Mulle on erinevad konspiratsiooniteooriad alati huvi pakkunud. Selles môttes, et kuidas ja miks nad tekivad ja kelle poolt. Huvitav on minu meelest see, et nad tekivad järsku, saades sisse tohutu hoo ja levides mõnda aega ja siis on järsku soss, mitte kedagi ei huvita. Vahel tundub, et mõni neist on tekitatud, et fookust mingilt teiselt teemalt ära saada.
Mõni aasta tagasi liikus näiteks teooria, et Michel Obama on tegelikult mees. St siis endine mees, kes lasi ennast naiseks lõigata. Seda teooriat levitavad inimesed väidavad, et nooruses olid Barackil suhted meestega ja sel moel ta Micheliga tutvus. Mina seda ei usu. Olen googeldanud ja M.O kohta leiab noorema aja pilte küll, kus ta on naine mis naine.
Nüüd siis liigub sarnane teooria Brigitte Macroni kohta. Ka tema olevat nooruses tegelikult mees olnud...

Kuulan ja laiutan käsi, sest see tundub nii jabur. Samas ma kuulsin seda juttu oma prantslasest tuttava käest, kes väitis, et "teatud ringkondades olevat seda ammu kahtlustatud". Nomaeitea, see tundub nii jabur. Brigittel on varasemast abielust kolm last. Kust nemad siis tulid? Teiseks on ta juba vanem inimene ja soomuutmine on suht uus teema siiski.
Milliseid haburusi teie kuulnud olete?