Biden või Trump?

vana hea klassika
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 19:43
Juustup kirjutas: 29 Juun 2024 19:24 . Ja mina usun, et ta suudaks ka praegu Ukraina sõja kui mitte lõpetada, siis mingilgi moel tuure alla tõmmata.
Seda ei tohi teha, sõda ei tohi lõpetada, sest see teeks relvaärile kahju. Praegu lähevad relvad nagu soojad saiad ja neid toodetakse ja toodang tuleb maha müüa ning see täidab USA riigikassat. Kuid relvi MITTE toota, neid MITTE osta usa käest ja soovida rahu tegemist tähendab, et sa oled Putini poolt. Nii on suudetud lollidele sisse tampida ja lolle on enamus. Lollid soovivad sõda, see on fakt. Seda fakti ei eita nad ise ka. Nad kutsuvad oma verejanu õigluseks ja rahusooviks. No nagu Orwellil oli.
Ega jah, relvaäri on kindlasti olulisem kui inimelud, mis seal siis ikka. Kui seniilne Biden võidaks valimised oleks vast veel parem- USA-le ju meeldib sõdasid algatada ja oma nina igale poole toppida. No näiteks Gruusia või Taiwan oleks uued head sihtkohad, kus verd valada. Miks mitte ka baltikum. Kohti on. Küll see känd midagi välja leiutaks. Mõtle milline kasum relvade tootmise näol.

/Juustup
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Relvaäri teema on huvitav. Palju seal lobitööd nüüd taga on, et peame aga sõda, siis saame hävitajaid F 35 ja Himarse teistele riikidele müüa:) Mis aga puutub Trumpi ja Bidenisse, siis olen ka mina üllatunud, et maailma suurvõim ei suuda nooremaid mehi naisi välja pakkuda uueks presidendiks. Kunagi oli Obama, selline noor tegus mees, enne teda Clinton. Aga eks neid vanureid on samuti olnud. Meenub Reagan, aga ta ei olnud nii vana kui Biden praegu.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

taivopalm kirjutas: 01 Juul 2024 15:46 Relvaäri teema on huvitav. Palju seal lobitööd nüüd taga on, et peame aga sõda, siis saame hävitajaid F 35 ja Himarse teistele riikidele müüa:) Mis aga puutub Trumpi ja Bidenisse, siis olen ka mina üllatunud, et maailma suurvõim ei suuda nooremaid mehi naisi välja pakkuda uueks presidendiks. Kunagi oli Obama, selline noor tegus mees, enne teda Clinton. Aga eks neid vanureid on samuti olnud. Meenub Reagan, aga ta ei olnud nii vana kui Biden praegu.
Ära sõnu ära! Aeg-ajalt on esile kerkinud ka Michelle Obama nimi, kui üks võimalikest kandidaatidest. Samuti Hillary Clinton. Nad ikka armastavad neid dünastiaid- kui mees enam kandideerida ei saa, siis teeb seda tema naine. 🤨

Nagu tõesti terves USAs rohkem sobivaid inimesi ei leidu, kui vaid paar perekonda. Hale ja korrumpeerunud riik, muud midagi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

taivopalm kirjutas: 01 Juul 2024 15:46 Relvaäri teema on huvitav. Palju seal lobitööd nüüd taga on, et peame aga sõda, siis saame hävitajaid F 35 ja Himarse teistele riikidele müüa:) Mis aga puutub Trumpi ja Bidenisse, siis olen ka mina üllatunud, et maailma suurvõim ei suuda nooremaid mehi naisi välja pakkuda uueks presidendiks. Kunagi oli Obama, selline noor tegus mees, enne teda Clinton. Aga eks neid vanureid on samuti olnud. Meenub Reagan, aga ta ei olnud nii vana kui Biden praegu.
Kui palju sa oled sellele mõelnud, kui imelik see on, et kõik peavad toetama Ukrainat - sina, mina, penskarid, lapsed, väikeärimehed, kõik-kõik. Ainsad, kes ei pea ja kes kasseerivad viimse sendini sisse kõik, mille lihtrahvas oma kasinatest sentidest kokku paneb, on relvatööstus ja pangad. Nemad ei pea Ukrainat aitama, meie peame. Neilt relvi ostes ja nende kaudu Ukraina heaks võlgu võttes. Alles äsja hakkas üks pank, kes algul andis Ukrainale intressivabastust, uuesti intresse nõudma. Ukrainal raha pole, kellel on? Rahval. Rahvalt korjatakse makse, et maksta Ukraina eest pangale intresse, mida pank Ukraina heaks pole nõus loovutama. Meie ostame (USA) relvatööstuselt relvi, et neid Ukrainale annetada. Relvatööstus ise ei annet midagi.
Mõelge sellele natukenegi.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

See Ukraina sõja jutt ei puutu otseselt Bideni ja Trumpi teemasse. Aga vastus on, et eks ma ikka nende asjade üle olen mõtisklenud. Mis puutub relvade ostmisse USA-st ja siis Ukrainale andmisse, siis eks seda on ka, aga pigem antakse ära Ukrainale oma vanem sõjakraam ja siis ostetakse enda riigile uuemad asemele. Näiteks F 16 lennukid on selline teema. Varsti läheksid nad teenistusest välja, aga anname enne Ukrainale ära, las nad pisut sõdivad nendega. Aga see riik kes lennukid ära andis, tellist USA-st uued F 35 lennukid asemele. Googelda ja loe, kui mitu riiki on viimastel aastatel F 35 lennukeid tellinud. Soome näiteks 64 kui ma nüüd ei eksi. Aga aitab off topicust, jätkaks presidentide võrdlemise teemal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], kaegu ja 2 külalist