Suunamudijate reaalne elu
-
Külaline
Suunamudijate reaalne elu
Kas usute suunamudijaid elavat elu mida nad näitavad onlines? Või on tegu mõnesmõtts muinasjutuga ja fiktsiooniga?
-
Külaline
Tegu on suures osas fiktsiooniga. Vähemasti enamike puhul. Tahetakse näidata oma elu paremas valguses, et vaadake, kui eriline ma olen, millistes erilistes kohtades ma reisin ja milliseid erilisi sööke-jooke tarbin. Ridade vahelt tuleb lugeda: kadestage, pööbel.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:33 Kas usute suunamudijaid elavat elu mida nad näitavad onlines? Või on tegu mõnesmõtts muinasjutuga ja fiktsiooniga?
-
Külaline
Yks suunamudija, kelle elu imetlesin….
Tähelepaneliku jälgijana märkasin tema taaskasutamist piltide osas. Käis kuu tagasi ….., tegi pildi ja laadis selle üles. Kuu aega hiljem laadis teise lähemalt tehtud nurga alt pildi üles, pilt on identne. Pealkirjaks ala “käisime õhtu lõpetuseks …...”.
Päris kaval….. Käid korra kohvikus, teed oma 50 pilti ära, kuu jooksul laed erinevate nurkade alt üles ja jääbki jälgijatele mulje kuidas oled nii rikas, saad paari päeva tagant kohvikus einestada
Igati loogiline, olla suunamudija selleks on vaja inimesi kes sind imetlevad ja austavad, oled teistest parem milleski, edukam. See on ligitõmbav, kui keegi elab keskmisest edukamat produktiivset põnevat elu kus jätkub aega meelelahutuseks, reisimiseks.
Tähelepaneliku jälgijana märkasin tema taaskasutamist piltide osas. Käis kuu tagasi ….., tegi pildi ja laadis selle üles. Kuu aega hiljem laadis teise lähemalt tehtud nurga alt pildi üles, pilt on identne. Pealkirjaks ala “käisime õhtu lõpetuseks …...”.
Päris kaval….. Käid korra kohvikus, teed oma 50 pilti ära, kuu jooksul laed erinevate nurkade alt üles ja jääbki jälgijatele mulje kuidas oled nii rikas, saad paari päeva tagant kohvikus einestada
Igati loogiline, olla suunamudija selleks on vaja inimesi kes sind imetlevad ja austavad, oled teistest parem milleski, edukam. See on ligitõmbav, kui keegi elab keskmisest edukamat produktiivset põnevat elu kus jätkub aega meelelahutuseks, reisimiseks.
-
Külaline
Vaatan, et osade mudijate meestel hakkab sellest pidevalt pildil olemisest vist kõrini saama. Päris mitmel pole enam mehi pildil, samas nad on endiselt koos.
Mis mind aga tõeliselt hämmastab on see, millise iseenesestmõistetavusega need mudijad oma lapsi presenteerivad. Osad teenivad lausa oma mudilaste pealt raha, tehes igasugu nutividinate, lasteriiete ja toidu kampaaniaid Minu meelest on see ääretult ebaeetiline ja last ning tema huvisid kahjustav. Ma ei kujuta ette, et ise midagi nii rumalat teeksin, nagu seda on päevast-päeva oma laste piltide netti laadimine. Esiteks pole keegi lapse käest küsinud, kas tema ka tahab iga päev poseerida, teiseks on sellised kontod pedofiilidele väga magus saak. Üks Skandinaavia mudija leidis oma lapse pildi mingilt pedofiilide saidilt. Kujutan ette, kui lõbus tal oli. Mujal meedias on sellest väga palju kirjutatud. Eestis kahjuks veel mitte, aga küll see ka tuleb.
Mis mind aga tõeliselt hämmastab on see, millise iseenesestmõistetavusega need mudijad oma lapsi presenteerivad. Osad teenivad lausa oma mudilaste pealt raha, tehes igasugu nutividinate, lasteriiete ja toidu kampaaniaid Minu meelest on see ääretult ebaeetiline ja last ning tema huvisid kahjustav. Ma ei kujuta ette, et ise midagi nii rumalat teeksin, nagu seda on päevast-päeva oma laste piltide netti laadimine. Esiteks pole keegi lapse käest küsinud, kas tema ka tahab iga päev poseerida, teiseks on sellised kontod pedofiilidele väga magus saak. Üks Skandinaavia mudija leidis oma lapse pildi mingilt pedofiilide saidilt. Kujutan ette, kui lõbus tal oli. Mujal meedias on sellest väga palju kirjutatud. Eestis kahjuks veel mitte, aga küll see ka tuleb.
-
Külaline
Kavalamad teenivad titeasjade pealt raha aga last näitavad poolvarjatult, selja tagant, katavad näod emojidega.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 17:42 Vaatan, et osade mudijate meestel hakkab sellest pidevalt pildil olemisest vist kõrini saama. Päris mitmel pole enam mehi pildil, samas nad on endiselt koos.
-
Külaline
See on teadlikult tehtud, et jälgijates huvi tekitada. Tühjagi nad oma lapse privastsusest hoolivad. Ainult raha ja tasuta asjade peal väljas.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 18:05
Kavalamad teenivad titeasjade pealt raha aga last näitavad poolvarjatult, selja tagant, katavad näod emojidega.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:52See on teadlikult tehtud, et jälgijates huvi tekitada. Tühjagi nad oma lapse privastsusest hoolivad. Ainult raha ja tasuta asjade peal väljas.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 18:05
Kavalamad teenivad titeasjade pealt raha aga last näitavad poolvarjatult, selja tagant, katavad näod emojidega.
Huvi tekitada? Miks peaks kedagi kellegi võõra tite nägu üldse huvitama?
-
Külaline
No aga näed, jälgijajd neil on. Mõnel kohe tuhandetes. Ju siis kedagi huvitab.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 22:34Huvi tekitada? Miks peaks kedagi kellegi võõra tite nägu üldse huvitama?Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 21:52See on teadlikult tehtud, et jälgijates huvi tekitada. Tühjagi nad oma lapse privastsusest hoolivad. Ainult raha ja tasuta asjade peal väljas.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 18:05
Kavalamad teenivad titeasjade pealt raha aga last näitavad poolvarjatult, selja tagant, katavad näod emojidega.![]()
-
Külaline
Jane on üks neist, kes oma lastest endale äriprojekti on teinud.
Siin peaks tõesti juba seadustega sekkuma, see laste ära kasutamine on juba igasugused piirid ületanud.
Siin peaks tõesti juba seadustega sekkuma, see laste ära kasutamine on juba igasugused piirid ületanud.
-
Külaline
Kas see on sama inimene, kes muudkui meedias halas, kuidas PK tema elu hävitas?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:43 Jane on üks neist, kes oma lastest endale äriprojekti on teinud.
-
Külaline
See ongi huvitav, et inimene postitab oma lastest sadu pilte, aga kui mõni jälgijatest julgeb midagi kriitilist iitsatada, siis sellele reageeritake väga valuliselt.
Kinnise ja piiratud jälgijatega konto puhul tee mis tahad, aga avaliku ja jälgijate arvu pealt teeniva konto omanik võiks siiski eelnevalt väga kriitiliselt kaaluda, millist sisu ja kellest postitab.
Kinnise ja piiratud jälgijatega konto puhul tee mis tahad, aga avaliku ja jälgijate arvu pealt teeniva konto omanik võiks siiski eelnevalt väga kriitiliselt kaaluda, millist sisu ja kellest postitab.
-
Külaline
Jah, täpselt see sama.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 12:50Kas see on sama inimene, kes muudkui meedias halas, kuidas PK tema elu hävitas?Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 23:43 Jane on üks neist, kes oma lastest endale äriprojekti on teinud.
-
Külaline
Loen seda laste ära kasutamise teemat ja meelde tuleb üks töökaaslane, kes lapse näo kärus alati kinni kattis, kui mõni tuttav vastu tuli, et ometi ära ei kaetaks või midagi. Saan aru, et ajad ja kombed on teised ja laste privaatsusele vaadakse täna hoopis teisiti, kui mõni aeg tagasi. Aga mina pole näinud, et keegi blogis lastele liiga teeks. Kas lapsi raha teenimiseks ära kasutatakse - ilmselt jah. Aga kui keegi postitab oma lastest pilte ja keegi neid fotosid mõnitavalt kommenteerib, siis on see kommentaari kirjutaja vastutus. Mis pedofiile puudutab, siis neid üldiselt hiilib tänavatel teie laste ümber rohkem, kui neid mööda blogisid ringi kondab. Ma ei näe ega mõista, miks peaks lapsi maailma eest peitma. Teised lapsed koolis kiusavad? Siis õpetage enda lapsi mitte kedagi kiusama.
-
Külaline
Oma lapse pealt tulu teenimine on minu meelest ülimalt ebaeetiline. Väike laps ei saa ennast kaitsta või öelda, et täna ma ei viitsi poseerida ja emme minu šokolaadist nägu netti üles ei riputa. Nende laste jaoks on pildistamine igapäevane reaalsus, muud elu nad ei teagi kui nunnupilti jahtiv emme. Ma ise ei teeks oma lapsele mitte kunagi midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 17:50 Loen seda laste ära kasutamise teemat ja meelde tuleb üks töökaaslane, kes lapse näo kärus alati kinni kattis, kui mõni tuttav vastu tuli, et ometi ära ei kaetaks või midagi. Saan aru, et ajad ja kombed on teised ja laste privaatsusele vaadakse täna hoopis teisiti, kui mõni aeg tagasi. Aga mina pole näinud, et keegi blogis lastele liiga teeks. Kas lapsi raha teenimiseks ära kasutatakse - ilmselt jah. Aga kui keegi postitab oma lastest pilte ja keegi neid fotosid mõnitavalt kommenteerib, siis on see kommentaari kirjutaja vastutus. Mis pedofiile puudutab, siis neid üldiselt hiilib tänavatel teie laste ümber rohkem, kui neid mööda blogisid ringi kondab. Ma ei näe ega mõista, miks peaks lapsi maailma eest peitma. Teised lapsed koolis kiusavad? Siis õpetage enda lapsi mitte kedagi kiusama.
Eriti naljakas on veel, et mõnedel instatibidel, kes igapäevaselt tohutul hulgal pilte üles laevad on konto päises
-
Külaline
Eestist kedagi ei jälgi, aga muust maailmast on küll paar peret, kelle tegemisi vahel vaatan. Sellised multikultimad pered, mis minu jaoks on eksootiline ja seega huvipakkuvam. Adopteeritud lapsega pere, kaasaegsete moslemite pere jne. Mina olen küll neile tänulik, et nad oma lastest räägivad ja nende tegemisi kajastavad. Kui endal lapsi ei ole, siis võõraste perede juurde ju ei tüki, et las ma vaatan teie lapsi. Aga siiski tahaks näha laste arenemist ja kuidas neid kuskil mujal maailmas kasvatatakse. Tore, et leidub sotsiaalmeedia peresid, kes annavad võimaluse jälgida ja ka kommenteerida. Muidugi ikka positiivselt.
-
Külaline
Aga laps ei ole selleks oma teadlikku nõusolekut andnud. Ma oleks küll häiritud, kui terve mu lapsepõlv oleks tervele maailmale näha.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:11 Eestist kedagi ei jälgi, aga muust maailmast on küll paar peret, kelle tegemisi vahel vaatan. Sellised multikultimad pered, mis minu jaoks on eksootiline ja seega huvipakkuvam. Adopteeritud lapsega pere, kaasaegsete moslemite pere jne. Mina olen küll neile tänulik, et nad oma lastest räägivad ja nende tegemisi kajastavad. Kui endal lapsi ei ole, siis võõraste perede juurde ju ei tüki, et las ma vaatan teie lapsi. Aga siiski tahaks näha laste arenemist ja kuidas neid kuskil mujal maailmas kasvatatakse. Tore, et leidub sotsiaalmeedia peresid, kes annavad võimaluse jälgida ja ka kommenteerida. Muidugi ikka positiivselt.
-
Külaline
Kas sa käid ühes kohvikus vaid korra? Mul on küll paar lemmikut, kus ma tavaliselt käingi. Ja ma ei leia, et nädalas korra kohvikus käia mingi hull luksus või rikkuse näitja oleks. Mulle meeldib kohvikutes käia, käin tihti.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 13:44 Yks suunamudija, kelle elu imetlesin….
Päris kaval….. Käid korra kohvikus, teed oma 50 pilti ära, kuu jooksul laed erinevate nurkade alt üles ja jääbki jälgijatele mulje kuidas oled nii rikas, saad paari päeva tagant kohvikus einestada![]()
-
Külaline
Just. Kõik pissimised-kakamised, ninanokkimised ja "naljakad ütlemised" on hoolikalt dokumenteeritud ja rahva ette laiali laotatud. Oma perepiltide album on siiski OMA perele vaatamiseks. Sa ei jaga ju kõike laia maailmaga. Need instaemmed endast küll potil istumise pilti üles ei lae ja üldse on enamik pilte filtriga. Laste piltide puhul aga kaob igasugune filter ja kriitikameel mis sobib ja mis mitte. Kui sa oma last ikka nii armastad, siis sa võtad arvesse ka tema privaatsust. Kui ei, siis järelikult on su laps sulle vaid teenimiseks ja enesehinnangu kergitamiseks.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:29Aga laps ei ole selleks oma teadlikku nõusolekut andnud. Ma oleks küll häiritud, kui terve mu lapsepõlv oleks tervele maailmale näha.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 20:11 Eestist kedagi ei jälgi, aga muust maailmast on küll paar peret, kelle tegemisi vahel vaatan. Sellised multikultimad pered, mis minu jaoks on eksootiline ja seega huvipakkuvam. Adopteeritud lapsega pere, kaasaegsete moslemite pere jne. Mina olen küll neile tänulik, et nad oma lastest räägivad ja nende tegemisi kajastavad. Kui endal lapsi ei ole, siis võõraste perede juurde ju ei tüki, et las ma vaatan teie lapsi. Aga siiski tahaks näha laste arenemist ja kuidas neid kuskil mujal maailmas kasvatatakse. Tore, et leidub sotsiaalmeedia peresid, kes annavad võimaluse jälgida ja ka kommenteerida. Muidugi ikka positiivselt.
-
Külaline
Väike laps ei saanud oma sündimist kah valida ja seda, et teda hommikul enne kaheksat lasteaia jaoks üles aetakse.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 18:01Oma lapse pealt tulu teenimine on minu meelest ülimalt ebaeetiline. Väike laps ei saa ennast kaitsta või öelda, et täna ma ei viitsi poseerida ja emme minu šokolaadist nägu netti üles ei riputa. Nende laste jaoks on pildistamine igapäevane reaalsus, muud elu nad ei teagi kui nunnupilti jahtiv emme. Ma ise ei teeks oma lapsele mitte kunagi midagi sellist.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 17:50 Loen seda laste ära kasutamise teemat ja meelde tuleb üks töökaaslane, kes lapse näo kärus alati kinni kattis, kui mõni tuttav vastu tuli, et ometi ära ei kaetaks või midagi. Saan aru, et ajad ja kombed on teised ja laste privaatsusele vaadakse täna hoopis teisiti, kui mõni aeg tagasi. Aga mina pole näinud, et keegi blogis lastele liiga teeks. Kas lapsi raha teenimiseks ära kasutatakse - ilmselt jah. Aga kui keegi postitab oma lastest pilte ja keegi neid fotosid mõnitavalt kommenteerib, siis on see kommentaari kirjutaja vastutus. Mis pedofiile puudutab, siis neid üldiselt hiilib tänavatel teie laste ümber rohkem, kui neid mööda blogisid ringi kondab. Ma ei näe ega mõista, miks peaks lapsi maailma eest peitma. Teised lapsed koolis kiusavad? Siis õpetage enda lapsi mitte kedagi kiusama.
Eriti naljakas on veel, et mõnedel instatibidel, kes igapäevaselt tohutul hulgal pilte üles laevad on konto päises(kurja silma vastu kaitsev) märk.
![]()
Armsad lapsed ei pea poseerima ja pingutama ilusa pildi jaoks. Nii nagu ilus inimene ei pea 300 selfit tegema ja pingutama.
minu jaoks
Mujaoks on väikeseid lapsi kuhugi varahommikul lasteaeda sundimine ebaeetilime,
Keelame lasteaiad ära?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline