Kas tõesti on vaja küsida? Andunud fänni arvates pole vaja midagi teha. Mingeid ideid pole ka vaja. Tema usk on vankumatu ja vahet pole, mida see ekre teeb või tegemata jätab. Tema läheb valib Ekret, sest reform iniseb. Mingit muud argumenti ei ole tarvis.
Milline poliitik imponeerib kõige enam?
-
Külaline
-
Külaline
On's vaja nii tigestunult lahmida? Mina valin samuti EKRE t. Loomulikult on sel erakonnal ideed ja üpris selge nägemine maailmast, kuigi reffide Delfi hoolega sõimab. Vana Mart ütles juba mitu aastat tagasi asju, mille praegune koalitsioon on justkui äsja "avastanud".Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:00Kas tõesti on vaja küsida? Andunud fänni arvates pole vaja midagi teha. Mingeid ideid pole ka vaja. Tema usk on vankumatu ja vahet pole, mida see ekre teeb või tegemata jätab. Tema läheb valib Ekret, sest reform iniseb. Mingit muud argumenti ei ole tarvis.
-
Külaline
Jube raske on seda "üpris selget nägemist" näha, kui iga küsimuse peale kostub ainult "reffid tegid kaaaaa". Ja Mart möliseb opositsioonis iga asja peale, nii et arvata, et tal mingid selged väljakujunenud seisukohad ja edasiviivad ideed on, oleks liigselt optimistlik.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 14:01On's vaja nii tigestunult lahmida? Mina valin samuti EKRE t. Loomulikult on sel erakonnal ideed ja üpris selge nägemine maailmast, kuigi reffide Delfi hoolega sõimab. Vana Mart ütles juba mitu aastat tagasi asju, mille praegune koalitsioon on justkui äsja "avastanud".
Kahju, et nad ainult oma homopoliitikaga end meeldejäävaks on teinud. Praeguses ummikseisus oleksid head majandusideed teretulnud.
-
Külaline
Minu poliitikud on Helmed.
Nemad teevad mida vaja.
Nemad teevad mida vaja.
-
Külaline
Neist pole ilmatuma aeg midagi kuulda olnud.
-
Külaline
Küll delfi varsti halba rääkima ja töötlema hakkab enne valimisi.
Aga ma ise arvan, et reffidel isamaa praegu varvastel.
Ehk varsti hakatakse isamaad mustama.
-
Külaline
Mind huvitab mis sellest Tallinna asjast saab, kas Kõlvart ja KE tuuakse tagasi linnavalitsusse?
-
Külaline
Pigem nemad, kui reffide poolt letti löödud Sõõrumaa ja kõik need huvide konfliktid.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 15:15 Mind huvitab mis sellest Tallinna asjast saab, kas Kõlvart ja KE tuuakse tagasi linnavalitsusse?
-
Külaline
Loodetavasti mitte. Me ei ole veel eelmisest Potjomkini küla stiilis juhtimisest toibunud.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 15:15 Mind huvitab mis sellest Tallinna asjast saab, kas Kõlvart ja KE tuuakse tagasi linnavalitsusse?
-
Külaline
Ükski ei imponeeri aga see P P Peeretas suure linna väravas on eriliselt väga vastik tüüp.
-
Külaline
Võrdled praeguse umbrohtu ja prügi täis linnaga?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 16:36Loodetavasti mitte. Me ei ole veel eelmisest Potjomkini küla stiilis juhtimisest toibunud.
Lisaks need debiilsed laiad rattateed kus 1 tõmmu Bolti kotiga tunnis ratsutab.
-
Külaline
Bussiliinid on ka pekki keeratud.
Oli Tallinnas enne mis oli, tundus, et hullemaks minna ei saa, aga noh näed, saab küll.
-
Külaline
Linnapea on sots, nende deviis on "Igaüks loeb" vmt, aga see igaühest hoolimine on nii suur, et Pirita LO lastelt võeti poole aasta pealt koolibuss ära. Kusjuures kogu see asi on tsirkus kuubis, kuna bussid käivad endiselt ja sõidutavad Viimsi lapsi kesklinnakoolidesse, aga lihtsalt ei peatu enam Pirita LO peatustes.
Buss nr 8 suunati ka mllda nurgataguseid sõitma ning olulisi kesklinnapeatusi see enam ei läbi.
Ja siis räägitakse samal ajal mingist ühistranspordi edendamisest ja et auto on paha-paha ja sõitke ikka bussiga jne.
Buss nr 8 suunati ka mllda nurgataguseid sõitma ning olulisi kesklinnapeatusi see enam ei läbi.
Ja siis räägitakse samal ajal mingist ühistranspordi edendamisest ja et auto on paha-paha ja sõitke ikka bussiga jne.
-
Külaline
Ma mäletan, et neil ei lastudki tööd teha.
Kohe hakati reffide poolt räuskama.
Enne reffid inisesid ja räuskasid Savisaare vastu.
Reffid on räuskamise maaletoojad.
Helmed julgevad midagi ette võtta ja ära teha.
Mul isegi ei meenu mida teised on ära teinud.
Helmed julgevad midagi
-
Külaline
See inisemine tundub sul lemmiksõna olevat. Lemmikud on Savisaar, Ekre ja Tolmulapp. Milline hurmav mees.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 18:14Ma mäletan, et neil ei lastudki tööd teha.
Helmed julgevad midagi
-
Külaline
Huvitav, et Helmetel "ei lastudki tööd teha", aga samas on Reform samuti alati kellegagi koalitsioonis olnud ja pole saanud kõike teha, mida oleks ehk tahtnudki. Nagu ka kõik teised parteid. Ainult Ekre on see lammas, kes oleks suure lossi ehitanud, aga ei saanud, sest teised inisesid ja räuskasid.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 18:14Ma mäletan, et neil ei lastudki tööd teha.
Helmed julgevad midagi
Aga meenuta siis teistele, kah mida julget Helmed ette võtsid ja ära tegid.
-
Külaline
Otsusta siis ometi ära, kas Helmed võtsid ette ja tegid ära või neil ei lastud midagi teha.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 18:14Ma mäletan, et neil ei lastudki tööd teha.
Helmed julgevad midagi
-
Külaline
Nagu ikka Helmed aga näidaku ette, nagu nad oleks peaministri partei olnud.
-
Külaline
Õudne. Kaaslase valisid samasuguse? Kaks juhmakat perekonnas? Aga lapsed? On nemad vähemalt targad?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 14:01On's vaja nii tigestunult lahmida? Mina valin samuti EKRE t. Loomulikult on sel erakonnal ideed ja üpris selge nägemine maailmast, kuigi reffide Delfi hoolega sõimab. Vana Mart ütles juba mitu aastat tagasi asju, mille praegune koalitsioon on justkui äsja "avastanud".Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:00Kas tõesti on vaja küsida? Andunud fänni arvates pole vaja midagi teha. Mingeid ideid pole ka vaja. Tema usk on vankumatu ja vahet pole, mida see ekre teeb või tegemata jätab. Tema läheb valib Ekret, sest reform iniseb. Mingit muud argumenti ei ole tarvis.Guest kirjutas: ↑27 Juun 2025 11:50
Ei tea mida see tehtud sai? Ebaõnnestunud ministrid Kusiku ja Kingo näol, homorefendumi nõudmine ja Mardi-Martini igapäevamölin - muud nagu ei meenugi. Mida nad siis ära tegid?
-
Külaline
Meil valivad ka kõik EKREt.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 19:38 Õudne. Kaaslase valisid samasuguse? Kaks juhmakat perekonnas? Aga lapsed? On nemad vähemalt targad?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 7 külalist