Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 18:33
Guest kirjutas: 10 Mai 2025 17:25
Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 17:21 Äkki maakleritöö Portugalis tõi piisavalt sisse ja nüüd on aeg USA-s "sajaseid luftitada"?
Lapsed sootuks unustatud :cry:
Ja isake istub kenasti kõik 18 aastat vaid kodumajas akna all, heegeldab linikuid ja hoolitseb poegade eest? :D
Ei ole temaga probleeme olnud jah. Maas ei püherda, püksi ei kuse, tänaval ei kriiska :lol: :lol: :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 18:44

Ja isake istub kenasti kõik 18 aastat vaid kodumajas akna all, heegeldab linikuid ja hoolitseb poegade eest? :D
Ei ole temaga probleeme olnud jah. Maas ei püherda, püksi ei kuse, tänaval ei kriiska :lol: :lol: :lol:
Kust sa tead? Sinu lemmiksõna näikse olema "kriiskamine". Kõik sinul muudkui aga kriiskavad ja kriiskavad. Kas sul on kõrvakuulmises miskit viga, et teiste inimeste kõne sinule aina kriiskamine tundub? Äkki aitaks sind audioloog?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mai 2025 18:44Maas ei püherda, püksi ei kuse
See on väga halvustavalt öeldud. Ole õnnelik, et sul sellist koledat kogemust pole. Selline asi on ikka väga äärmuslikel juhtudel. Ja selle üle ilkuda on ülinõme.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mai 2025 18:44

Olen olnud sarnases olukorras (vägivalla käes) ja võin ütelda, et just nii ekstreemse traumaga inimesel juhtuda võibki. Su keha on sellises šokis, et sa kused ja roojad ennast täis. Selle üle irvitabki ainult samasugune inimene, nagu on A.A.
Külaline

Minu meelest teeb ta õigesti, et kõik selle hirmsa asjaga seotu sotsiaalmeedias avaldab. Praegu just juhtusin lugema (ma ei jälgi teda pidevalt), et isalt olevat tulnud pakkumine, 1000 eurot kuus, kui ema lapsest loobub. See käib siis ilmselt noorima kohta.

Kui see on tõsi (miks ta peaks valetama?), siis mis küll selle teise vanema peas toimub? Lapsele riputatakse justkui hinnasilt külge, 1000 €. Huvitav, kes selle "suurepärase" idee peale tuli, isa või advokaat?
Külaline

Kui sa poolt juttu sealt usud oled poolega petta saanud.
Nagu Portugali kohtuotsusega.
https://www.facebook.com/share/v/1BbVVuJJuZ/

Väitega, et ta ei saa poegadega kohtuda, samas tema sotsiaalmeedia kontol on pidevalt pildid, kuidas ta nendega aega veedab.
Külaline

Seda kõike saab ju tõestada. No saame näha, kui advokaat selle veenvalt ümber lükkab, siis valetas, kui ei, siis on see järelikult tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:04Minu meelest teeb ta õigesti, et kõik selle hirmsa asjaga seotu sotsiaalmeedias avaldab. Praegu just juhtusin lugema (ma ei jälgi teda pidevalt), et isalt olevat tulnud pakkumine, 1000 eurot kuus, kui ema lapsest loobub. See käib siis ilmselt noorima kohta.

Kui see on tõsi (miks ta peaks valetama?), siis mis küll selle teise vanema peas toimub? Lapsele riputatakse justkui hinnasilt külge, 1000 €. Huvitav, kes selle "suurepärase" idee peale tuli, isa või advokaat?
Järjekordne vale. Sa tõesti usud, et isa ja tema advokaadid nii lollid on, et Heinmetsale mingi kondi järada annavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:16 Seda kõike saab ju tõestada. No saame näha, kui advokaat selle veenvalt ümber lükkab, siis valetas, kui ei, siis on see järelikult tõsi.
Advokaat ei pea midagi sotsiaalmeedias kinnitama ega ümber lükkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:04 Minu meelest teeb ta õigesti, et kõik selle hirmsa asjaga seotu sotsiaalmeedias avaldab. Praegu just juhtusin lugema (ma ei jälgi teda pidevalt), et isalt olevat tulnud pakkumine, 1000 eurot kuus, kui ema lapsest loobub. See käib siis ilmselt noorima kohta.

Kas maadam solvus, et 5000 ei pakuta? Nagu tema nõudmine oli? Tõsi selle 5000 sees ei olnud see, et lapse isa lapsega kohtuda saab, vaid, ma ei teagi, mõnus teadmine...
Külaline

Mäletate postitust, kus ema hõiskas, et ta võitis Riigikohtus.
Mis oli tegelikult kohtuotsuses, seda saab igaüks avalikust osast lugeda. Osa lahendist on avalik. https://www.riigikohus.ee/et/lahendid/? ... 2-2138/252

Vandeadvokaat Turkin võttis sisu kokku nii. Riigikohus on leidnud, et kuivõrd maakohtus toimunud menetlusosaliste ärakuulamise ning ringkonnakohtu määruse tegemise vahele on jäänud üle viie kuu, on nimetatud ajavahemik liialt pikk selleks, et ringkonnakohus saanuks maakohtu määrust muutes lahendada asja lihtsustatud korras (st. last ja kohalikku omavalitsust uuesti ärakuulamata). Nii et ringkonnakohtu määruse tühistamise tingis asjaolu, et kohus oli jätnud osad menetlusosalised uuesti ära kuulamata ning seda olukorras, kus olulised asjaolud võisid olla vahepealselt muutunud.

Reaalsus vs sotsiaalmeedias esitatu? On ju suur vahe.
Külaline

See ongi nüüd see, et kuna KH ja Co on nii palju vassinud ja asjaolusid väänanud, ei isegi siis, kui talle päriselt liiga tehakse, siis enam ei usuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:04Minu meelest teeb ta õigesti, et kõik selle hirmsa asjaga seotu sotsiaalmeedias avaldab. Praegu just juhtusin lugema (ma ei jälgi teda pidevalt), et isalt olevat tulnud pakkumine, 1000 eurot kuus, kui ema lapsest loobub. See käib siis ilmselt noorima kohta.

Naera herneks. Miks ta peaks valetama??? Kui naiivne võib ikka olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 11:11

Seda ma ju ütlengi, et MIKS ta peaks valetama asjas, mida on lihtne kontrollida?

Kui see on vale, küll siis tema vastaste armee selle avalikustaks. Imelik, et siin nii paljud teda vihkavad.
Külaline

Ei tea, miks ta peaks, aga on seda ikka teinud küll ju. Alustame algusest. Et ta oli poolteist aastat Portugalis ja isa ei saanud lapsega kohtuda, selle kohta ütles, et tema lihtsa inimesena ei teadnud, et sellest võiks mingi probleem tulla. See on ju ilmselge vale. Osasid asju ta on varjanud (mis teda ennast halba valgusesse heidavad), osade asjadega vassinud. Siis ongi nii, et kui jälle mingi uue "faktiga" välja tuleb, siis ei tea kunagi, kas see on tõsi või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 11:16Seda ma ju ütlengi, et MIKS ta peaks valetama asjas, mida on lihtne kontrollida?

Kui see on vale, küll siis tema vastaste armee selle avalikustaks. Imelik, et siin nii paljud teda vihkavad.
Eks suurem osa ongi avalikustatud, aga mis teha, kui tema jüngrid usuvad Veerpalu, sorri, Heinmetsa.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 11:06 See ongi nüüd see, et kuna KH ja Co on nii palju vassinud ja asjaolusid väänanud, ei isegi siis, kui talle päriselt liiga tehakse, siis enam ei usuta.
See ärakeeranud endine lastekaitseametnik istub muudkui siin ega oska oma süllekukkunud suure vaba ajaga vist enam miskit muud peale hakata. Terve Eesti on täis selle tegelase ohvreid, kellele ta on faktide pähe kirja pannud ikka vägagi luululisi ja pahatahtlikke oletusi, seega kes siin tegelikult vassimise ja asjaolude väänamise meister on?
Postitada saab anonüümsena, seega edu talle lapse ema sõimavate kirjade treimisel.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 15:07Postitada saab anonüümsena, seega edu talle lapse ema sõimavate kirjade treimisel.
Ega sa ta'st ju ometi maha jää.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 15:07
Guest kirjutas: 01 Juul 2025 11:06 See ongi nüüd see, et kuna KH ja Co on nii palju vassinud ja asjaolusid väänanud, ei isegi siis, kui talle päriselt liiga tehakse, siis enam ei usuta.
See ärakeeranud endine lastekaitseametnik istub muudkui siin ega oska oma süllekukkunud suure vaba ajaga vist enam miskit muud peale hakata. Terve Eesti on täis selle tegelase ohvreid, kellele ta on faktide pähe kirja pannud ikka vägagi luululisi ja pahatahtlikke oletusi, seega kes siin tegelikult vassimise ja asjaolude väänamise meister on?
Postitada saab anonüümsena, seega edu talle lapse ema sõimavate kirjade treimisel.
Kommenteerisid mind, aga mina pole mingi lastekaitseametnik. Sa oled nagu minu poeg, kes vihkas ühte lasteaiaõpetajat ja siis Hispaania reisil ka ütles, et issand, Leida on siin. Igal pool tal kummitas see inimene. Mina olin alguses täiesti KH poolt, aga siis hakkas lugu kummaliseks kiskuma. Et kõik oleks isa poolt õigesti, et kõik ametnikud oleks õigesti käitunud vms, seda ma sugugi ei ütle, lihtsalt KH ise vassib ka nii palju, et enam ei tea üldse, mida uskuda. Osad asjad, mis ta räägib, kindlasti ongi nii, aga osad ju ka pole. Saa siis aru.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 15:07
Palju külahull sulle maksab? Korjandus käib jälle?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kergeollaeba ja 3 külalist