Rüüsteretk Viljandimaa kalmistul. Sündmuskohalt leidis politsei purjus kohaliku poliitiku
-
Külaline
Omast kogemusest(oma ema näol) ütleks, et alkohoolikud mõtlevadki välja igasuguseid jaburaid vabandusi oma käitumisele.
Need jutu on kohati jaburad ja naljakad. Ja kõige kurvem on see, et nad ise usuvad ka seda. Eks akohol on aju suutnud juba kuigivõrd hävitada. Miks muidu neil lõpuks hallukad ja deliirium tekib.
Need jutu on kohati jaburad ja naljakad. Ja kõige kurvem on see, et nad ise usuvad ka seda. Eks akohol on aju suutnud juba kuigivõrd hävitada. Miks muidu neil lõpuks hallukad ja deliirium tekib.
-
Külaline
Jah, mida rohkem alkoholi küüsis inimene on, seda jaburamaks need jutud muutuvad. Mul oli alkohoolikust peika, kelle osas ma ei saanud alguses aru, et ta nii hull joodik on. Siis hakkas juhtuma, et helistas hommikul, leppisime kohtumise kokku ja siis ta kadus ära. Näiteks läksin külla, ei lasknud sisse, ei võtnud telefoni. Kui küsisin, et mis juhtus, siis tuli mingeid jaburaid vabandusi, et tütrega juhtus midagi, jäi magama, unustas ära. Kui ma enam neid ei uskunud, siis ütles lõpuks, et ta kohtus mingi teise naisega. Isegi see oli tema arust parem kui tunnistada, et ta joob, Saime kokku, oli võtnud, aga ütles, et on täiesti kaine. Kord oli mul külas ja keset ööd oli minema läinud mulle ütlemata. Helistasin hommikul, küsisin, mis juhtus, oli jälle purjus ja rääkis mulle, et ta solvus mingi asja peale, mis oli täiesti pastakast väljaimetud loll jutt. Tegelikult tahtis koju jooma minna, sest minu juures võtsime küll klaasi veini, aga seda jäi tema jaoks liiga väheks. Purjus pea ei takistanud ka autoga sõitmast. Kui juba teadsin, et joob, siis need jutud läksid aina lollmaks ja lollimaks, mis ta vabanduseks tõi. Kui olin külas, kallas endale kohvitassi õlut ja arvas, et ma ei pane midagi tähele.Guest kirjutas: ↑02 Juul 2025 12:19 Omast kogemusest(oma ema näol) ütleks, et alkohoolikud mõtlevadki välja igasuguseid jaburaid vabandusi oma käitumisele.
Kurb tegelikult.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2025 14:39Jah, mida rohkem alkoholi küüsis inimene on, seda jaburamaks need jutud muutuvad. Mul oli alkohoolikust peika, kelle osas ma ei saanud alguses aru, et ta nii hull joodik on. Siis hakkas juhtuma, et helistas hommikul, leppisime kohtumise kokku ja siis ta kadus ära. Näiteks läksin külla, ei lasknud sisse, ei võtnud telefoni. Kui küsisin, et mis juhtus, siis tuli mingeid jaburaid vabandusi, et tütrega juhtus midagi, jäi magama, unustas ära. Kui ma enam neid ei uskunud, siis ütles lõpuks, et ta kohtus mingi teise naisega. Isegi see oli tema arust parem kui tunnistada, et ta joob, Saime kokku, oli võtnud, aga ütles, et on täiesti kaine. Kord oli mul külas ja keset ööd oli minema läinud mulle ütlemata. Helistasin hommikul, küsisin, mis juhtus, oli jälle purjus ja rääkis mulle, et ta solvus mingi asja peale, mis oli täiesti pastakast väljaimetud loll jutt. Tegelikult tahtis koju jooma minna, sest minu juures võtsime küll klaasi veini, aga seda jäi tema jaoks liiga väheks. Purjus pea ei takistanud ka autoga sõitmast. Kui juba teadsin, et joob, siis need jutud läksid aina lollmaks ja lollimaks, mis ta vabanduseks tõi. Kui olin külas, kallas endale kohvitassi õlut ja arvas, et ma ei pane midagi tähele.
-
Külaline
Kurb jah. Ega ükski suhe tal ei kesta ka, sest need naised meeldivad talle väga küll, aga alkoholisoov on tugevam. Ja kui endale seda tunnistada ei suuda, siis polegi midagi teha. Sellest naisest on mul ka kahju, võiks olla edukas ja tubli, aga mängib kõik maha. Ilmselgelt on inimesel tõsine sõltuvusprobleem, kui juba sellised asjad juhtuma hakkavad.SeaTongue kirjutas: ↑02 Juul 2025 18:31Kurb tegelikult.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2025 14:39Jah, mida rohkem alkoholi küüsis inimene on, seda jaburamaks need jutud muutuvad. Mul oli alkohoolikust peika, kelle osas ma ei saanud alguses aru, et ta nii hull joodik on. Siis hakkas juhtuma, et helistas hommikul, leppisime kohtumise kokku ja siis ta kadus ära. Näiteks läksin külla, ei lasknud sisse, ei võtnud telefoni. Kui küsisin, et mis juhtus, siis tuli mingeid jaburaid vabandusi, et tütrega juhtus midagi, jäi magama, unustas ära. Kui ma enam neid ei uskunud, siis ütles lõpuks, et ta kohtus mingi teise naisega. Isegi see oli tema arust parem kui tunnistada, et ta joob, Saime kokku, oli võtnud, aga ütles, et on täiesti kaine. Kord oli mul külas ja keset ööd oli minema läinud mulle ütlemata. Helistasin hommikul, küsisin, mis juhtus, oli jälle purjus ja rääkis mulle, et ta solvus mingi asja peale, mis oli täiesti pastakast väljaimetud loll jutt. Tegelikult tahtis koju jooma minna, sest minu juures võtsime küll klaasi veini, aga seda jäi tema jaoks liiga väheks. Purjus pea ei takistanud ka autoga sõitmast. Kui juba teadsin, et joob, siis need jutud läksid aina lollmaks ja lollimaks, mis ta vabanduseks tõi. Kui olin külas, kallas endale kohvitassi õlut ja arvas, et ma ei pane midagi tähele.
-
Külaline
Allakäigutrepi viimased astmed, varsti tuleb vikatimees ja kutsub ta endaga kaasa.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2025 18:35Sellest naisest on mul ka kahju, võiks olla edukas ja tubli, aga mängib kõik maha.
-
Külaline
No see oli nii jabur jutt, et pole isegi naljakas. Inimene pole üldse võimeline hindama, mida ta räägib ja kuidas see teistele paistab. Tõenäoliselt ongi taustal mingid võlad, mida ta varjab.
-
Külaline
Ilmselt küll, sellepärast need "sõbrad" seda autot tal ära tirivad kogu aeg.Guest kirjutas: ↑03 Juul 2025 20:17 No see oli nii jabur jutt, et pole isegi naljakas. Inimene pole üldse võimeline hindama, mida ta räägib ja kuidas see teistele paistab. Tõenäoliselt ongi taustal mingid võlad, mida ta varjab.
-
Külaline
-
Külaline
Mulje, nagu maffia oleks ta sihikule võtnudGuest kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:20Seiklused jätkuvad.
https://www.delfi.ee/artikkel/120390345 ... detud-auto
-
Külaline
Viljandi maffia? Selle kohta oleks ju väga lihtne tõestusi leida, KUI see tõesti nii oleks...Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:23Mulje, nagu maffia oleks ta sihikule võtnudGuest kirjutas: ↑14 Juul 2025 18:20Seiklused jätkuvad.
https://www.delfi.ee/artikkel/120390345 ... detud-auto
-
Külaline
Sai igalt poolt sule sappa.
-
Külaline
Igalt poolt? Kas tal oli neid olulisi ametikohti kohe hulganisti?Guest kirjutas: ↑31 Juul 2025 21:51Sai igalt poolt sule sappa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 16 külalist