Sari kommentaatorid

vana hea klassika
Külaline

Sari kommentaatorid

Postitus Postitas Külaline »

Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.

Üks isik on eriti silma jäänud kui üliagressiivne inimene. Naisterahvas, kes sõimab ja mõnitab valimatult. Viimati on erinevate Mallukat puudutavate artiklite alla oma arvamust jätnud. Ja Suure Lähkru loo kommenteerimise eest sai lausa rahalise karistuse.

Googeldasin teda ning selgus, et ta on endine Pärnu bussikontrolör, kes ründas inimesi ja käitus eriti jõhkralt, kui mõni bussijänes talle kätte jäi. Ületas oma võimupiire nii, et lõpuks seisis kohtu ees.

Selliseid nimesid (inimeste omanimed) korduvad veel erinevates kommentaariumites, kes ei suuda absoluutselt kontrollida, mida suust välja ajavad.

Mis selliste inimeste peas toimub? Kuidas on mõnel inimesel aega päev otsa internetis kommentaare vihtuda?
Külaline

Jah, olen ka märganud, et need sarikommentaatorid on olemas ja võtavad sõna kus aga vähegi saavad. Tihti on neil puudulik emakeeleoskus ja inetu sõnavara. Eriti aktiveeruvad nad teatud teemade all, kiruvad reffe ja sotse, vihkavad K. Kalkast ja oma jutu järgi lennutaks nad Putinile kohe kuuli pähe kui saaks.

Aga. Selle blogija võiks küll praegusest teemast välja jätta, temast kuuldes tuleb oksemaik suhu.
Külaline

*Kallast
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2025 23:03 Jah, olen ka märganud, et need sarikommentaatorid on olemas ja võtavad sõna kus aga vähegi saavad. Tihti on neil puudulik emakeeleoskus ja inetu sõnavara. Eriti aktiveeruvad nad teatud teemade all, kiruvad reffe ja sotse, vihkavad K. Kalkast ja oma jutu järgi lennutaks nad Putinile kohe kuuli pähe kui saaks.

Aga. Selle blogija võiks küll praegusest teemast välja jätta, temast kuuldes tuleb oksemaik suhu.
Miks blogijat ei või nimetada? Kadedus ei anna asu?
Külaline

Saame aru küll, et see teema on taas tehtud blogija upitamiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2025 23:08 Saame aru küll, et see teema on taas tehtud blogija upitamiseks.
Täiesti kindlasti mitte. Ma ei ole ei selle ega ka ühegi teise blogija fänn. Aga oma kadedust suudan ma siiski taltsutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 23:32Täiesti kindlasti mitte. Ma ei ole ei selle ega ka ühegi teise blogija fänn. Aga oma kadedust suudan ma siiski taltsutada.
Kuidas siis tead mida nende kallal toimetatakse :lol:
Ei, ma ei torma neid lugema!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 22:55Mis selliste inimeste peas toimub?
Sa ei suuda taibata et nii nagu meie hulgas on füüsilise puudega inimesi on ka vaimse puudega?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 23:03 ..,oma jutu järgi lennutaks nad Putinile kohe kuuli pähe kui saaks…
On see siis hea või halb asi?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 22:55Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.
Sarikommentaator
Sarimõrvar
Sarisigija
Tao endale pähe.
Külaline

Kas see on nagu sari "Litsid"?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 08:53 Kas see on nagu sari "Litsid"?
Sari "Kommentaatorid" kõlab ju ka päris intrigeerivalt?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:36
Et nagu Eesti "Gogglebox"?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 10:47
Et nagu Eesti "Gogglebox"?
👍 Mhmh. Näiteks.
Külaline

Kusjuures mina seda pealkirja nähes just seda arvasingi. Et kas on tv-s mingi uus sari või siis mõeldi sari: (teema) "kommentaatorid".
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 23:32Ma ei ole ei selle ega ka ühegi teise blogija fänn.
Sa oled nagu meie kommunaalpoliitik P P Peeretus, et isegi valetamisega ei saa hakkama.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Juul 2025 11:23
Kusjuures mina seda pealkirja nähes just seda arvasingi. Et kas on tv-s mingi uus sari või siis mõeldi sari: (teema) "kommentaatorid".
Ma arvasin sama.
Külaline

Guest kirjutas: 30 Juun 2025 22:55 Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.

Üks isik on eriti silma jäänud kui üliagressiivne inimene. Naisterahvas, kes sõimab ja mõnitab valimatult. Viimati on erinevate Mallukat puudutavate artiklite alla oma arvamust jätnud. Ja Suure Lähkru loo kommenteerimise eest sai lausa rahalise karistuse.

Googeldasin teda ning selgus, et ta on endine Pärnu bussikontrolör, kes ründas inimesi ja käitus eriti jõhkralt, kui mõni bussijänes talle kätte jäi. Ületas oma võimupiire nii, et lõpuks seisis kohtu ees.

Selliseid nimesid (inimeste omanimed) korduvad veel erinevates kommentaariumites, kes ei suuda absoluutselt kontrollida, mida suust välja ajavad.

Mis selliste inimeste peas toimub? Kuidas on mõnel inimesel aega päev otsa internetis kommentaare vihtuda?
Paistad analüüsivõimeline inimene olevat. Mis arvad, mis nende peades toimub? Milline nende igapäevaelu välja võiks näha?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Juul 2025 13:04
Guest kirjutas: 30 Juun 2025 22:55 Ma loen harva artiklite kommentaare, kuid mõne intrigeeriva artikli puhul teen eraldi. Samuti loen fb-st artiklite alla jäetud kommentaare. Ja olen märganud, et on olemas sellised kodanikud, kes on sari kommentaatorid.

Paistad analüüsivõimeline inimene olevat. Mis arvad, mis nende peades toimub? Milline nende igapäevaelu välja võiks näha?
Mina pakun et päev on u nagu mul, kui ma ei viitsi midagi teha. Siis istun telefon näpus. Kellegi heaks pole vaja pingutada ega midagi teha. Kogu aeg on mu enda oma ja kulutada. Samas peab ikka kuidagi kursis olema mida kommenteerid. Kuigi vahel tundub küll et nad pole.
Ei saa välistada ka mõnd vaimset eripära või häiret. Neid on ju nii paljudel.
Külaline

Hahaha OMG. Ma kommentaare ei loe, seega polnud kursis, aga bussikontrolör Marikat mäletan hästi :D
Alles hiljuti just mõtlesingi, mis temast saanud on. Internetikommentaator siis ilmselt. Mis tema peas toimub, on paljud pärnakad aastakümneid mõelnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist