Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse. Debiilide kohta ei oska vastata.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:18Alles siin jutustati, et restoranis tualeti ust (seespoolt, peale kätepesu) avatakse paberiga, et mitte ühegi bakteriga kokku puutudaKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:33Kas sa oled pisikufoobik? Jube elu.
Kas needsamad panevad kordi suurema bakteri- ja muu mustuse hulgaga kohvri oma voodisse - ilmselt kõige puhtamasse kohta kodus?
![]()
Kas teie panete ka kohvri voodile?
-
Külaline
-
Külaline
Ahjaa. Avalikus käimlas istun nähtavalt puhta poti peal, ilma paberit alla panemata. Kui ei ole just olnud rõvedaid koogutajaid, kes pisikufoobina hoiavad oma tagumiku kõrgel ja tilgutavad kaane täis. Rõve.
-
Külaline
Miks paned voodisse? Paremat kohta pole?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse.
Keegi kirjutas, et võib saabastega voodis hüpata. No tore, kui see nii väga meeldib. Kas seesama teeb seda ka oma kodus oma voodis?
-
Külaline
-
Külaline
No paistab, et sinagi annad oma panuse selleks, et ei kustuks.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:30 kas see idiootne teema iial ei kustu?
-
Külaline
Ei paista kustuvat.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:30 kas see idiootne teema iial ei kustu?
Sest kellegi jaoks on teisiti talitav inimene debiilne.
-
Külaline
Huvitav, need kes Tolmukübe teemasid nimetavad sisutuks peavad seda teemat sisukaks?
-
Külaline
Ma ei tea,miks see su jaoks miskit erilist? Jah, dav, paneme pidu ja hüppame.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:28Miks paned voodisse? Paremat kohta pole?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse.
Keegi kirjutas, et võib saabastega voodis hüpata. No tore, kui see nii väga meeldib. Kas seesama teeb seda ka oma kodus oma voodis?
-
Külaline
Imelikul kombel tundub jah eriline, et pidu pannes ronite kõik saabastega kellegi voodisse hüppamaKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 23:25Ma ei tea,miks see su jaoks miskit erilist? Jah, dav, paneme pidu ja hüppame.
-
Külaline
Mina olen ilmselt see koogutaja, sest avalikus käimlas ei istu ma kunagi otse potile. Ma kas "koogutan" või panen paberi alla. Viisaka inimesena on mul kombeks enda järelt potirõngas ära kuivatada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:32 Ahjaa. Avalikus käimlas istun nähtavalt puhta poti peal, ilma paberit alla panemata. Kui ei ole just olnud rõvedaid koogutajaid, kes pisikufoobina hoiavad oma tagumiku kõrgel ja tilgutavad kaane täis. Rõve.
-
Külaline
Miks voodisse? Sest 5m lai riide-ja jalanõudekapp on voodi kõrval ning mul on mugav niiviisi kohvrit täita või tühjendada.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 20:28Miks paned voodisse? Paremat kohta pole?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse.
Saabastega voodis ei hüppa keegi, see oli mingi veiderdise võrdlus, no et sama, mis kohver teki peale.
-
Külaline
Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse. Debiilide kohta ei oska vastata.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:18Alles siin jutustati, et restoranis tualeti ust (seespoolt, peale kätepesu) avatakse paberiga, et mitte ühegi bakteriga kokku puutudaKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:33Kas sa oled pisikufoobik? Jube elu.
Kas needsamad panevad kordi suurema bakteri- ja muu mustuse hulgaga kohvri oma voodisse - ilmselt kõige puhtamasse kohta kodus?
![]()
Miks peab kohvrit voodisse panema, kui on ka teisi võimalusi? Vana või väeti, et ei jaksa põrandal kohvrit pakkida?
-
Külaline
Põrandal? Miks ma pean midagi tegema ebamugavalt, kui saab palju mugavamalt. Põrandamoppi väänad ka käsitsi?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 14:20Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse. Debiilide kohta ei oska vastata.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:18
Alles siin jutustati, et restoranis tualeti ust (seespoolt, peale kätepesu) avatakse paberiga, et mitte ühegi bakteriga kokku puutuda
![]()
Miks peab kohvrit voodisse panema, kui on ka teisi võimalusi? Vana või väeti, et ei jaksa põrandal kohvrit pakkida?
-
Külaline
Mis seal põrandal toimetamises ebamugavat on? Ei saa kükitada? Aga voodi kohale kummarduda saad?Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 15:24Põrandal? Miks ma pean midagi tegema ebamugavalt, kui saab palju mugavamalt. Põrandamoppi väänad ka käsitsi?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 14:20Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30
Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse. Debiilide kohta ei oska vastata.
-
Külaline
Mugavalt, kuid räpaselt. Mõtle nüüd tõesti oma peaga, kust kohast see kohver on kõik läbi käinud - tänavatolm, piss, kaka, süljelärakad jne jne ja sa tõstad selle oma voodisse, kus sa magad? Paljast mõttes läheb süda pahaks. Ükski mugavus ei kaalu seda üles, et oma voodisse lasta sellist räppa.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 15:24Põrandal? Miks ma pean midagi tegema ebamugavalt, kui saab palju mugavamalt. Põrandamoppi väänad ka käsitsi?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 14:20Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:30
Ei, mina ei ava paberiga ja panen kohvri voodisse. Debiilide kohta ei oska vastata.
-
Külaline
No just. Seda minagi imestan, et kuidas neil inimestel endil rõve ei ole kogu seda saasta voodisse vedada.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 18:50Mugavalt, kuid räpaselt. Mõtle nüüd tõesti oma peaga, kust kohast see kohver on kõik läbi käinud - tänavatolm, piss, kaka, süljelärakad jne jne ja sa tõstad selle oma voodisse, kus sa magad? Paljast mõttes läheb süda pahaks. Ükski mugavus ei kaalu seda üles, et oma voodisse lasta sellist räppa.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 15:24Põrandal? Miks ma pean midagi tegema ebamugavalt, kui saab palju mugavamalt. Põrandamoppi väänad ka käsitsi?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 14:20
Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?
-
Külaline
Näeb täitsa puhas välja, ei tee isegi valget katet mustast. Pole aimugi, kus mülkas sa sellega kakerdad.Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 18:50Mugavalt, kuid räpaselt. Mõtle nüüd tõesti oma peaga, kust kohast see kohver on kõik läbi käinud - tänavatolm, piss, kaka, süljelärakad jne jne ja sa tõstad selle oma voodisse, kus sa magad? Paljast mõttes läheb süda pahaks. Ükski mugavus ei kaalu seda üles, et oma voodisse lasta sellist räppa.Guest kirjutas: ↑28 Juun 2025 15:24Põrandal? Miks ma pean midagi tegema ebamugavalt, kui saab palju mugavamalt. Põrandamoppi väänad ka käsitsi?Külaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 14:20
Kas need, kes ei pane kohvrit enda voodisse on debiilid?
-
Külaline
Eks sa "kakerdad" oma kohvriga ju samadelt pindadelt läbi nagu iga teinegi, kes lennukile läheb või sealt tuleb. Ega need bakterid ju nähtavad polegi, mida voodisse kannadKülaline kirjutas: ↑28 Juun 2025 21:12Näeb täitsa puhas välja, ei tee isegi valget katet mustast. Pole aimugi, kus mülkas sa sellega kakerdad.
Nagu ka need mitte, mida vetsuukselt kardetakse saada.
Sul ühtki pinki garderoobis pole, kuhu kohver panna, kui nii ebamugav on põrandal kohvrit täita/tühjendada?
-
Külaline
Lennujaamas käin ma koos kohvriga vetsust ka läbi, ei voodile ma seda küll ei pane.
-
Külaline
Kas sa käid lennujaamas vetsus kus põrand ujub kusest?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2025 11:45 Lennujaamas käin ma koos kohvriga vetsust ka läbi, ei voodile ma seda küll ei pane.
Seal see põrand kõige puhtam võrreldes õuega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist