Odavad ossid kindlasti. Viisakas mees mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:17Abielumehed, kes tahavad kõrvalt võtta, aga mitte lahku minna, veavad ikka naise voodisse, mitte ei hakka käima restoranis ja teatris.
Miks kellessegi armute, miks tunded ära ei kao?
-
Külaline
-
Külaline
See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:24Odavad ossid kindlasti. Viisakas mees mitte.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:17Abielumehed, kes tahavad kõrvalt võtta, aga mitte lahku minna, veavad ikka naise voodisse, mitte ei hakka käima restoranis ja teatris.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 12:50
Seda ma ju räägingi, et kui mehel oleks olnud huvi, poleks naine olnud suvaline ja oleks saanud kõiki neid asju teha.
-
Külaline
Restos, teatris ja üritustel isegi käiks, aga seal oht, et võib välja tulla asi. Mina sellist riski ei võtaks.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:17Abielumehed, kes tahavad kõrvalt võtta, aga mitte lahku minna, veavad ikka naise voodisse, mitte ei hakka käima restoranis ja teatris.
-
Külaline
Kui ütled, et kepimeheks, siis miks mitte ka abielumees.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28 Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Sest elu käib tema perekonna pilli järgi. Ei soovi.
-
Külaline
Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:13Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Ma muidugi ei tea, kuidas sa mingi madratsini jõudsid, aga jutt oli sellest, et naissõbraga võib söömas ja jalutamas käia. Ma ei ole kuskilt välja lugenud, et Tolmukübe selle mehe armuke oli.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:13Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28
See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Kas mitte pole see abielumees hoopis naise madrats? Mis sind küll nii alandlikuks teeb?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:13Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28
See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Ta oleks olnud hea meelega, aga mees ei tahtnud. Ma ütlesin, et miks peaks abielumees tahtma käia kellegagi restoranis ja teatris. Siin öeldi, et ega siis magama ei pea, võib ju niisama käia teatris ja restoranis. Mis hea pärast peaks mingi abielumees seda soovima?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:38Ma muidugi ei tea, kuidas sa mingi madratsini jõudsid, aga jutt oli sellest, et naissõbraga võib söömas ja jalutamas käia. Ma ei ole kuskilt välja lugenud, et Tolmukübe selle mehe armuke oli.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:13
Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?
-
Külaline
Alandlikuks? Mis asja? Ma ei soovi mingeid abielumehi, siin oli Tolmukübemest jutt. Jube imelikud inimesed siin koos. Tolmukübe on imelik, aga tema teemades käivad ka imelikud inimesed. Ise ka ei saa aru, mis nad öelda tahavad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:39Kas mitte pole see abielumees hoopis naise madrats? Mis sind küll nii alandlikuks teeb?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:13
Keppigu siis taskutussut, mitte normaalset naist. Keppi saab iga naine ka selliselt mehelt, kel tema jaoks aega on. Milleks enda mingite jobude peale raisata?
-
Külaline
Miks ta peaks sinuga kirjavahetuses olema, kui mängus on olnud tunded ja tal omal on pere olemas? Sõpru saab leida ka inimeste hulgast, kellega pole mingit romantilist külgetõmmet olnud. Ilmselgelt on talle tema suhe tähtsam ja ta ei hakka seda millegagi ohustama. Sinule ei annaks ka see kirjavahetus mitte midagi, ainult takistaks edasi liikumast.Tolmukübe kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:06No näed, loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustanud, et siis nt oleks kasvõi armuke. Aga ei, pole ma mingi armuke olnud. Seda räägingi, et eraelulist suhtlust pole olnud, armuke on ju ka eraelu. Seda ma imestangi, et miks siis pole, ehk et nagu Külaline küsis, miks ponnistused ei aita. Mul see välismaa kirjasõber, kes mul on, talle olen tausta rohkem avanud, tema ütleb, et tema ka ei saa aru, miks suhtlust pole. Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 13:29Oot, ma nüüd ei saa aru, kas sa olid selle mehe armuke? Et mees panustas sinusse rahaliselt ja tegi head sulle ja nüüd ei tahagi enam sinuga suhelda. Ja ta naine ei luba ka sinuga suhelda?Tolmukübe kirjutas: ↑24 Juun 2025 17:01See inimene on minu jaoks palju head teinud ja ka rahaliselt minu hüvangusse panustanud. Ja tugevad tunded olid vastastikused. Sellepärast ongi raske lahti lasta. Tavalisel inimesel pole ju sust sooja ega külma, elab oma elu, ja asi ants. See inimene aitas mind siis, kui mul oli raske. Tegelikult lähme me ainult oma perekonnale korda, kes meie jaoks midagi teevad, reeglina on teistel sust ükskõik. Tema pole minu perekond, aga ta tegi minu jaoks (ei täpsusta). Ma ei tea, miks ponnistused ei toimi. Naine äkki ei luba suhelda? Usun, et ta on minust oma naisele rääkinud. Loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustatud, et siis toimuks suhtlus. No tuginedes nendele faktidele ja loogikale, on nagu raske lahti lasta. Oleks, et oleks niisama mõni nice guy, et lobe jutt ja kena naeratus ja ilusad sõnad, aga ei liigutaks minu jaoks lillegi - temast poleks raske lahti lasta, saad ju aru, et niisama mingi vend. Aga siin on minu jaoks midagi ära tehtud.
-
Külaline
Äkki tahab veel mingit abi saada? Platooniline suhe pole takistuseks sel juhul.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:33Miks ta peaks sinuga kirjavahetuses olema, kui mängus on olnud tunded ja tal omal on pere olemas? Sõpru saab leida ka inimeste hulgast, kellega pole mingit romantilist külgetõmmet olnud. Ilmselgelt on talle tema suhe tähtsam ja ta ei hakka seda millegagi ohustama. Sinule ei annaks ka see kirjavahetus mitte midagi, ainult takistaks edasi liikumast.Tolmukübe kirjutas: ↑25 Juun 2025 14:06No näed, loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustanud, et siis nt oleks kasvõi armuke. Aga ei, pole ma mingi armuke olnud. Seda räägingi, et eraelulist suhtlust pole olnud, armuke on ju ka eraelu. Seda ma imestangi, et miks siis pole, ehk et nagu Külaline küsis, miks ponnistused ei aita. Mul see välismaa kirjasõber, kes mul on, talle olen tausta rohkem avanud, tema ütleb, et tema ka ei saa aru, miks suhtlust pole. Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 13:29
Oot, ma nüüd ei saa aru, kas sa olid selle mehe armuke? Et mees panustas sinusse rahaliselt ja tegi head sulle ja nüüd ei tahagi enam sinuga suhelda. Ja ta naine ei luba ka sinuga suhelda?
-
Külaline
Mis on see eriline miski, millega ainult sina teda aidata saad, kellegi teise poole pöörduda pole? Kõik need aastad on ta ilma sinuta hakkama saanud. Tead ju ise ka, et aitamise jutt on sul vaid ettekääne, et kontakti saaks. Suhtlus saab säilida vaid siis, kui pole tundeid mängus, aga sul on ilmselgelt muud huvid ja tahad teda omale ligi hoida, et äkki saab sellest mingit asja. Minu meelest igati mõistlik mees, et endale aru andis, et suhtlus tuleb katkestada.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 17:45Äkki tahab veel mingit abi saada? Platooniline suhe pole takistuseks sel juhul.
-
Külaline
Ega Tolmukübe millegagi ei aidanud, see mees aitas teda. Ja selle peale Tolmukübe armus ära.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 18:38Mis on see eriline miski, millega ainult sina teda aidata saad, kellegi teise poole pöörduda pole? Kõik need aastad on ta ilma sinuta hakkama saanud. Tead ju ise ka, et aitamise jutt on sul vaid ettekääne, et kontakti saaks. Suhtlus saab säilida vaid siis, kui pole tundeid mängus, aga sul on ilmselgelt muud huvid ja tahad teda omale ligi hoida, et äkki saab sellest mingit asja. Minu meelest igati mõistlik mees, et endale aru andis, et suhtlus tuleb katkestada.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 17:45Äkki tahab veel mingit abi saada? Platooniline suhe pole takistuseks sel juhul.
-
Külaline
Ta kirjutab ju: "Äkki tahab veel mingit abi saada?". Kas seda saab mõista kuidagi muudmoodi, kui et mees võib abi tahta?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 18:57Ega Tolmukübe millegagi ei aidanud, see mees aitas teda. Ja selle peale Tolmukübe armus ära.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 18:38Mis on see eriline miski, millega ainult sina teda aidata saad, kellegi teise poole pöörduda pole? Kõik need aastad on ta ilma sinuta hakkama saanud. Tead ju ise ka, et aitamise jutt on sul vaid ettekääne, et kontakti saaks. Suhtlus saab säilida vaid siis, kui pole tundeid mängus, aga sul on ilmselgelt muud huvid ja tahad teda omale ligi hoida, et äkki saab sellest mingit asja. Minu meelest igati mõistlik mees, et endale aru andis, et suhtlus tuleb katkestada.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 17:45Äkki tahab veel mingit abi saada? Platooniline suhe pole takistuseks sel juhul.
-
Külaline
Iuuu, 4 last! Võtta endale võõras 4 lapsega mees kepipartneriks on samarõve, kui mehel olla võõra raseda naisega. Mõlemad lähevad sinna fetishite poole.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 13:28See kuidagi teeb asja paremaks, et enne keppi käid teatris või? Abielumehe aeg on piiratud, eriti kui tal on neli last. Temal pole ajaveetmise probleem, vaid seksihäda. Et ta enne armukese teatrisse viib, on ainult petteks, kui naine seda niiväga tahab, endal tal sellest küll kama kaks. Ma soovitaks endale kepimeheks ikka kedagi teist valida, mitte abielumees pluss veel mingi nelja lapse isa.
-
Külaline
Jube imelik naine oled. Ütled, et naine on madrats. See ju näitab sinu suhtumist, et naine on alam olend. Kui 2 inimest seksivad, siis naine on sinu jaoks madrats, aga mees mitte. Huvitav lähenemine.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:23Alandlikuks? Mis asja? Ma ei soovi mingeid abielumehi, siin oli Tolmukübemest jutt. Jube imelikud inimesed siin koos. Tolmukübe on imelik, aga tema teemades käivad ka imelikud inimesed. Ise ka ei saa aru, mis nad öelda tahavad.Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:39Kas mitte pole see abielumees hoopis naise madrats? Mis sind küll nii alandlikuks teeb?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14
Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.
-
Külaline
Miks ei peaks, kui naine on hea sõber ja huvitav vestluspartner? Sul on sellega mingi probleem või? Mees pole su omand.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 16:22Ta oleks olnud hea meelega, aga mees ei tahtnud. Ma ütlesin, et miks peaks abielumees tahtma käia kellegagi restoranis ja teatris. Siin öeldi, et ega siis magama ei pea, võib ju niisama käia teatris ja restoranis. Mis hea pärast peaks mingi abielumees seda soovima?Guest kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:38Ma muidugi ei tea, kuidas sa mingi madratsini jõudsid, aga jutt oli sellest, et naissõbraga võib söömas ja jalutamas käia. Ma ei ole kuskilt välja lugenud, et Tolmukübe selle mehe armuke oli.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 15:14
Minu arust ei olegi mõtet mingi abielumehe madrats olla, asja ei tee kuidagi paremaks, et viib teatrisse või restorani. Täpselt sama nõme. Seda ma ju ütlesingi.
-
Külaline
Ei usu, et Sõõruka suguse mehega nii mõeldakse. Kõik oleneb mehest, olgu tal neid lapsi palju tahes.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 19:59Iuuu, 4 last! Võtta endale võõras 4 lapsega mees kepipartneriks on samarõve, kui mehel olla võõra raseda naisega. Mõlemad lähevad sinna fetishite poole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline