Kas teil on lemmikfilm, mida hiljem vaatate hoopis teise pilguga

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 12:59 Ma lugesin mingi aeg tagasi USA filmide ja seiaalide kohta mingit artikklit, kus peaosades olevad ilgelt armunud inimesed tegelikult ei salli absoluutselt üksteist. Ja see on tõesti teistmoodi vaatama pannud.
Mul just taustaks mängib Castle sari. Sellega tuli meelde see teema. See küll on sari aga peaosalised(naisuurija ja castle päriselus ei sobinud absoluutselt).
Ja teine on Fifty shades of Grey osatäitjad. Neil olevat ka täielik antipaatia üksteise suhtes olnud päris inimestena.
Aga ma ütlen selle peale, et paganama head näitlejad sel juhul, kui suudavad ekraanil ikkagi õige tunde edasi anda. Pole see näitlejate elu ka lihtne.
Seepeale meenus mulle film "Tuulest viidud", kus oli kaunis armulugu. Sattusin aga millalgi lugema, kuidas Vivien Leigh meenutas, et Clark Gable´il oli kohutavalt halb hingeõhk. Nüüd tuleb mulle see fakt alati esimesena meelde, kui sellest filmist juttu on.
Külaline

Need Seksi ja linna näitlejad olid ka ju omavahel raksus. Mõned seal ei sallinud teineteist silmaotsaski ja seetõttu oli omal ajal sarja jätkamine küsimärgi all.

Beverly Hillsist kirjutati minu teada see Shannen välja, sest diivatses ja pidas ennast teistest paremaks. Nõidade sarjast samuti. Kunagi teismelisena fännasin teda täiega.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 17:13 Need Seksi ja linna näitlejad olid ka ju omavahel raksus. Mõned seal ei sallinud teineteist silmaotsaski ja seetõttu oli omal ajal sarja jätkamine küsimärgi all.

Beverly Hillsist kirjutati minu teada see Shannen välja, sest diivatses ja pidas ennast teistest paremaks. Nõidade sarjast samuti. Kunagi teismelisena fännasin teda täiega.
Seepärast ma ei loegi mitte kunagi mitte midagi ei filmide/seriaalide ega ka näitlejate tausta kohta.
Elan sisse, naudin ja muust mulast hoidun.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 12:59
Ja teine on Fifty shades of Grey osatäitjad. Neil olevat ka täielik antipaatia üksteise suhtes olnud päris inimestena.
Aga ma ütlen selle peale, et paganama head näitlejad sel juhul, kui suudavad ekraanil ikkagi õige tunde edasi anda. Pole see näitlejate elu ka lihtne.
See naisnäitleja ei ole tõesti kuigi sümpaatne. Midagi on väga valesti ta juures.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 17:13 Need Seksi ja linna näitlejad olid ka ju omavahel raksus. Mõned seal ei sallinud teineteist silmaotsaski ja seetõttu oli omal ajal sarja jätkamine küsimärgi all.

Nüüd selles uues Seksi ja linna jätkuseriaalis, mida saab HBO-st vaadata, ju Kim Catralli enam ei olegi. Millest on tegelikult väga kahju, sest tema tegelaskuju oli kõige ägedam.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 13:51
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 12:59
See naisnäitleja ei ole tõesti kuigi sümpaatne. Midagi on väga valesti ta juures.
Mulle ta küll väga meeldib ka teistes filmides. Aga ta on üsna omapärane.
Külaline

Ma ei vaata filme mitu korda, ega loe raamatuid korduvalt. Miks peaks? Näitlejate elulood ka ei huvita.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 13:54
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 17:13 Need Seksi ja linna näitlejad olid ka ju omavahel raksus. Mõned seal ei sallinud teineteist silmaotsaski ja seetõttu oli omal ajal sarja jätkamine küsimärgi all.

Nüüd selles uues Seksi ja linna jätkuseriaalis, mida saab HBO-st vaadata, ju Kim Catralli enam ei olegi. Millest on tegelikult väga kahju, sest tema tegelaskuju oli kõige ägedam.
Kas tema tegelaskuju kuidagi seal mainitakse? No näiteks, et kolis Pariisi, nagu ühes teises sarjas tehakse, kui tegelane sarjast välja on vaja kirjutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 17:31Kas tema tegelaskuju kuidagi seal mainitakse? No näiteks, et kolis Pariisi, nagu ühes teises sarjas tehakse, kui tegelane sarjast välja on vaja kirjutada.
Jah, tegelast hoitakse elus. Helistas ja vahel saadab sõnumeid. Kolis Londonisse.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2025 17:31
Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 13:54

Kas tema tegelaskuju kuidagi seal mainitakse? No näiteks, et kolis Pariisi, nagu ühes teises sarjas tehakse, kui tegelane sarjast välja on vaja kirjutada.
Ma ei tea, sest pole seda uut seriaali näinud. See on tasuline seal HBOs millegipärast.
Külaline

Minu arust noor Brook Shields sobis sinna filmi ideaalselt. Ja just see lapselikkus sobis sellesse rolli - kus alles arenev neiu avastab seda maailma. Päris elus ju ka hakkab noor seksuaalsust selles vanuses avastama. Ma arvan, et 18-aastane ei oleks nii veenvalt ja hästi mõjunudki.

Muidugi, see võib ka pedofiilidele magus suutäis olla, aga siiski... imehästi sobis see näitleja.

Päriselus ta kaotas süütuse üsna hilja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist