõus. Eks proua on otsinud ilmselt ka, aga pole tegijat meest leidnud.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 22:35
Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 22:31Probleem on, et tegusaid mehi on eesti meeste seas äärmiselt vähe....
Olen nõus. Eks proua on otsinud ilmselt ka, aga pole tegijat meest leidnud.
Need inimesed, kes oma nime alt postitavad, need on avatud suhtlemisele, aga eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha, sellepärast Tolmukübe nii üksildane ongi....
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2025 18:08…eesti mees on arg ja ei julge kunagi esimest sammu teha….
Üldjuhul saadetakse pikalt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist