Kui saaksite olla 24h keegi teine
-
Külaline
Kui saaksite olla 24h keegi teine
Sattusin huvitava teema peale instas. Küsimus oli, et kui saaksite olla keegi teine 24h, kes oleksite?
Paljud naised vastasid, et tahaks olla mees.
Ma ise ka naine aga mina tahaks olla ööpäeva oma ema(kes ei ole enam elavate seas).
Paljud naised vastasid, et tahaks olla mees.
Ma ise ka naine aga mina tahaks olla ööpäeva oma ema(kes ei ole enam elavate seas).
-
Külaline
-
Külaline
Huvitav oleks olla Trumpi nahas, aga ma kujutan ette, et seda virrvarri, mis selle mehe peas toimub on ka tal endal raske ära kannatada.
-
Külaline
Teeksid enesetapu?
-
Külaline
Elon Musk. Teeksin sellel päeval tema kontolt ühele Eestimaal elavale naisele väga suures summas ülekande. 
-
Külaline
Hea plaan!
-
Külaline
Minu oma mees tahaks olla, näha maailma läbi tema silmade. Eks omad ohud on muidugi ka, võin pärast kibedalt kahetseda 
-
Külaline
Selle 24 tunniga ei jõua ju tegelikult väga palju teha või näha.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2025 23:05 Minu oma mees tahaks olla, näha maailma läbi tema silmade. Eks omad ohud on muidugi ka, võin pärast kibedalt kahetseda![]()
-
Külaline
Seda ikka teada saab, et kas armastab enda naist või mõnda teist.
-
Külaline
Seda teab naine ju niigi, selleks ei pea teise nahka pugema.Guest kirjutas: ↑30 Juun 2025 06:31Seda ikka teada saab, et kas armastab enda naist või mõnda teist.
-
Külaline
Kas oli põhjuseid ka miks taheti mees olla?
-
Külaline
Olen TA.
Jaa, enamus keerlesid ikka nende kottide ja peenise ümber. Päriselt ka. Naised tahtsid teada, mis tunne nende rippuvate osadega joosta on
-
Külaline
Sama küll vaevalt on. Asukoht on erinev ju.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2025 23:04 Eks sama mis rippuvate rindadega.
-
Külaline
Kui oleks 24 tundi vastassugupool, siis tunneks kuidas teine orgasmi tunneb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist