No, kui inimene peksis Pärnu bussides reisijaid ja vägivallatses nende kallal, siis ta ei saa füüsilise puudega olla. Vaimse puude kohta - jah, no täiesti teovõimetu ta siiski vist ei ole. Ja need sõimukirjad, mida kommentaariumites kirjutab ei ole nii suurte kirjavigadega, et reedaks täielikku alaarengut.
Sari kommentaatorid
-
Külaline
-
Külaline
Ta on nüüd nime vahetanud. Kui googeldad, siis tuleb tema praegune nimi välja. Ja, kui tema praegust nime googeldad, siis näed, mida ta fb-s kokku jahvatab.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 17:25Hahaha OMG. Ma kommentaare ei loe, seega polnud kursis, aga bussikontrolör Marikat mäletan hästiGuest kirjutas: ↑30 Juun 2025 22:55 Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.
Üks isik on eriti silma jäänud kui üliagressiivne inimene. Naisterahvas, kes sõimab ja mõnitab valimatult. Viimati on erinevate Mallukat puudutavate artiklite alla oma arvamust jätnud. Ja Suure Lähkru loo kommenteerimise eest sai lausa rahalise karistuse.
Googeldasin teda ning selgus, et ta on endine Pärnu bussikontrolör, kes ründas inimesi ja käitus eriti jõhkralt, kui mõni bussijänes talle kätte jäi. Ületas oma võimupiire nii, et lõpuks seisis kohtu ees.
Selliseid nimesid (inimeste omanimed) korduvad veel erinevates kommentaariumites, kes ei suuda absoluutselt kontrollida, mida suust välja ajavad.
Mis selliste inimeste peas toimub? Kuidas on mõnel inimesel aega päev otsa internetis kommentaare vihtuda?
Alles hiljuti just mõtlesingi, mis temast saanud on. Internetikommentaator siis ilmselt. Mis tema peas toimub, on paljud pärnakad aastakümneid mõelnud.
-
Külaline
Sarimöliseja!Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 08:48SarikommentaatorKülaline kirjutas: ↑30 Juun 2025 22:55Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.
Sarimõrvar
Sarisigija
Tao endale pähe.
P S Lause "Tao endale pähe" lõpus peab olema hüümärk.
-
Külaline
Aga mis tal muud teha, tööd ju enam pole.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:48Ta on nüüd nime vahetanud. Kui googeldad, siis tuleb tema praegune nimi välja. Ja, kui tema praegust nime googeldad, siis näed, mida ta fb-s kokku jahvatab.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 17:25Hahaha OMG. Ma kommentaare ei loe, seega polnud kursis, aga bussikontrolör Marikat mäletan hästiGuest kirjutas: ↑30 Juun 2025 22:55 Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.
Üks isik on eriti silma jäänud kui üliagressiivne inimene. Naisterahvas, kes sõimab ja mõnitab valimatult. Viimati on erinevate Mallukat puudutavate artiklite alla oma arvamust jätnud. Ja Suure Lähkru loo kommenteerimise eest sai lausa rahalise karistuse.
Googeldasin teda ning selgus, et ta on endine Pärnu bussikontrolör, kes ründas inimesi ja käitus eriti jõhkralt, kui mõni bussijänes talle kätte jäi. Ületas oma võimupiire nii, et lõpuks seisis kohtu ees.
Selliseid nimesid (inimeste omanimed) korduvad veel erinevates kommentaariumites, kes ei suuda absoluutselt kontrollida, mida suust välja ajavad.
Mis selliste inimeste peas toimub? Kuidas on mõnel inimesel aega päev otsa internetis kommentaare vihtuda?
Alles hiljuti just mõtlesingi, mis temast saanud on. Internetikommentaator siis ilmselt. Mis tema peas toimub, on paljud pärnakad aastakümneid mõelnud.
-
Külaline
Mina seda bussikontrolör Marikat ei tea, ei mäleta, ju jäi see uudis vahele. Guugeldades leidsin tema kohta ainult head:
Liival siseneb Pärnu bussipargi kunagine visiitkaart Marika Eyland. Endine bussijäneste ja ka seaduskuulekate sõitjate hirm, keda laenati Eesti teistelegi ühissõidukiliiklusega tegelevatele ettevõttetele korda looma, on viks ja viisakas.
Liival siseneb Pärnu bussipargi kunagine visiitkaart Marika Eyland. Endine bussijäneste ja ka seaduskuulekate sõitjate hirm, keda laenati Eesti teistelegi ühissõidukiliiklusega tegelevatele ettevõttetele korda looma, on viks ja viisakas.
-
Külaline
See selgitab, miks talle hästiteeniv suunamudija on jalgu jäänud. Kuidas muudmoodi ikka oma frustratsiooni välja elada?Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:52Aga mis tal muud teha, tööd ju enam pole.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:48Ta on nüüd nime vahetanud. Kui googeldad, siis tuleb tema praegune nimi välja. Ja, kui tema praegust nime googeldad, siis näed, mida ta fb-s kokku jahvatab.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 17:25
Hahaha OMG. Ma kommentaare ei loe, seega polnud kursis, aga bussikontrolör Marikat mäletan hästi
Arvata on, et seda rikast suunamudijat sõimab ja mõnitab just täpselt selline kontingent (loe Hobinurgast "Influencerite" teemat, seal ka mõned tädid sellised, kelle hinge ei mahu, et mõni on nii lihtsalt moel nii edukas).
On ka muud teinud- aastal 2018 mõisteti kohtus süüdi selles, et tegi mitmele isikule nende kontaktandmetega tutvumisportaalidesse kontosid, millest inimesed ise teadlikud ei olnud. Muuhulgas tegi ta libakonto alaealisele tüdrukule, et mehed teda tüütama hakkaksid.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:52Aga mis tal muud teha, tööd ju enam pole.
-
Külaline
Igal pool lõi korra majja, sellised on kullatükid.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:57 Mina seda bussikontrolör Marikat ei tea, ei mäleta, ju jäi see uudis vahele. Guugeldades leidsin tema kohta ainult head:
-
Külaline
"Pärnu bussipargi direktori Ülo T sõnul on 11 aastat kontrolöriametit pidanud Marika E omapärane isiksus, kes muutub "jänesele" jaole saades keevaliseks. Samas teeb naine ära mitme inimese töö"Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2025 23:01Igal pool lõi korra majja, sellised on kullatükid.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:57 Mina seda bussikontrolör Marikat ei tea, ei mäleta, ju jäi see uudis vahele. Guugeldades leidsin tema kohta ainult head:
-
Külaline
Nagu jahikoer, muidu sõbralik ja tore, aga kui jänesele jaole saab, siis läheb üleliia hasarti.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 23:24"Pärnu bussipargi direktori Ülo T sõnul on 11 aastat kontrolöriametit pidanud Marika E omapärane isiksus, kes muutub "jänesele" jaole saades keevaliseks. Samas teeb naine ära mitme inimese töö"Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2025 23:01Igal pool lõi korra majja, sellised on kullatükid.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:57 Mina seda bussikontrolör Marikat ei tea, ei mäleta, ju jäi see uudis vahele. Guugeldades leidsin tema kohta ainult head:
-
Külaline
Nüüd siis elab seda hasarti internetikommentaariumites niimoodi välja, et on saanud isegi rahalisi nõudeid.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 23:39Nagu jahikoer, muidu sõbralik ja tore, aga kui jänesele jaole saab, siis läheb üleliia hasarti.Guest kirjutas: ↑01 Juul 2025 23:24"Pärnu bussipargi direktori Ülo T sõnul on 11 aastat kontrolöriametit pidanud Marika E omapärane isiksus, kes muutub "jänesele" jaole saades keevaliseks. Samas teeb naine ära mitme inimese töö"
-
Külaline
Päris õudne sõnakasutus tal ikka. Nii rõvedad ja koledad väljendid, et suu jääb ammuli seda jubedust lugedes.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2025 22:48 Ta on nüüd nime vahetanud. Kui googeldad, siis tuleb tema praegune nimi välja. Ja, kui tema praegust nime googeldad, siis näed, mida ta fb-s kokku jahvatab.
-
Külaline
Vaatasin ka netist selle Marika kohta, päris naljakas:
Marika lõi jalaga tagumikku kuupiletiga sõitnud Tõnu Sipelgale ja paiskas bussipõrandale pikali Virtsu elaniku Ester Peetsi, kes soovis bussis piletit osta.
Marika lõi jalaga tagumikku kuupiletiga sõitnud Tõnu Sipelgale ja paiskas bussipõrandale pikali Virtsu elaniku Ester Peetsi, kes soovis bussis piletit osta.
-
Külaline
Seesama Marika kommenteerib sooja sõnaga Tervisetrendis üht psühhiaatrit, ju siis ikka midagi viga on seal vaimse tervise valdkonnas.
-
Külaline
Võimalik, et probleemiks on impulsiivsus ja käitumishäire, aga seda on võimalik teraapia abil kontrolli all hoida. Igal juhul vajab see sekkumist ja professionaalset abi, kuna see nii palju intsidente on tekitanud. Esimesed teated selle isiku käitumisest ja kohtuskäimisest on ju juba aastast 1997.
-
Külaline
Kui inimene ise oma käitumises eriti probleemi ei näe, ei aita mingi teraapia.Guest kirjutas: ↑02 Juul 2025 08:57 Võimalik, et probleemiks on impulsiivsus ja käitumishäire, aga seda on võimalik teraapia abil kontrolli all hoida. Igal juhul vajab see sekkumist ja professionaalset abi, kuna see nii palju intsidente on tekitanud. Esimesed teated selle isiku käitumisest ja kohtuskäimisest on ju juba aastast 1997.
-
Külaline
Oi-oi... bussikontrolör Marikaga olen kokku puutunud ja tema uut alter ego tean netikommentaaridest ka päris hästi (mulle tundub, et me elame isegi samas linnas), aga vot seda tehet poleks küll osanud teha, et tegemist ühe ja sama inimesega. Samas ma ei saa öelda, et ma üllatunud oleks. Üldse ei ole 
See pole lihtsalt tema alter ego, vaid ta on ametlikult nii ees- kui perekonnanime ära vahetanud.
-
Külaline
Mina õnneks selle hulluga kokku ei puutunud aga pärnakana olen neid jutte tema kohta kuulnud küll. Nüüdseks oeaks ta juba üsna vana olema? Ma ise 36, koolilapsena kuulsin tema kohta.
Ilmselgelt ei ole sellel inimesel peas kõik korras.
Mis nimega ta FBs nüüd on?
Ilmselgelt ei ole sellel inimesel peas kõik korras.
Mis nimega ta FBs nüüd on?
-
Külaline
Ma tegelikult arvan, et ta on õige inimene sellisele ametikohale (nüüd kulutab oma energiat internetis kommmenteerides, veel halvem, tehku parem midagi kasulikku), sest ülbeid on tõesti piletita reisijate hulgas palju ja vähesed peavad vastu sellisel ametikohal. Teda tuleks natuke õpetada oma viha talitsema ja kannatlikum olema ning siis lasta uuesti teha tööd,mida ta armastab. Püüdku pätte ja vargaid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 1 külaline