Miks kellessegi armute, miks tunded ära ei kao?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 20:04
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 16:22
Guest kirjutas: 26 Juun 2025 15:38
Ma muidugi ei tea, kuidas sa mingi madratsini jõudsid, aga jutt oli sellest, et naissõbraga võib söömas ja jalutamas käia. Ma ei ole kuskilt välja lugenud, et Tolmukübe selle mehe armuke oli.
Ta oleks olnud hea meelega, aga mees ei tahtnud. Ma ütlesin, et miks peaks abielumees tahtma käia kellegagi restoranis ja teatris. Siin öeldi, et ega siis magama ei pea, võib ju niisama käia teatris ja restoranis. Mis hea pärast peaks mingi abielumees seda soovima?
Miks ei peaks, kui naine on hea sõber ja huvitav vestluspartner? Sul on sellega mingi probleem või? Mees pole su omand.
See siis vist varsti pole enam minu mees, kes hakkab teiste naistega restoranides ja teatris käima. Ei usu küll, et mõni mees nii mõtleb, et las ta naine aga käib teiste meestega teatris ja restoranides. Ja huvitav vestluspartner ka Tolmukübe olla ei saa, seega see põhjus langeb ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 19:26Ta kirjutab ju: "Äkki tahab veel mingit abi saada?". Kas seda saab mõista kuidagi muudmoodi, kui et mees võib abi tahta?
Seda ei kirjutanud ju Tolmukübe, tule jumal appi. Selle kirjutas suvaline külaline Tolmukübeme enda kohta.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 20:32
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 19:26Ta kirjutab ju: "Äkki tahab veel mingit abi saada?". Kas seda saab mõista kuidagi muudmoodi, kui et mees võib abi tahta?
Seda ei kirjutanud ju Tolmukübe, tule jumal appi. Selle kirjutas suvaline külaline Tolmukübeme enda kohta.
Aa, okei, ei süvenenud kirjutaja kasutajanimesse, päisest haaras silm esimesena Tolmukübeme nime. Pole vaja kohe endast välja minna ja jumalaid appi paluda sellise tühise asja pärast.
Külaline

See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 20:50 See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
Neiu? Tolmukübe ju 54 aastat vana.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 20:25 Ja huvitav vestluspartner ka Tolmukübe olla ei saa, seega see põhjus langeb ära.
Ei tea midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 21:10
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 20:25 Ja huvitav vestluspartner ka Tolmukübe olla ei saa, seega see põhjus langeb ära.
Ei tea midagi.
Miks ei tea siis, kui siin juba pikemat aega oma suurepärast arutlusoskust demonstreerib. Kui mees on normintellektiga ja rohkem kui keskharidusega, siis jääb vestlusteemasid napiks.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 21:23
Ei tea midagi.
Miks ei tea siis, kui siin juba pikemat aega oma suurepärast arutlusoskust demonstreerib. Kui mees on normintellektiga ja rohkem kui keskharidusega, siis jääb vestlusteemasid napiks.
Vaadates, kui palju Tolmukübe postitab, siis vestlusteemadest puudust küll ei tuleks. Sisukus on aga teine asi. Samas näen, et üks anonüümne siin on veel hullem. Iga teema tekitab temas 10 uut (sisutühja) küsimust, millele keegi vastata ei viitsi.
Külaline

Kas keegi teab kus siin on sisukad teemad või postitused? Mõni omaarust tahab olla sisukas, aga kuskilt neid postitusi ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 22:44 Kas keegi teab kus siin on sisukad teemad või postitused? Mõni omaarust tahab olla sisukas, aga kuskilt neid postitusi ei ole.
Sisukad teemad ei lähe kahjuks peale ja vajuvad ära siinses foorumis. Või kui ongi mõni, siis kakeldakse omavahel ja jauratakse lehtede viisi "nõme oled"
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 20:50 See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
Ma olen ka niiviisi mõelnud. Mulle paistab see imelik küll. Aga noh, eks ma siis mõtlen, et vbl on altruist ja kuulab naise sõna, sellised inimesed ka ju olemas. Ega seda hästi uskuda ei taha, aga ma pean ju enda jaoks mingi loogilise põhjuse leidma. Mulle paistab ka imelik, et ei suhtle, aga mis teha, see on fakt. Pole, siis pole, aga miks pole, seda ei tea. Ja tegelikult ma enam eriti oma pead ei vaeva ka.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 21:23
Ei tea midagi.
Kus neid siis napiks jääb. Keegi kirjutas õieti, et minu teemad on filosoofilised ja arutlemiseks loodud - seda nad tõepoolest on. Filosofeerida saab kõige üle. Kui on normintellektiga, vahest oskab temagi teemasid genereerida, nagu mina, ehk et rääkida on ikka millestki. Ja alati ei pea ju jahvatama. Võib ka argitegevustest rääkida. Nt kaua koos elanud paarid, nendel kõik juba ära räägitud, siis arutavadki, mida täna süüa teha või millal maale sõidame, vms. Argised teemad on ka teemad, või ühistegevused, nt käivad teatris, arutavad teatrietendust või mis teatrisse järgmine kord lähevad, jälle teema.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 27 Juun 2025 09:24
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 20:50 See mees oli siis lihtsalt halastaja samaarlane, kes aitas suvalist neiut raha ja muude heategudega ilma midagi vastu tahtmata. Ja kui neiu tasse armus, siis ehmus ja ruttu lidus oma naise selja taha tagasi. Tegi ehmunud nägu ja ütles, et tema ei taha midagi, ega kedagi. Jätku ta üldse rahule. Nii või?
Ma olen ka niiviisi mõelnud. Mulle paistab see imelik küll. Aga noh, eks ma siis mõtlen, et vbl on altruist ja kuulab naise sõna, sellised inimesed ka ju olemas. Ega seda hästi uskuda ei taha, aga ma pean ju enda jaoks mingi loogilise põhjuse leidma. Mulle paistab ka imelik, et ei suhtle, aga mis teha, see on fakt. Pole, siis pole, aga miks pole, seda ei tea. Ja tegelikult ma enam eriti oma pead ei vaeva ka.
Ikka sa jaurad ja hämad. Mees pole sinust huvitatud, mitte mingi naine kusagil ei keela. Kui naine isegi keelaks(ei tea, kuidas see küll saaks välja näha :D), siis ütleks mees, et kuule, kodurahu huvides me enam suhelda ei saa. Kuna ta seda ei tee, on asi ainult mehes ja tema otsuses. Aeg oleks reaalsusesse tulla, mitte endale hämada.
Külaline

Pole, siis pole, aga miks pole, seda ei tea. Ja tegelikult ma enam eriti oma pead ei vaeva ka.
Sulle on sada korda öeldud: huvi pole, sellepärast ei ole kontakti. Aga sa teed siia aina uusi ja uusi teemasid, et äkki ikka keegi ütleb, et oli sajandi armastus, aga naine keelas hingesugulasega suhtlemise ära. Ja mis mõttes ei vaeva oma pead? Aastaid teed siia juba ju teemasid, et ikka arutada, miks see mees sulle ei vasta. Jaanipeeva hommikul kell seitse hakkad jälle otsast peale jaurama. Enesepettus on mõnikord tore asi ja sina oled selles küll meister, aga kuskil on piir. Liigu edasi.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 11:57
Pole, siis pole, aga miks pole, seda ei tea. Ja tegelikult ma enam eriti oma pead ei vaeva ka.
Sulle on sada korda öeldud: huvi pole, sellepärast ei ole kontakti. Aga sa teed siia aina uusi ja uusi teemasid, et äkki ikka keegi ütleb, et oli sajandi armastus, aga naine keelas hingesugulasega suhtlemise ära. Ja mis mõttes ei vaeva oma pead? Aastaid teed siia juba ju teemasid, et ikka arutada, miks see mees sulle ei vasta. Jaanipeeva hommikul kell seitse hakkad jälle otsast peale jaurama. Enesepettus on mõnikord tore asi ja sina oled selles küll meister, aga kuskil on piir. Liigu edasi.
Ütle ausalt, kas ta rikkus su Jaanid ära kuidagi oma igatsusega?
Külaline

Guest kirjutas: 27 Juun 2025 12:24
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 11:57
Mul savi, aga milleks sellist juttu ajada jälle ja jälle uuesti, et ei tea, miks ta küll ei vasta mulle. Ja ega mind eriti üldse ei huvitagi. Ja siis läheb soigumine jälle lahti.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 15:41
Guest kirjutas: 27 Juun 2025 12:24
Mul savi, aga milleks sellist juttu ajada jälle ja jälle uuesti, et ei tea, miks ta küll ei vasta mulle. Ja ega mind eriti üldse ei huvitagi. Ja siis läheb soigumine jälle lahti.
Võib-olla on siin "soigumine" mõnele nagu teraapiavorm? Hõlpsasti kättesaadav ja tasuta.

Ju siis tema jaoks on tegu lahendamata teemaga, mis vajab jätkuvat käsitlust. Püüa aru saada või midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 17:11Võib-olla on siin "soigumine" mõnele nagu teraapiavorm? Hõlpsasti kättesaadav ja tasuta.

Ju siis tema jaoks on tegu lahendamata teemaga, mis vajab jätkuvat käsitlust. Püüa aru saada või midagi.
Ma üks teine külaline, aga jah, ma püüan aru saada või midagi. Nimelt et isik peaks oma sundmõtetega ehk vastava spetsialisti juures käima, mitte risustama avalikku foorumit. Oli kunagi siin migi 'Juustup Jeemenist', kes kogu foorumi enda personaalküsimuse alla pekki keeras, nüüd siis teine samasugune siin. Tahaks avada foorumit ja lugeda midagi huvitavat, aga ei, mingi mõttetu enesehaip käib siin ühe isiku poolt.
Seega et mingu päris teraapiasse või midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 17:55
Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 17:11Võib-olla on siin "soigumine" mõnele nagu teraapiavorm? Hõlpsasti kättesaadav ja tasuta.

Ma üks teine külaline, aga jah, ma püüan aru saada või midagi. Nimelt et isik peaks oma sundmõtetega ehk vastava spetsialisti juures käima, mitte risustama avalikku foorumit. Oli kunagi siin migi 'Juustup Jeemenist', kes kogu foorumi enda personaalküsimuse alla pekki keeras, nüüd siis teine samasugune siin. Tahaks avada foorumit ja lugeda midagi huvitavat, aga ei, mingi mõttetu enesehaip käib siin ühe isiku poolt.
Seega et mingu päris teraapiasse või midagi.
Ma kolmas külaline.
Ja sina käid inisemas, ei oi jälle keegi paha juustup, paha tolmukübe. Ära ava seda teemat, aga ei saa. Ikka peab.
Mind ei seda. Ja tundub, et teisi ka ei sega kes talle vastavad. Mind isiklikult juvitab ka see teema küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2025 18:15
Ja tundub, et teisi ka ei sega kes talle vastavad.
Postitus on kustutatud
Sa ära ava seda teemat. Aga vat sa ei suuda, ikka avad.
Ja ära teiste eest sõna võta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist