Soovitage mobiilioperaatorit

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Soovitage mobiilioperaatorit

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei ela ise Eestis, seetõttu ei oska valikut teha. Probleem puudutab mu ema. Tema teenusepakkuja on praegu Tele2, aga pidevalt on sms-idega probleemid - need ei tule lihtsalt kohale. Nii tal kui mul on juba täiesti kõrini sellest, et pidevalt peab Tele2-ga jälle selle teema tõttu ühendust võtma. Soovitage, mis operaatorit teie kasutate.
Külaline

Põhimõtteliselt on Eestis neid kolm tükki. Telia, Elisa ja Tele2. Väga vahet ei ole, kelle valid.
Külaline

Väidetavalt ei saa Tele2 korral moblanetti jagada teisele seadmele (arvutile näiteks)?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 22:28 Väidetavalt ei saa Tele2 korral moblanetti jagada teisele seadmele (arvutile näiteks)?
Ei tea, kes seda väidab, aga mina saan küll.
Külaline

Võimalik, et hoopis sinu operaator ei saada smssse edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 22:28 Väidetavalt ei saa Tele2 korral moblanetti jagada teisele seadmele (arvutile näiteks)?
Saab ikka.

Ma elan Soomes ja mul on Tele2 juba vist 15aastat. Kasutan telefonis koguaeg tele2 mobiilset andmesidet(va kodus, siin on wifi) maht on aastatega juba 20peale tõusnud ja sellest täitsa piisab. Lapsele jagan ja saab ka läpakale jagada.
Lisaks on mul tund aega tasuta rääkimist EL. Ma sellesmõttes telefobis lobiseja väga ei ole ja minule täitsa piisav.

Minul ei ole tele2 kunagi mingit jama olnud, isegi Soomes elades. Levi on, nett töötab normaalselt.
Ma just seda soovitada tahtsingi, aga TA sellega jama 🤷‍♀️
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 21:57 Ma ei ela ise Eestis, seetõttu ei oska valikut teha. Probleem puudutab mu ema. Tema teenusepakkuja on praegu Tele2, aga pidevalt on sms-idega probleemid - need ei tule lihtsalt kohale. Nii tal kui mul on juba täiesti kõrini sellest, et pidevalt peab Tele2-ga jälle selle teema tõttu ühendust võtma. Soovitage, mis operaatorit teie kasutate.
Las ema läheb selle probleemiga esindusse või helistagu. Mul oli mingi aeg jama sellega, et helistades ütles, et mul telefon oleks nagu väljas. Tuli välja, et mul oli vales võrgus telefon. Automaatselt valis ise vale võrgu ja siis öeldi, et pean käsitsi ise ümber vahetama teatud võrku ja peale seda probleeme pole.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 23:00 Võimalik, et hoopis sinu operaator ei saada smssse edasi.
Minu operaatoris ei tohiks viga olla, sest teiste saadetud sms-idega probleeme ei ole. Ja mu ema SMS-id ei lähe ka mu mehe numbrile, kel ei ole minuga sama teenusepakkuja.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2025 11:40
Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 21:57 Ma ei ela ise Eestis, seetõttu ei oska valikut teha. Probleem puudutab mu ema. Tema teenusepakkuja on praegu Tele2, aga pidevalt on sms-idega probleemid - need ei tule lihtsalt kohale. Nii tal kui mul on juba täiesti kõrini sellest, et pidevalt peab Tele2-ga jälle selle teema tõttu ühendust võtma. Soovitage, mis operaatorit teie kasutate.
Las ema läheb selle probleemiga esindusse või helistagu. Mul oli mingi aeg jama sellega, et helistades ütles, et mul telefon oleks nagu väljas. Tuli välja, et mul oli vales võrgus telefon. Automaatselt valis ise vale võrgu ja siis öeldi, et pean käsitsi ise ümber vahetama teatud võrku ja peale seda probleeme pole.
Selle probleemiga olemegi juba korduvalt esindusse pöördunud: mõneks ajaks tehakse asi korda ja siis hakkab jälle sama jama pihta.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 14:11
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 23:00 Võimalik, et hoopis sinu operaator ei saada smssse edasi.
Minu operaatoris ei tohiks viga olla, sest teiste saadetud sms-idega probleeme ei ole. Ja mu ema SMS-id ei lähe ka mu mehe numbrile, kel ei ole minuga sama teenusepakkuja.
Aga kuidas lood helistamisega on?
Külaline

Või telefoni viga hoopis. Restarti on proovinud.
Smssse teleffon täis.
Külaline

Kes üldse tänapäeval SMS kasutab? Messenger, whatsapp kiiremad ja paremad.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2025 16:01
Vanemad inimesed kasutavad, kellel pole nutikat.
Ma ka oma tädiga suhtlen lühidalt ikka ja veel sms kaudu, sest tal on nuputelefon. Ja vanamoodsalt ka helistame ikka veel.
Muidugi oleks lihtsam, kui tal nuti oleks. Saaks siis piltegi lastest saata.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2025 16:01
No vat minu 85-aastane ema on nii vanamoodne, et kasutab SMS-e. Tal on nuputelefon ka, nii et ära nüüd ära minesta.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Juun 2025 20:29
Guest kirjutas: 28 Juun 2025 16:01
No vat minu 85-aastane ema on nii vanamoodne, et kasutab SMS-e. Tal on nuputelefon ka, nii et ära nüüd ära minesta.
Mina end vanaks just ei pea, aga sms kasutan päris palju. Messenger on olemas, aga kõigil mu tuttavatel seda pole. Ja WhatsApp oli mul vahepeal, aga kustutasin ta maha, kuna röövis tohutult andmemahtu.
Külaline

Ma oletan, et pigem probleem ikka ema telefonis kui operaatoris. Oleme perega juba aastaid Tele2s kui Telia mu viimaks lõplikult välja vihastas ja siiani rahul. Abikaasal oli ka vahepeal probleem, et kõned ei tulnud aeg-ajalt sisse, vahetas telefoni ja nüüd kõik korras.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist