Miks kellegagi tahad suhelda?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Miks kellegagi tahad suhelda?

Postitus Postitas Tolmukübe »

See on nagu selline asi, et on mingi emotsionaalne seisund või olek, ja läbi selle siis paistab too teine kuidagi nö eriti hea. Aga tegelikult on need meie endi emotsioonid, läbi mille prisma me teist inimest näeme. Ehk et siis, kui emotsioonid ära kaovad, siis on olukord ära rahunenud, ja teine ei tundu enam ihaldusväärsem, kui teised kodanikud. Ja neid tundeid tundes me omistame tollele teisele ka samu emotsioone külge. Nii et läbi iseenda näed teist inimest sellisena, nagu sa eelistad teda näha. No ja kuna see on positiivsetes toonides, siis tahadki suhelda. Mina mõtlen, kus kellegiga tuttavaks saada, mis tähendab, et abielumehe mõjusus nagu väheneb, aga väheneb ta see-tõttu, et kaine aru tuleb tunnete (või mis neist järgi on jäänud) asemele. Ja elu tundub kohe argisem ja tavalisem, muidu oli tema peale mõeldes, nagu pidupäev. Aga ta ei pruugi olla pidupäev, kes teab, mis vead küljes, jne. Ja teised inimesed (mina, tema kaasa arvatud) on ka tavalised ja argised. Peabki suhtuma, et kõik on tavaline ja argine, nii on lihtne tuttavaks saada. Ja peab aru saama, et enamus isikutele ma ei meeldi, on nad siis suhtes, homod, eelistavad punapäid, või mis iganes. Ehk et palju korve. Vaimsele tervisele on kasulik ventileerida, ja tagasiside on ka kasulik. Mina võin ju midagi mõelda, aga kui teine samuti mõtleb, see annab nagu mõtetele kinnitust, on kasulik. Ja teistsugused mõtted on ka muidugi teretulnud.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 04 Juul 2025 17:20 See on nagu selline asi, et on mingi emotsionaalne seisund või olek, ja läbi selle siis paistab too teine kuidagi nö eriti hea. Aga tegelikult on need meie endi emotsioonid, läbi mille prisma me teist inimest näeme. Ehk et siis, kui emotsioonid ära kaovad, siis on olukord ära rahunenud, ja teine ei tundu enam ihaldusväärsem, kui teised kodanikud. Ja neid tundeid tundes me omistame tollele teisele ka samu emotsioone külge. Nii et läbi iseenda näed teist inimest sellisena, nagu sa eelistad teda näha. No ja kuna see on positiivsetes toonides, siis tahadki suhelda. Mina mõtlen, kus kellegiga tuttavaks saada, mis tähendab, et abielumehe mõjusus nagu väheneb, aga väheneb ta see-tõttu, et kaine aru tuleb tunnete (või mis neist järgi on jäänud) asemele. Ja elu tundub kohe argisem ja tavalisem, muidu oli tema peale mõeldes, nagu pidupäev. Aga ta ei pruugi olla pidupäev, kes teab, mis vead küljes, jne. Ja teised inimesed (mina, tema kaasa arvatud) on ka tavalised ja argised. Peabki suhtuma, et kõik on tavaline ja argine, nii on lihtne tuttavaks saada. Ja peab aru saama, et enamus isikutele ma ei meeldi, on nad siis suhtes, homod, eelistavad punapäid, või mis iganes. Ehk et palju korve. Vaimsele tervisele on kasulik ventileerida, ja tagasiside on ka kasulik. Mina võin ju midagi mõelda, aga kui teine samuti mõtleb, see annab nagu mõtetele kinnitust, on kasulik. Ja teistsugused mõtted on ka muidugi teretulnud.
Nagu mida???
Mina jälle mõtle, mis sul küll häda on, et selliseid mõtteid mõlgutad.
Sa ei ole normaalse mõistusega inimen, kahjuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 18:56 Nagu mida???
Mis on normaalne?
Kui enamus mõtlevad midagi ühtmoodi?
Mitte normaalne kui on teisiti kui enamused?
Külaline

Jah, see on vana tõde, et inimest, keda ei tunta, sellele mõeldakse kuldne kuu selga.

Tolmukübe, usu mind, selle abielumehega iga päev koos elades kaoks võlu õige ruttu ja igasugused pisiasjad tema juures hakkaksid närvidele käima.
Külaline

Mina saan tema jutust täitsa aru. Ma enamvähem ka nii mõelnud.
Kel pole sellist olukorda olnud ei saagi sellest aru.
Külaline

Suuna oma pilk mujale. Üksikuid vallalisi mehi on Eesti täis. Paraku küll enamus neist madalapalgalised või joodikud. Hea palgaga meestel on päris kindlasti naised olemas. Aga väiksema palgaga mehed on sulle palju tõenäolisemalt truud kui väga edukad mehed. Rahumaad ja Söörumaad ühe naise juurde ei jää.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:06
Mis on normaalne?
Väga õige märkus. Eriti ilmneb see käesolevas foorumis.
Külaline

Ants kirjutas: 04 Juul 2025 19:39
Mis on normaalne?
Kuidas sul Ants sellega on, mõtled ka tihti naistele kuldse kuu selga ja pärast tuleb argipäev?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:45

Mis on normaalne?
Kuidas sul Ants sellega on, mõtled ka tihti naistele kuldse kuu selga ja pärast tuleb argipäev?
Miks ma peaksin kuldse kuu peale mõtlema? Väidetavalt olen 70+ vanamehenäss, äkki aga hoopis menopausis kibestunud vanaeit?
Külaline

Ants kirjutas: 04 Juul 2025 19:49
Miks ma peaksin kuldse kuu peale mõtlema? Väidetavalt olen 70+ vanamehenäss, äkki aga hoopis menopausis kibestunud vanaeit?
Tähendab, sa pole kunagi armunud olnud.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:53
Ants kirjutas: 04 Juul 2025 19:49

Tähendab, sa pole kunagi armunud olnud.
Ka ebaloogilisuses võib peituda loogilisus. Võttis muigama.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:19Tolmukübe, usu mind, selle abielumehega iga päev koos elades kaoks võlu õige ruttu ja igasugused pisiasjad tema juures hakkaksid närvidele käima.
Mina nii pessimist ei oleks. Äkki on igati tegus abielumees?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:29Suuna oma pilk mujale. Üksikuid vallalisi mehi on Eesti täis.
Ma pisut jahutaks sinu indu. Kui oled 54 aastane ülekaaluline erinevate tõbede küüsis olev mitte just piltilus naisterahvas, siis pead äärmisel juhul leppima 60+ vanamehega. Kui sedagi. Noored kuumad Ronaldo soenguga täkud sind paraku ei vaata. :D
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:09
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 19:29Suuna oma pilk mujale. Üksikuid vallalisi mehi on Eesti täis.
Ma pisut jahutaks sinu indu. Kui oled 54 aastane ülekaaluline erinevate tõbede küüsis olev mitte just piltilus naisterahvas, siis pead äärmisel juhul leppima 60+ vanamehega. Kui sedagi. Noored kuumad Ronaldo soenguga täkud sind paraku ei vaata. :D
54-aastase naise jaoks on 60-aastane mees ju väga noor. Vanusevahe ideaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 21:1554-aastase naise jaoks on 60-aastane mees ju väga noor. Vanusevahe ideaalne.
Seda küll, aga ega neid 60+ vabasid kenasid mehi ju jalaga segada ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:16
Külaline kirjutas: 04 Juul 2025 21:1554-aastase naise jaoks on 60-aastane mees ju väga noor. Vanusevahe ideaalne.
Eestis on kogu rahvastikust üksi elavaid meesterahvaid 8,5 protsenti. Seda on päris suur hulk.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:49
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:16
Eestis on kogu rahvastikust üksi elavaid meesterahvaid 8,5 protsenti. Seda on päris suur hulk.
Ah vale info, artiklis see 8,5% on ainult need üksi elavad mehed, kes on vaesed.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 18:56
Tolmukübe kirjutas: 04 Juul 2025 17:20 See on nagu selline asi, et on mingi emotsionaalne seisund või olek, ja läbi selle siis paistab too teine kuidagi nö eriti hea. Aga tegelikult on need meie endi emotsioonid, läbi mille prisma me teist inimest näeme. Ehk et siis, kui emotsioonid ära kaovad, siis on olukord ära rahunenud, ja teine ei tundu enam ihaldusväärsem, kui teised kodanikud. Ja neid tundeid tundes me omistame tollele teisele ka samu emotsioone külge. Nii et läbi iseenda näed teist inimest sellisena, nagu sa eelistad teda näha. No ja kuna see on positiivsetes toonides, siis tahadki suhelda. Mina mõtlen, kus kellegiga tuttavaks saada, mis tähendab, et abielumehe mõjusus nagu väheneb, aga väheneb ta see-tõttu, et kaine aru tuleb tunnete (või mis neist järgi on jäänud) asemele. Ja elu tundub kohe argisem ja tavalisem, muidu oli tema peale mõeldes, nagu pidupäev. Aga ta ei pruugi olla pidupäev, kes teab, mis vead küljes, jne. Ja teised inimesed (mina, tema kaasa arvatud) on ka tavalised ja argised. Peabki suhtuma, et kõik on tavaline ja argine, nii on lihtne tuttavaks saada. Ja peab aru saama, et enamus isikutele ma ei meeldi, on nad siis suhtes, homod, eelistavad punapäid, või mis iganes. Ehk et palju korve. Vaimsele tervisele on kasulik ventileerida, ja tagasiside on ka kasulik. Mina võin ju midagi mõelda, aga kui teine samuti mõtleb, see annab nagu mõtetele kinnitust, on kasulik. Ja teistsugused mõtted on ka muidugi teretulnud.
Nagu mida???
aga sa ise oled? või vähemalt arvad, et oled?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:15
Noor? Sellel ju ei tõusegi ja penskar valmis. Välismaal on küll ka heas vormis aktiivseid 60 aastseid mehi ka olemas, aga Eestis on neid mõni üksik. Õllekõhud, šovinistid, joodikud, väljanägemine nagu mingi trammiõnnetus. Tolmukübeme puhul on kõige hullem see loll jutt, aga ega need vanamehed ka vist haridusega ei hiilga, seega äkki kõlbab küll. Saab nagu ülevalt alla vaadata või nii.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juul 2025 22:34
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 21:15

Noor? Sellel ju ei tõusegi ja penskar valmis. Välismaal on küll ka heas vormis aktiivseid 60 aastseid mehi ka olemas, aga Eestis on neid mõni üksik. Õllekõhud, šovinistid, joodikud, väljanägemine nagu mingi trammiõnnetus. Tolmukübeme puhul on kõige hullem see loll jutt, aga ega need vanamehed ka vist haridusega ei hiilga, seega äkki kõlbab küll. Saab nagu ülevalt alla vaadata või nii.
Eesti on üksikuid mehi tegelikult siiski väga suur protsent, . Tõsi küll nad ei kuulu jõukamate hulka, aga nad on olemas. 54-aastane naine ka vb ei tahagi seksi (siingi foorumis ütlevad ju vanemad naised, et seks kuulub madalamatesse sfääridesse ja enam ei huvita) vaid üksnes meest, kel hea süda. Ja ega naised ka nüüd 50+ erilised modellid pole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline