Kas teie panete ka kohvri voodile?
-
Külaline
Ei pane mitte kunagi kohvrit voodile. Kuigi mul on kõva plastikust kohver, mille iga kord peale reisi puhtaks pesen. Tegelikult ikka koguneb küll sinna palju mustust, sest see ju veereb mööda maad. Sama hea kui minna voodisse hüppama saabastega.
-
Külaline
Kohvrid on alati all hallis põrandal kõrvuti ja sinna viivad kõik oma asjad. Isegi koer saab aru, et jälle meie reisile ja tema vanaema juurde. Puhkusel olles hotellis vm sama lugu, kohvrid alati põrandal.
-
Külaline
Ega siin polegi mõeldud, et kas paned kohvri voodile ja sinna see jääbki. Magamamineku ajaks võetakse kohver ikka voodilt ära.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 14:59Kohvrid on alati all hallis põrandal kõrvuti ja sinna viivad kõik oma asjad. Isegi koer saab aru, et jälle meie reisile ja tema vanaema juurde. Puhkusel olles hotellis vm sama lugu, kohvrid alati põrandal.
-
Külaline
Kuni sa kohvriga ülakorruse magamistuppa jõuad, on see mustus ammu kadunud. Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 06:55 Ei pane mitte kunagi kohvrit voodile. Kuigi mul on kõva plastikust kohver, mille iga kord peale reisi puhtaks pesen. Tegelikult ikka koguneb küll sinna palju mustust, sest see ju veereb mööda maad. Sama hea kui minna voodisse hüppama saabastega.
-
Külaline
Sinu jaoks on mustus ainult, see, mida sa silmaga näed?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:10Kuni sa kohvriga ülakorruse magamistuppa jõuad, on see mustus ammu kadunud. Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 06:55 Ei pane mitte kunagi kohvrit voodile. Kuigi mul on kõva plastikust kohver, mille iga kord peale reisi puhtaks pesen. Tegelikult ikka koguneb küll sinna palju mustust, sest see ju veereb mööda maad. Sama hea kui minna voodisse hüppama saabastega.
-
Külaline
Vaevalt sa neid saapataldu siiski oma näo vastu tahaks panna, liivatera või mitte. Kohvri küljes sama kraam, kõik, millest tee peal läbi sõitsid.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:49Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.
Ükski kohver pole meil kunagi voodil käinud ei hotellides ega kodus.
-
Külaline
Elan kortermajas ja tuppa jõudes on ikka küll endiselt jalatsite küljes liiva või muda, kuigi käinud vaid mööda linnatänavaid ja trepikoja ukse juures pühin jalgu.
-
Külaline
Mis krdi näo vastu. Ega ma seda kohvrit linade vahele ja padja peale ei pane.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:28Vaevalt sa neid saapataldu siiski oma näo vastu tahaks panna, liivatera või mitte. Kohvri küljes sama kraam, kõik, millest tee peal läbi sõitsid.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:49Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.
-
Külaline
Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:49Sinu jaoks on mustus ainult, see, mida sa silmaga näed?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:10Kuni sa kohvriga ülakorruse magamistuppa jõuad, on see mustus ammu kadunud. Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2025 06:55 Ei pane mitte kunagi kohvrit voodile. Kuigi mul on kõva plastikust kohver, mille iga kord peale reisi puhtaks pesen. Tegelikult ikka koguneb küll sinna palju mustust, sest see ju veereb mööda maad. Sama hea kui minna voodisse hüppama saabastega.
-
Külaline
See on täiesti normaalne, et ostetud riided läbi pestakse. Sajad näpud seda katsunud.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:07Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:49Sinu jaoks on mustus ainult, see, mida sa silmaga näed?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:10
Kuni sa kohvriga ülakorruse magamistuppa jõuad, on see mustus ammu kadunud. Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.
-
Külaline
Mis sul nende näppudega on? Otsi abi, see pole ok.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:11See on täiesti normaalne, et ostetud riided läbi pestakse. Sajad näpud seda katsunud.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:07Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.
-
Külaline
Pluss tootmises kasutatavad kemikaalid.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:11See on täiesti normaalne, et ostetud riided läbi pestakse. Sajad näpud seda katsunud.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:07Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.
-
Külaline
Jube asi küll. Kannad seda mõned tunnid ja paned nagunii pessu. Kõik ülikonnad, kostüümid, kleidid, joped, villased mantlid viite poest koju jõudes kohe keemilisse? Aga mis kingadest saab? Pesumasinasse?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:20Pluss tootmises kasutatavad kemikaalid.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:11See on täiesti normaalne, et ostetud riided läbi pestakse. Sajad näpud seda katsunud.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:07
Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.
-
Külaline
Võtan pakendist ja sajad näpud katsunud? Nojah, mine sa tea, palju neid pakki panijaid oli. Aga üldiselt tead mis, mind ei häri. Ei pese ma elus uusi asju läbi. Kuidas sa muidu kättpidi teretamisega hakkama saad - jooksed peale seda käsi pesema esimese asjana?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:11See on täiesti normaalne, et ostetud riided läbi pestakse. Sajad näpud seda katsunud.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:07Jah. See veel puudus, et hakkaks igapäevaselt sulepatja pesema, tolmulestade tõttu. Mõni haige inimene vahetab ka voodipesu igapäevaselt ning peseb oma ostetud riided läbi. Igasuguseid imelikke on.
-
Külaline
-
Külaline
Saabastega hüppad voodis teki peal ja kohvri paned ka teki peale?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:06Mis krdi näo vastu. Ega ma seda kohvrit linade vahele ja padja peale ei pane.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:28Vaevalt sa neid saapataldu siiski oma näo vastu tahaks panna, liivatera või mitte. Kohvri küljes sama kraam, kõik, millest tee peal läbi sõitsid.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:49Põhimõtteliselt võiks ka saabastega voodis hüpata, seal pole magamistuppa jõudes ainsatki liivatera.
Su käed ega nägu ei puutu kunagi selle teki vastu? Hoiad end eemale tekki puutumast ja keeramast? Lapsi ka ei luba lihtsalt voodile hüpata, kui seal on tekk, millel kohver olnud? Ise ka ei viska korraks pikali?
Heh, ma ei tahaks, et mu voodis oleks tekk, mille üks külg on välismaailma sopaga kokku puutunud ja ma peaks selle katsumist vältima.
-
Külaline
Kuidas sul elamist õnnestub vältida?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 00:42Saabastega hüppad voodis teki peal ja kohvri paned ka teki peale?
Su käed ega nägu ei puutu kunagi selle teki vastu? Hoiad end eemale tekki puutumast ja keeramast? Lapsi ka ei luba lihtsalt voodile hüpata, kui seal on tekk, millel kohver olnud? Ise ka ei viska korraks pikali?
Heh, ma ei tahaks, et mu voodis oleks tekk, mille üks külg on välismaailma sopaga kokku puutunud ja ma peaks selle katsumist vältima.
-
Külaline
Esiteks on voodis kate. Kui katet ei ole, on kohver nagunii jalutsi osas. Jalutsi osa ei käi mu näo peal, ka see osa tekist ei käi mu keha vastu, sest see on välimine osa. Jessas, on ikka mõnel probleemid!Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 00:42Saabastega hüppad voodis teki peal ja kohvri paned ka teki peale?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:06Mis krdi näo vastu. Ega ma seda kohvrit linade vahele ja padja peale ei pane.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:28
Vaevalt sa neid saapataldu siiski oma näo vastu tahaks panna, liivatera või mitte. Kohvri küljes sama kraam, kõik, millest tee peal läbi sõitsid.
-
Külaline
Kas sa oled pisikufoobik? Jube elu.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 00:42Saabastega hüppad voodis teki peal ja kohvri paned ka teki peale?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 20:06Mis krdi näo vastu. Ega ma seda kohvrit linade vahele ja padja peale ei pane.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:28
Vaevalt sa neid saapataldu siiski oma näo vastu tahaks panna, liivatera või mitte. Kohvri küljes sama kraam, kõik, millest tee peal läbi sõitsid.
-
Külaline
Alles siin jutustati, et restoranis tualeti ust (seespoolt, peale kätepesu) avatakse paberiga, et mitte ühegi bakteriga kokku puutudaKülaline kirjutas: ↑27 Juun 2025 12:33Kas sa oled pisikufoobik? Jube elu.
Kas needsamad panevad kordi suurema bakteri- ja muu mustuse hulgaga kohvri oma voodisse - ilmselt kõige puhtamasse kohta kodus?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist