Teisest foorumist hea kirjutis

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 30 Juun 2025 00:36
Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 00:29
Külaline kirjutas: 29 Juun 2025 14:34
Isegi kui hakkavad, siis vaeste hinnaklassi see kinnisvara mitte iial ei mahu.
Just seetõttu on suht ebarentaabel omale ehitada mingi Lollidemaa-tüüpi loss. Elad seal aastakest paar, siis tuleb lahutus ja maja läheb müüki. Ainus probleem on, et ülimalt vähestel on finantsi sellist elukohta omada. See kinnisvara on vbla müügis aastaid enne, kui keegi selle lõpuks ära ostab.
Ei saa aru, miks peaks lahutusejärgselt selle müüma? Elad seal üksi, hiljem uue partneriga.
Ükski mees ei taha oma naise eksidest midagi kuulda. Vahtida iga päev oma naise eksi loometööd ja kujundust....
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 09:47
Just seetõttu on suht ebarentaabel omale ehitada mingi Lollidemaa-tüüpi loss. Elad seal aastakest paar, siis tuleb lahutus ja maja läheb müüki. Ainus probleem on, et ülimalt vähestel on finantsi sellist elukohta omada. See kinnisvara on vbla müügis aastaid enne, kui keegi selle lõpuks ära ostab.
Ei saa aru, miks peaks lahutusejärgselt selle müüma? Elad seal üksi, hiljem uue partneriga.
Ükski mees ei taha oma naise eksidest midagi kuulda. Vahtida iga päev oma naise eksi loometööd ja kujundust....
Sa arvad, et see eks ehitas selle oma kätega? Äkki on hoopis naise maja. Saab heldusega vaadata oma kalli naise loomingut.
PS: Defineeri Lollidemaa-tüüpi loss. Kus see peaks asuma ja milliste ruutmeetritega, et sellise sõimu jaoks kvalifitseeruda?
Külaline

Ma defineerin ise
15.jpg
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Ma defineerin ise
15.jpg
taivopalm
Teerajaja

16.jpg
taivopalm
Teerajaja

Märksõna on Ilmandu küla
https://www.postimees.ee/3119413/lollid ... ksema-maja
Külaline

taivopalm kirjutas: 30 Juun 2025 11:23 Märksõna on Ilmandu küla
https://www.postimees.ee/3119413/lollid ... ksema-maja
Ook, neid vana aja maju ma tean. Arvasin, et see Lollidemaa jutt on hetkle ülekantud tähenduses. Neid pole müügiski, peale kahe tavalise suurusega maja-üks neist 233 m2 ja teine 174 m2.

Kuidas see üldse teemaks tuli?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Juun 2025 09:47
Nii armukade ju ometi olla ei saa. Kas suudad naisele teie ühiseks elukohaks samasuguse, aga mujal asuva maja võimaldada?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 20:00 Pikk jutt lühidalt - minu kaitsetahe aina väheneb siin riigis, kui ma näen, et see riik on loodud vaid valitutele. Ma võin ennast lolliks rügada, kuid vaesusest ma ennast välja ei vea. Elukallidus juba nii kirves, et paljud kaasaegsemad riigid läänes tunduvad juba odavamad igas mõttes.
Elu Eestis ongi röögatult kallis. Ma saan ühes teises riigis elades omale palju rikkalikuma toidukorvi, kui Eestis. Ainus, mis teil seal veel odavam on, on alkohol ja ma hakkan juba kahtlustama, et see on teadlik tegu, sest alkouimas massiga on kergem manipuleerida.
Külaline

taivopalm kirjutas: 30 Juun 2025 11:2216.jpg
Haha.. see on Kakumäel Parve tänava lõpus? Oli mu naaber aastaid, mingi hull raadiosignaalifänn, vene vanamees. Hästi tagasihoidlik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist