Tsirkus Tallinna linnavõimu ümber

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 29 Juun 2025 17:50 Tegelikult Sõõrukas on kunagi kohalikel valimistel osalenud. Lõi Edgari mingi uue seltskonnaga punti, kui Edgar KE eest enam hääli ei kogunud. Edgar sai volikokku isikumandaadiga sisse, aga Sõõrukas jäi välja. Ma ei usu, et Sõõrukas saaks palju hääli. Pärtel kirjutas mingi kirja ja ütles, et KE-ga on koostöö paratamatu. Huvitav kuidas Kõlvart sellesse suhtub? Ma ei saa aru, miks reform loetud kuud enne valimisi sellist jama korraldab, sügisestel valimistel on see kõik värskelt meeles rahval ja häältesaak saab pealinnas olema neil nadi.
Neil vist kama, oluline on see, et Reform järgmistel valimistel võimule saaks. Sellepärast see Michal tõmbleb praegu.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2025 17:52Neil vist kama, oluline on see, et Reform järgmistel valimistel võimule saaks. Sellepärast see Michal tõmbleb praegu.
Tallinnas nad ainuvõimule ei oleks ka enne saanud, aga nüüd võivad nad Tallinnas teha väga viletsa tulemuse. Muudes Eesti paikades ma ei oska öelda, ma väga kohalikku poliitikat mujal ei jälgi.
Külaline

Eks leiavad uue Lehtme ja teevad järgmise Eesti200 abiks. Lihtsameelsed jälle vaimustusega valivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2025 17:52 Neil vist kama, oluline on see, et Reform järgmistel valimistel võimule saaks. Sellepärast see Michal tõmbleb praegu.
Ma väga loodan, et nad seekord Tallinna linnavõimust eemale jäävad. Praegu on küll selline tunne, et kes iganes, aga mitte Rehvid.
Külaline

Pilt
Külaline

Nüüd siis lõpuks tõmbas pidurit. Ju oli kriitikat liiga palju ja saadi aru, et niimoodi rallit sõita ei saa.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Juul 2025 15:50 Nüüd siis lõpuks tõmbas pidurit. Ju oli kriitikat liiga palju ja saadi aru, et niimoodi rallit sõita ei saa.
Vaatas vist jah, et pole ennast 3 kuu nimel lolliks teha, parem valimistel kandideerida. Samas mina väga ei usu, et teda valitakse, eestlastele ei meeldi väga rikkurid. Pluss see asi, et tal on igal pool Tallinnas käpp sees oma ärihuvidega, see paistab isegi rumalale valijale natuke liig.
Külaline

Kas Tallinnas huvilisi kinnisvaraarendajaid vähe on?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:29
Guest kirjutas: 03 Juul 2025 15:50 Nüüd siis lõpuks tõmbas pidurit. Ju oli kriitikat liiga palju ja saadi aru, et niimoodi rallit sõita ei saa.
Vaatas vist jah, et pole ennast 3 kuu nimel lolliks teha, parem valimistel kandideerida. Samas mina väga ei usu, et teda valitakse, eestlastele ei meeldi väga rikkurid. Pluss see asi, et tal on igal pool Tallinnas käpp sees oma ärihuvidega, see paistab isegi rumalale valijale natuke liig.
Rikkurid ei meeldi kadedatele inimestele. Normaalse enesekindlusega inimene valib rikkuri, sest rikkuril on ajud ja ta pole raha pärast tegudel. Loodan, et Sõõrukas saab linnapeaks ja linnavõim oleks Refi ja Eesti200 käes.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:36ta pole raha pärast tegudel.
ütle, et sa teed nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:38
ütle, et sa teed nalja.
Miks ta nalja pidi tegema? Sõõrukal on ammu piisavalt, et soovi korral hommikust õhtuni kusagil "ooom" mõmiseda ja mitte midagi muud teha. Teda huvitab tulemus, visiooni nimel tegutsemine. Ja ilmselt natuke võim ka sealjuures - et näe, ma suudan.

Mulle iseenesest sümpatiseeris Sõõruka välja käidud idee tehnokraatlikust linnavalitsusest. Ainult, et seda reaalsuses sündimas ma küll ei näe.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Juul 2025 17:36
Rikkurid ei meeldi kadedatele inimestele. Normaalse enesekindlusega inimene valib rikkuri, sest rikkuril on ajud ja ta pole raha pärast tegudel. Loodan, et Sõõrukas saab linnapeaks ja linnavõim oleks Refi ja Eesti200 käes.
See on küll loll jutt. Raha pärast mängibki ju lolli, et saab veel rohkem paremaid lepinguid. Vana Savipäts tegi talle meeletult kingitusi, aga kunagi pole liiga palju.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Juul 2025 17:42
Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:38
ütle, et sa teed nalja.
Miks ta nalja pidi tegema? Sõõrukal on ammu piisavalt, et soovi korral hommikust õhtuni kusagil "ooom" mõmiseda ja mitte midagi muud teha. Teda huvitab tulemus, visiooni nimel tegutsemine. Ja ilmselt natuke võim ka sealjuures - et näe, ma suudan.

Mulle iseenesest sümpatiseeris Sõõruka välja käidud idee tehnokraatlikust linnavalitsusest. Ainult, et seda reaalsuses sündimas ma küll ei näe.
Ütle parem, missugusel tehnokraadil ei ole seljatagust mõne parteipoliitiku näol.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:43
Guest kirjutas: 03 Juul 2025 17:36

See on küll loll jutt. Raha pärast mängibki ju lolli, et saab veel rohkem paremaid lepinguid. Vana Savipäts tegi talle meeletult kingitusi, aga kunagi pole liiga palju.
Mõni aasta tagasi on Briti peaministriks miljardär, oli rikkam kui monarh.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:42Miks ta nalja pidi tegema? Sõõrukal on ammu piisavalt,
oi arukest teile antud! Rikastel ei ole kunagi piisavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:53
Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:42Miks ta nalja pidi tegema? Sõõrukal on ammu piisavalt,
Oled rikkur ja räägid enda eest?
Külaline

Kui on rikkust, siis tahaks ka võimu saada. Ja raha ka ikka rohkem, rohkem, rohkem. Ei tea miks see Linnamäe muudkui lobby teeb, et ikka veel ja veel teenida. Rahapuudust vist pole, aga ikka tahaks rohkem. Terve maailma tahaks ära vallutada, kui saaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2025 17:58
Oled rikkur ja räägid enda eest?
Püüad solvata :lol:
Külaline

Tundub, et revolutsioon linnavalitsuses on maha surutud. Vastuhakkaja rääkis tänasel pressikonverentsil nagu nurka lasknud kass. Loodetavasti saavad 25 000 linnatöötajat töörahus jätkata.
Külaline

https://www.delfi.ee/artikkel/120389750 ... mispreemia

Normaalsed tegelased ikka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist