Tsirkus Tallinna linnavõimu ümber
-
Külaline
Tsirkus Tallinna linnavõimu ümber
Kuulasin täna KUKU raadiot, saade Kahevahel. Ossinovski rääkis Tallinnas toimuvast võimupöördest, mille algatanud Reform. Pärtel pidi olema lihtsalt käsutäitja ja peaminister olla tegemas diili Keskerakonnaga (Tallinn ja ka Riigikogu). Mis teie sellest kõigest arvate? Minu arust mõttetu kaklus enne kohalikke valimisi. Nagunii saab rahvas 19.oktoobril otsustada, kes jätkab Tallinnas (ja ka muudes omavalitsustes) valitsemist. Ossinovski kartis seda, et kriminaalkorras karistatud KE tuuakse Reformi poolt tagasi ja mis saab pealinna eestkeelsest haridusest. Kuna mulle see Pärtel ei meeldi ka muude asjade (mingi kastiratta kummardamine ja autojuhtide kottimine) pärast, siis ma reformi sügisel nagunii ei vali.
-
Külaline
Loodan, et Kõlvart ei nõustu. Ma oleksin pettunud temas, kui ta nõustuks. Miks RE karistamatult oma tobedaid mänge mängida saab, ongi see, et teised parteid on alati nõus nendega "diili tegema", kuni nad patuoinaks tehakse ja taas kõrvale heidetakse. Kuni järgmise korrani.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 15:23 Kuulasin täna KUKU raadiot, saade Kahevahel. Ossinovski rääkis Tallinnas toimuvast võimupöördest, mille algatanud Reform. Pärtel pidi olema lihtsalt käsutäitja ja peaminister olla tegemas diili Keskerakonnaga (Tallinn ja ka Riigikogu). Mis teie sellest kõigest arvate? Minu arust mõttetu kaklus enne kohalikke valimisi. Nagunii saab rahvas 19.oktoobril otsustada, kes jätkab Tallinnas (ja ka muudes omavalitsustes) valitsemist. Ossinovski kartis seda, et kriminaalkorras karistatud KE tuuakse Reformi poolt tagasi ja mis saab pealinna eestkeelsest haridusest. Kuna mulle see Pärtel ei meeldi ka muude asjade (mingi kastiratta kummardamine ja autojuhtide kottimine) pärast, siis ma reformi sügisel nagunii ei vali.
Ilmselt on palk ja mõned kuud ministriks olemine tähtsamad, kui enda ja partei maine, Eesti tulevikust rääkimata. Venelastel on muidu rohkem selgroogu ja Ossinovski ei pea ka laenude ja liisingute pärast muretsema, seega ma ei saa aru, miks ta RE mängudega ja manipuleerimisega üldse kaasa läks.
REst hullem on ainult EKRE oma homoreferendumiga, nad ei saa vist siiani aru, kui sügavale ämbrisse nad sellega astusid.
-
Külaline
Minu arust täiesti arulage, pastakast välja imetud “kriis”.
Reform tahab oma reitingut tõsta, aga ma arvan, et tulemus on vastupidine. Minu arvamus PPPst on täpselt sama, mis teemaalgatajal. Mina neid nagunii ei oleks valinud, aga nüüd näitavad selgelt, et on ikka täisklounid.
Reform tahab oma reitingut tõsta, aga ma arvan, et tulemus on vastupidine. Minu arvamus PPPst on täpselt sama, mis teemaalgatajal. Mina neid nagunii ei oleks valinud, aga nüüd näitavad selgelt, et on ikka täisklounid.
-
Külaline
Minu arust oli see Keskerakond hull, aga praegune kamp on veel hullem. Need lollid liiklusmärgid, Paldiski maantee ärasolkimine, kus ma nüüd igapäevaselt ummikus istun jne. See lubati ära parandada, kasvõi talveks, aga ei, keegi ei tee midagi. Mingeid rattureid seal pole, küll aga on ummikus istujad, kes reostavad kliimat. Keski puhul on muidugi halb asi see, et seda eestikeelset haridust ei tulegi iialgi, kui need võimul on. Praegu on ikka jube, kui palju on vene koole, mis on ainult nimepidi eestikeelsed koolid. Tuttav töötab eestikeelses koolis, kus on tegelikult 80 protsenti venelasi. Istuvad seal juba kuuendas, seitsmendas jne klassis, aga ühtki sõna eesti keelt ei oska.
-
Külaline
Kesikud jõudsid ikka oma korruptsiooni kõrvalt linna ka korras hoida, nüüdsed on omadega päris prs-s. Ju tahetakse kesikuid kampa, et süü nende kaela määrida.
-
Külaline
Jah, panid vist kõrvale raha küll ja omad igale poole juhtideks, aga sai ka linnas midagi tehtud. Nüüd on päris katastroof. Ei saa üldse millegagi enam hakkama.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 16:28 Kesikud jõudsid ikka oma korruptsiooni kõrvalt linna ka korras hoida, nüüdsed on omadega päris prs-s. Ju tahetakse kesikuid kampa, et süü nende kaela määrida.
-
Külaline
Sõõrumaa on poole linna kinnisvara omanik, selline linnapea oleks superkorruptsioon.
-
Külaline
Ma ei saa ka aru, kuidas selline arulage käik võiks nende populaarsust tõsta. Päris soojad ikka peast. Ma ei tea, see reff on nii ära keeranud, et mine või tõesti esimest korda elus Keskerakonda valima.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 16:41 Sõõrumaa on poole linna kinnisvara omanik, selline linnapea oleks superkorruptsioon.
-
Külaline
Tahtsin just sama kirjutada. Reformierakonna maine oli minu silmis juba ammu madal, nüüd on see täiesti nullis.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 16:41 Sõõrumaa on poole linna kinnisvara omanik, selline linnapea oleks superkorruptsioon.
Kui see kandidaat läbi läheb ja pukki saab, siis on Eesti oma korruptsioonilt kolmandate riikide tasemel.
-
Külaline
Kui Sõõrukas saab linnapeaks, siis on jah natukene kits kärneriks teema. Savikas andis talle omal ajal ilusate silmade
eest tasuvad lepingud, koolide haldamine ja vist midagi muud oli ka.
-
Külaline
Oravad said kinga. Midagi ilusat nädala lõpetuseks 
-
Külaline
Ossinovski laskis Pärteli lahti. Loogiline käik. Pärtel imestas selle peale-mille eest mindi lahti lasti, mis ma halba tegin? Kas ta on Lo või mängi Lo (ma igaks juhuks kogu sõna välja ei kirjuta)? See oleks sama, kui sa koosolekul ütleks kõigi kuuldes bossile- sa oled siga ja ma arvan, et sa peaksid firma juhtimise juurest lahkuma. Seepeale laseb boss sind ennast lahti ja siis sa imestad- mille eest, mis ma siis nüüd tegin?
-
Külaline
Tõelised klounid, ausalt. Mida keegi sellest jandist küll võita võiks, mina ei tea. Natuke nagu pigem liivakastisõda.
-
Külaline
Minge peegli ette ja vaadake end: ise ma ju valisin nad.
Järgmine võimalus on oktoober 2025, aga ... ega valida küll kedagi vist pole.
Järgmine võimalus on oktoober 2025, aga ... ega valida küll kedagi vist pole.
-
Külaline
Mis sa targutad. Polegi kedagi valida. Minul õnneks muu võimalus, valin mujal. Aga Tallinn on nutune.
Ei targutagi!Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:58Mis sa targutad. Polegi kedagi valida. Minul õnneks muu võimalus, valin mujal. Aga Tallinn on nutune.
Kas mujal on siis kedagi või midagi valida?
-
Külaline
See on ääretult vale ja ohtlik seisukoht. Alati on valik. Lihtsalt see ei pruugi kattuda sinu arvamusega.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 22:35 Peale Reformi ja Sõõruka pole kedagi okeid.
Sõõruka juhtumi puhul näen sarnasust Savisaarega, et osadele ta lihtsalt oli tohutult sümpaatne. Hoolimata, et ta tegelikult poleks pidanud poliitikas olemagi. Või siis teine näide, kus mu eakas naabritädi valis alati Rüütlit, sest "ta lihtsalt on nii sümpaatne". Kahjuks on nii, et mõnede puhul rohkem polegi vaja, et poliitik näeks esinduslik välja ja oleks sümpaatne.
-
Külaline
Tegelikult Sõõrukas on kunagi kohalikel valimistel osalenud. Lõi Edgari mingi uue seltskonnaga punti, kui Edgar KE eest enam hääli ei kogunud. Edgar sai volikokku isikumandaadiga sisse, aga Sõõrukas jäi välja. Ma ei usu, et Sõõrukas saaks palju hääli. Pärtel kirjutas mingi kirja ja ütles, et KE-ga on koostöö paratamatu. Huvitav kuidas Kõlvart sellesse suhtub? Ma ei saa aru, miks reform loetud kuud enne valimisi sellist jama korraldab, sügisestel valimistel on see kõik värskelt meeles rahval ja häältesaak saab pealinnas olema neil nadi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist