Öine torm
-
Külaline
Öine torm
Kuidas teil öö möödus? Magasite rahulikult? Ma jäin kesköö paiku magama, aga 2.30 olin jubeda raputamise ja kolistamise peale püsti. Nii möödus paar tundi, aga kui Windy äpist vastasin, et enne hommikut ei jää isegi mitte pisut vaiksemaks, mõtlesin, et saagu mis saab, lihtsalt magan edasi - täna ka vaja inimene olla. Tõsine mure oli, kas katus ikka vastu peab. Maja ragises ja nagises. Puud olid õues 90 kraadi paindes ja pagid meil siin rannikul kuni 25 m/s.
Õnneks endal on kahjud minimaalsed: madalalt terrassilaualt alla kukkunud lillepott ja lipa-lopa tuuke käes käiv haagist lahti tulnud kuuriuks.
Hommikul muidugi hakkas teateid tulema, et kus on puud murdunud ja kus kohe terviserajale kukkumas. Eks nüüd tegevust jagub operatiivmeeskondadel. Kuidas teie kandis?
Õnneks endal on kahjud minimaalsed: madalalt terrassilaualt alla kukkunud lillepott ja lipa-lopa tuuke käes käiv haagist lahti tulnud kuuriuks.
Hommikul muidugi hakkas teateid tulema, et kus on puud murdunud ja kus kohe terviserajale kukkumas. Eks nüüd tegevust jagub operatiivmeeskondadel. Kuidas teie kandis?
-
Külaline
Ma ka ei maganud. Tuul peksis puuoksi pidevalt vastu akent ja olin hirmul. Kõik vingus ja kolises.
-
Külaline
Ma paneelika elanik, aga kole oli. Peksis just magamistoa akna vastu. Samas teisel pool maja kõikus vana vaher kahtlaselt.
-
Külaline
Me elame keset metsa ja siitkandist käis ikka suur maru üle. Õnneks oli tuul metsa tagant ja me õuele kurja tegema ei pääsenud. Kaugemal oli näha, kuidas puud maadligi paindusid, üks ka murdus.
Tartus ja ümbruses ikka päris palju jama.
Tartus ja ümbruses ikka päris palju jama.
-
Külaline
Paneelelamus ongi see kindlus, et isegi kui see vaher vastu maja prantsataks, maja jääks terveks.Guest kirjutas: ↑04 Juul 2025 22:37 Ma paneelika elanik, aga kole oli. Peksis just magamistoa akna vastu. Samas teisel pool maja kõikus vana vaher kahtlaselt.
-
Külaline
Ära liiga kindel ole. Mõne rõdu ja/või akna võib vabalt endaga kaasa viia.
-
Külaline
Aga meil viisid ükskord rotid kapsaraua äraKülaline kirjutas: ↑04 Juul 2025 23:05Mõne rõdu ja/või akna võib vabalt endaga kaasa viia.
-
Külaline
25m/son poisike. Tavailm. Siit torm liikvele läks ja mõnikümmend minutit näitas 32m/s.
-
Külaline
Meil loode-Eestis mere ääres oli päris äge tuul. Pärast keskööd läks elekter ära. Tagasi tuli järgmise päeva hilisel pärastlõunal.
Üldiselt siinkandis tuleb paar-kolm korda aastas ikka ette. Ainus kahju on, et terrassikastidesse istutatud lilled said hullusti räsitud. Aga ehk saab veel asja. Mereääre värk.
Üldiselt siinkandis tuleb paar-kolm korda aastas ikka ette. Ainus kahju on, et terrassikastidesse istutatud lilled said hullusti räsitud. Aga ehk saab veel asja. Mereääre värk.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist