Kas vaatate halvustavalt kui
-
Külaline
Kas vaatate halvustavalt kui
Kas vaadate halvustavalt kui ülekaaluline inimene sööb avalikus kohas rämpstoitu, pitsa, burgerid, friikad, kommid, krõpsud
….kui kannab liibuvaid riideid või lühikesi riided…
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Ei, ei vaata. Sa ei tea kunagi, miks inimesel see ükekaal on, äkki on mingi tervisehäda või muu põhjus.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:41 Kas vaadate halvustavalt kui ülekaaluline inimene sööb avalikus kohas rämpstoitu, pitsa, burgerid, friikad, kommid, krõpsud
-
Külaline
Mulle ütles võõras laps hiljuti paks. Lapsel on õigus, olengi. Teisi pakse vaadates tekib äratundmine, sest me tajume oma suurust kui oleme teistega kõrvuti:paksem, lühem, pikem, kõhnem ja tekib poolehoid. Siledaid vaatan imetlusega, mõni on ikka nii sale, riiete number selgelt 32 ja passib ehk modellikski.
-
Külaline
Ei vaata. Niikaua kui mina temaga seksima ei pea või ta arstiarveid maksma, on mul siiralt ükskõik, mida ta sööb või mis riideid kannab.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:41 Kas vaadate halvustavalt kui ülekaaluline inimene sööb avalikus kohas rämpstoitu, pitsa, burgerid, friikad, kommid, krõpsud
-
Külaline
Hullem on kui paks kannab pakse riideid suvel. Nii läbinähtavalt varjab oma keha. Pigem olen hakanud märkama, et pakse ja paksupoolseid on üha rohkem ja kõigil on kenad suveriided, on kohe ilusam, kui paksude riietega. Vähemalt suvisem. Kui alla võtta ei suuda, pole mõtet varjuda ka. Keegi ei tunnista ebakindlust. Riided on naiselikud ja suurus 46-48.
-
Külaline
Riiete osas muidugi ei vaata viltu, aga rämpstoitu sööva tüseda puhul küll imestan ja mõtlen endamisi et MIKS KÜLL???
-
Külaline
Ja mismoodi see rämpstoidu näost sisse ajamine seda tervisehäda vähendab? Veel hullem ju: niigi juba haige ja paks, aga sööb veel kahjulikku toitu ka.Tutiga Täi kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:56Ei, ei vaata. Sa ei tea kunagi, miks inimesel see ükekaal on, äkki on mingi tervisehäda või muu põhjus.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:41 Kas vaadate halvustavalt kui ülekaaluline inimene sööb avalikus kohas rämpstoitu, pitsa, burgerid, friikad, kommid, krõpsud
-
Külaline
Sa võiksid samasuguse etteheitega vaadata kõiki rämpstoidu sööjaid, sest tervisele see kuidagi kasulik ei ole. Kaal pole ainuke terviserisk. Kõik saledad poles sugugi terved inimesed.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 15:58Ja mismoodi see rämpstoidu näost sisse ajamine seda tervisehäda vähendab? Veel hullem ju: niigi juba haige ja paks, aga sööb veel kahjulikku toitu ka.Tutiga Täi kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:56Ei, ei vaata. Sa ei tea kunagi, miks inimesel see ükekaal on, äkki on mingi tervisehäda või muu põhjus.Külaline kirjutas: ↑30 Juun 2024 23:41 Kas vaadate halvustavalt kui ülekaaluline inimene sööb avalikus kohas rämpstoitu, pitsa, burgerid, friikad, kommid, krõpsud
-
Külaline
Ma vist ei panegi tähele, mida võõrad inimesed kuskil söövad. Küll aga jäävad mõnikord möödaminnes silma perekonnad, kus nii ema-isa kui lapsed on selgelt tugevas ülekaalus. Ma mõtlen ikka konkreetselt paksud, mitte lihtsalt veidike "toekama" kehaehitusega. Siis käib küll korraks mõte peast läbi, et milline nende elustiil võib olla ja kas nad proovivad selles olukorras midagi muuta või neid isegi ei huvita.
-
Külaline
Mina jälle vaatasin kaht noort inimest ükspäev poes, kes olid väga suured ja neil oli väikelaps. Ostsid kokku suures koguses krõpse, õlut, maiustusi jne. Ja ise vaatasid oma saaki suure õhinaga. Mõltesin, et näe kui tore, neil on vähemalt mingi asi, mis neid elus huvitab, lähevad rõõmsalt koju diivani peale õgima ja õlut jooma ja tunnevad end rõõmsana, neil on ühine huvi palju süüa ja juua. Mina olen sale, aga mul on depressioon ja mina ei taha üldse mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:29 Ma vist ei panegi tähele, mida võõrad inimesed kuskil söövad. Küll aga jäävad mõnikord möödaminnes silma perekonnad, kus nii ema-isa kui lapsed on selgelt tugevas ülekaalus. Ma mõtlen ikka konkreetselt paksud, mitte lihtsalt veidike "toekama" kehaehitusega. Siis käib küll korraks mõte peast läbi, et milline nende elustiil võib olla ja kas nad proovivad selles olukorras midagi muuta või neid isegi ei huvita.
-
Külaline
Mina olen sale, aga mul on depressioon ja mina ei taha üldse mitte midagi.
[/quote]
Sul siis tõesti kehvem elu.
[/quote]
Sul siis tõesti kehvem elu.
-
Külaline
Liibuvate riiete pärast viltu ei vaata, iga inimene kannab täpselt neid riideid, mida ta tahab aga rämpstoidu söömise peale vaatan küll.
Kui inimene ongi ülekaaluline mõne tervisehäda tõttu, siis seda enam peab ta jälgima, mida ta sööb. Tean seda omast käest.
Kui inimene ongi ülekaaluline mõne tervisehäda tõttu, siis seda enam peab ta jälgima, mida ta sööb. Tean seda omast käest.
Jaa, muidugi! Milline kuritegu! Aga päriselt? Ilmselt ei pane isegi tähele 
-
Külaline
Kaua nad rõõmsad ei ole. Saavad 40 täis ja tervisehädad algavad (kui mitte varem). Siis on perearsti kuldkliendid ja koormaks meie haigekassa süsteemile. Maksumaksja peab nende tehtud toitumisvead kaudselt kinni maksma.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 19:37Mina jälle vaatasin kaht noort inimest ükspäev poes, kes olid väga suured ja neil oli väikelaps. Ostsid kokku suures koguses krõpse, õlut, maiustusi jne. Ja ise vaatasid oma saaki suure õhinaga. Mõltesin, et näe kui tore, neil on vähemalt mingi asi, mis neid elus huvitab, lähevad rõõmsalt koju diivani peale õgima ja õlut jooma ja tunnevad end rõõmsana, neil on ühine huvi palju süüa ja juua. Mina olen sale, aga mul on depressioon ja mina ei taha üldse mitte midagi.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 18:29
-
Külaline
Ei vaata halvustavalt. Sest võibolla on inimesel lihtsalt kiire päev olnud ja söögikord vahele jäänud.
Ühte pirukat või saiakest või täidetud pannkooki esimesest ettejuhtvast poest kaasa osta ja see pargipingil ära süüa, on lihtsam ja mõistlikum kui mingit salatit või valmislõunat pargipingil süüa. Puuvilju ju muidugi müüakse poes ka, aga neid on vaja ju enne tarvitamist kuskil pesta, tänaval ja poes see võimalus aga puudub.
Ühte pirukat või saiakest või täidetud pannkooki esimesest ettejuhtvast poest kaasa osta ja see pargipingil ära süüa, on lihtsam ja mõistlikum kui mingit salatit või valmislõunat pargipingil süüa. Puuvilju ju muidugi müüakse poes ka, aga neid on vaja ju enne tarvitamist kuskil pesta, tänaval ja poes see võimalus aga puudub.
-
Külaline
Võib- olla see paks ja rõõmus paar ostis sünnipäevanäkse külaliste jaoks.
-
Külaline
Ei ole kõigil paksudel mingeid suuri tervisehädasid, samas on neid hädasid ka saledatel inimestel.Kaua nad rõõmsad ei ole. Saavad 40 täis ja tervisehädad algavad (kui mitte varem). Siis on perearsti kuldkliendid ja koormaks meie haigekassa süsteemile. Maksumaksja peab nende tehtud toitumisvead kaudselt kinni maksma.
-
Külaline
Selle koha pealt võin sind lohutada, et riidenumber 32 pole kõigi jaoks võimalikki. Isegi minu 11-aastane tütar, kes on puha luu ja nahk ning 164cm pikk, kannab suurust 34-36. Lihtsalt kondikava on selline.Külaline kirjutas: ↑01 Juul 2024 00:06 Siledaid vaatan imetlusega, mõni on ikka nii sale, riiete number selgelt 32 ja passib ehk modellikski.
-
Külaline
Kõikidel mitte, aga paksudel on tõenäosus suurem.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 21:11Ei ole kõigil paksudel mingeid suuri tervisehädasid, samas on neid hädasid ka saledatel inimestel.Kaua nad rõõmsad ei ole. Saavad 40 täis ja tervisehädad algavad (kui mitte varem). Siis on perearsti kuldkliendid ja koormaks meie haigekassa süsteemile. Maksumaksja peab nende tehtud toitumisvead kaudselt kinni maksma.
-
Külaline
Pole kunagi märganud, kes ümberringi söömas on ja absoluutselt ei koti kellegi võõra inimese toidulaud. Ma lähen sööma, mitte teisi vahtima ja arvustama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist