Kuidas võitlete tselluliidi vastu?
-
Külaline
Kuidas võitlete tselluliidi vastu?
Kas kasutate midagi tselluliidi vastu? Kreeme või midagi? Aitab ka?
-
Külaline
Ei võitlegi. Natuke seda ju on, aga see ei sega elamast.
Üldiselt on kasulik juua küllaldaselt vett, süüa võimalikult kvaliteetset toitu ja end liigutada.
Pakun, et tselluliidi tekkimisel on pärilikkusel üpris suur osa.
Üldiselt on kasulik juua küllaldaselt vett, süüa võimalikult kvaliteetset toitu ja end liigutada.
Pakun, et tselluliidi tekkimisel on pärilikkusel üpris suur osa.
-
Külaline
LPG kuur teeb naha visuaalselt siledamaks, viib kehast vedeliku välja. Aga seda peaks tegema korra aastas.
-
Külaline
Lihastreening ja piisav vedeliku tarbimine on minul tselluliidi kaotanud. Kreemidesse usku pole.
-
Külaline
Viib kehast vedeliku välja....
Räägiks sellest vedelikust. Muidu ju räägitakse et peab olema hüdreeritud. Joo vett. Aga et miski on kasulik, et viib kehast vee välja. Kus vedelik peaks olema? Kehas või väljas? Sama asja ma ei saa aru, kui arvatakse et kaal ei lange, sest keha hoiab vett kinni. Kui keha hoiab vett kinni, ei peakski nii palju jooma, kui arvatakse 1,5-2 l . Ma ei saa sellest vedeliku värgist aru. Joo või ära joo. Joo ja higista. Joo ja pissi. Igatahes on jäänud mulje et ikka joo. Aga kui keha hoiab vett kinni? See on juba haiguse seisund?
Räägiks sellest vedelikust. Muidu ju räägitakse et peab olema hüdreeritud. Joo vett. Aga et miski on kasulik, et viib kehast vee välja. Kus vedelik peaks olema? Kehas või väljas? Sama asja ma ei saa aru, kui arvatakse et kaal ei lange, sest keha hoiab vett kinni. Kui keha hoiab vett kinni, ei peakski nii palju jooma, kui arvatakse 1,5-2 l . Ma ei saa sellest vedeliku värgist aru. Joo või ära joo. Joo ja higista. Joo ja pissi. Igatahes on jäänud mulje et ikka joo. Aga kui keha hoiab vett kinni? See on juba haiguse seisund?
Sool hoiab vett kinni ja see põhjustab teatud ebatervislikke vaevusi. Vähem soolast toitu, saad liigsest veest kah lahti.
-
Külaline
Olen kuulnud, et kupud pidid aitama.
Ise olen proovinud kuivharjamist ja vähendab küll. Aga järjepidev peab selle harjamisega olema.
Tselluliit on ju põhimõtteliselt rasvamügarikud. Mehaaniline surve ja töötlemine aitab neid mügarike lõhustada ja ühtlustada.
Ise olen proovinud kuivharjamist ja vähendab küll. Aga järjepidev peab selle harjamisega olema.
Tselluliit on ju põhimõtteliselt rasvamügarikud. Mehaaniline surve ja töötlemine aitab neid mügarike lõhustada ja ühtlustada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist