Miks kellessegi armute, miks tunded ära ei kao?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 25 Juun 2025 14:06
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 13:29
Tolmukübe kirjutas: 24 Juun 2025 17:01See inimene on minu jaoks palju head teinud ja ka rahaliselt minu hüvangusse panustanud. Ja tugevad tunded olid vastastikused. Sellepärast ongi raske lahti lasta. Tavalisel inimesel pole ju sust sooja ega külma, elab oma elu, ja asi ants. See inimene aitas mind siis, kui mul oli raske. Tegelikult lähme me ainult oma perekonnale korda, kes meie jaoks midagi teevad, reeglina on teistel sust ükskõik. Tema pole minu perekond, aga ta tegi minu jaoks (ei täpsusta). Ma ei tea, miks ponnistused ei toimi. Naine äkki ei luba suhelda? Usun, et ta on minust oma naisele rääkinud. Loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustatud, et siis toimuks suhtlus. No tuginedes nendele faktidele ja loogikale, on nagu raske lahti lasta. Oleks, et oleks niisama mõni nice guy, et lobe jutt ja kena naeratus ja ilusad sõnad, aga ei liigutaks minu jaoks lillegi - temast poleks raske lahti lasta, saad ju aru, et niisama mingi vend. Aga siin on minu jaoks midagi ära tehtud.
Oot, ma nüüd ei saa aru, kas sa olid selle mehe armuke? Et mees panustas sinusse rahaliselt ja tegi head sulle ja nüüd ei tahagi enam sinuga suhelda. Ja ta naine ei luba ka sinuga suhelda?
No näed, loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustanud, et siis nt oleks kasvõi armuke. Aga ei, pole ma mingi armuke olnud. Seda räägingi, et eraelulist suhtlust pole olnud, armuke on ju ka eraelu. Seda ma imestangi, et miks siis pole, ehk et nagu Külaline küsis, miks ponnistused ei aita. Mul see välismaa kirjasõber, kes mul on, talle olen tausta rohkem avanud, tema ütleb, et tema ka ei saa aru, miks suhtlust pole. Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.
Kas see, et sa pole talle huvitav või oled lausa tüütu, ei ole sinu jaoks mõeldav? Ma blokin üldse mingid inimesed ära, kui hakkavad niisama kirjutama ja tüütama.
Külaline

Võib-olla oli see suur aitamine lihtsalt sellepärast, et kahju oli sinust, mitte et sa kuidagi meeldinud oleks. Minu arust on see küll sinu väljamõeldis, väga palju oled sellest ju rääkinud. Ja ka sellest, et muudkui kirjutad talle, kuigi ta ei ole kunagi mingit huvi üles näidanud ja pole ka suhet olnud. Kuidas sa siis üldse arvad, et teil mingid vastastikused tunded oleks kunagi olnud. Nüüd saan aru, et ta on ka päris selgelt välja öelnud, et pole huvitatud. Miks teda siis ikka tüüdata ja tüüdata.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Juun 2025 14:06 …Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.
Oletame, et see mees on sinu armastav mees ja olete abielus. Siis su mees suhtleks teise naisega. Ütleb küll, et platooniline.
Kas oleksid nõus?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 15:23
Tolmukübe kirjutas: 25 Juun 2025 14:06 …Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.
Oletame, et see mees on sinu armastav mees ja olete abielus. Siis su mees suhtleks teise naisega. Ütleb küll, et platooniline.
Kas oleksid nõus?
Ei tea ka, miks peaks mõni abielumees kellegagi platoonilist kirjavahetust pidama. Suurem osa mehi ei viitsi armastatud naisegagi kirjavahetust pidada, veel vähem mingi võõraga, kelle vastu mingit huvi pole.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 15:23
Kas oleksid nõus?
Kui see on platooniline kirjavahetus ja ta mulle kirjad ette ka näitab ja vbl isegi koos mõtleme, mida vastata - lasku käia. Ma ei ütle, et ta peab neid näitama, ma ütlen, kui ise tahab nii teha. Kui ta on temaga iga päev kaelakuti koos, siis poleks nõus. Et kui minu mees tuleks ikkagi minu juurde sellise jutuga, et on leidnud endale hingesugulase (ja see on juhtumisi vastassoost) ja tahab temaga suhelda, no kuidas ma keelan? Siin ongi, et kuidas suhtleb. Kui suht harva ja platooniliselt - miks mitte? Kui hakkab tihti temakese juures viibima, siis sellega ma nõus ei oleks. Minu arust oleks see juba kahtlane. Aga võib ka platooniline olla, aga ikkagi ei meeldiks, ei tunneks end hästi. Samas mul oli kunagi boy-friend, temal tekkis töö juures üks naine, kellega tal tekkisid sõprussidemed ja iga päev ikka tundide viisi suhtlesid. Aga seletas ka, et platooniline ja platooniline, ja oligi platooniline. Aga ega see mulle ei meeldinud, aga mõistusega saad ju aru, et suhtes inimesel võib ka sõpru olla. Ja läksimegi boy-friendiga lahku, tema hakkas selle naisega väljaspool tööd ka suhtlema (sellel naisel oli mees olemas), sõprus kestis aastaid ja ikka platooniline. Nii et nii võib ka olla.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 25 Juun 2025 15:59 Et kui minu mees tuleks ikkagi minu juurde sellise jutuga, et on leidnud endale hingesugulase (ja see on juhtumisi vastassoost) ja tahab temaga suhelda, no kuidas ma keelan?
Ma arvan, et kui mees on leidnud nais hingesugulase, siis ta tahab temaga ka kindlasti nahistada.
Külaline

Kui see on platooniline kirjavahetus ja ta mulle kirjad ette ka näitab ja vbl isegi koos mõtleme, mida vastata - lasku käia.
Sa eriline mõttehiiglane ei ole, et sinuga oleks kuigi huvitav rääkida. Miks peaks mõni mees, lisaks veel koos naisega, selle peale oma aega raiskama. Kui oleks tõesti targa inimesega tegu, äkki siis võiks kaaluda. Aga need sinu "huvitavad" heietused päevakajalistel teemadel on ju lihtsalt ajaraisk.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 16:21

Kui see on platooniline kirjavahetus ja ta mulle kirjad ette ka näitab ja vbl isegi koos mõtleme, mida vastata - lasku käia.
Sa eriline mõttehiiglane ei ole, et sinuga oleks kuigi huvitav rääkida. Miks peaks mõni mees, lisaks veel koos naisega, selle peale oma aega raiskama. Kui oleks tõesti targa inimesega tegu, äkki siis võiks kaaluda. Aga need sinu "huvitavad" heietused päevakajalistel teemadel on ju lihtsalt ajaraisk.
Miks peaks mõni mees? Seda arvad sina naisena.
Külaline

Miks peaks mõni mees? Seda arvad sina naisena.
See "hingesugulane" arvab ju sama.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 24 Juun 2025 17:01See inimene on minu jaoks palju head teinud ja ka rahaliselt minu hüvangusse panustanud. Ja tugevad tunded olid vastastikused. Sellepärast ongi raske lahti lasta. Tavalisel inimesel pole ju sust sooja ega külma, elab oma elu, ja asi ants. See inimene aitas mind siis, kui mul oli raske. Tegelikult lähme me ainult oma perekonnale korda, kes meie jaoks midagi teevad, reeglina on teistel sust ükskõik. Tema pole minu perekond, aga ta tegi minu jaoks (ei täpsusta). Ma ei tea, miks ponnistused ei toimi. Naine äkki ei luba suhelda? Usun, et ta on minust oma naisele rääkinud. Loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustatud, et siis toimuks suhtlus. No tuginedes nendele faktidele ja loogikale, on nagu raske lahti lasta. Oleks, et oleks niisama mõni nice guy, et lobe jutt ja kena naeratus ja ilusad sõnad, aga ei liigutaks minu jaoks lillegi - temast poleks raske lahti lasta, saad ju aru, et niisama mingi vend. Aga siin on minu jaoks midagi ära tehtud.
Oot, ma nüüd ei saa aru, kas sa olid selle mehe armuke? Et mees panustas sinusse rahaliselt ja tegi head sulle ja nüüd ei tahagi enam sinuga suhelda. Ja ta naine ei luba ka sinuga suhelda?
No näed, loogiline ju oleks, et kui on tunded ja head tehtud ja rahaliselt ka panustanud, et siis nt oleks kasvõi armuke. Aga ei, pole ma mingi armuke olnud. Seda räägingi, et eraelulist suhtlust pole olnud, armuke on ju ka eraelu. Seda ma imestangi, et miks siis pole, ehk et nagu Külaline küsis, miks ponnistused ei aita. Mul see välismaa kirjasõber, kes mul on, talle olen tausta rohkem avanud, tema ütleb, et tema ka ei saa aru, miks suhtlust pole. Ega ei pea naist maha jätma või minuga nahistama, aga oleks kasvõi platooniline kirjavahetus, see ka inimlik kontakt.
Ma arvan, et tal oli sinust lihtsalt kahju ja hale. Vb jah tõesti naine keelas ära, sest nägi, et sinu heasüdamlik aitamine paneb sind armuma mehesse ja nii ju läksgi tegelikult. Arusaadav, miks mees eirab.
Külaline

Tolmukübe, kas mäletan õigesti, et see mees oli sinust ka 10 või 20 aastat noorem?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 17:09

Ma arvan, et tal oli sinust lihtsalt kahju ja hale. Vb jah tõesti naine keelas ära, sest nägi, et sinu heasüdamlik aitamine paneb sind armuma mehesse ja nii ju läksgi tegelikult. Arusaadav, miks mees eirab.
See on hea tähelepanek. Ma katsun selle omaks võtta. Nii mõtelda sobib küll, sest see võib isegi tõsi olla. No ja kui see ei ole tõsi, täpselt ei tea, selline mõtlemine aitab minu huvi tema vastu vähendada ja vähendada seda uskumust, et ta vbl tahaks ikkagi minuga suhelda. Lihtsalt oli kahju, tegi mis ta tegi, vaatas et armun ära ja tõmbus eemale. Ja vbl ei taha nagunii minuga suhelda, olen ma siis armunud, või mitte. Siin teda ju ei ole, ja kontakti ka pole.
Külaline

Ah lõpeta ära. Ükski täiskasvanu ei saa teist keelata. Ma teeks risti vastupidi, kui keegi mind keelata julgeks.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 12:29

Ah lõpeta ära. Ükski täiskasvanu ei saa teist keelata. Ma teeks risti vastupidi, kui keegi mind keelata julgeks.
No mehed ei taha tüli. Kui oleks mingi naisterahvas, kes väga huvi pakub, siis muidugi keelamine midagi ei aita, aga kui on asi, mis pole nagunii tähtis, siis võib keelamine mõjuda küll. Osad mehed ei suhtle oma lihaste lastegagi, sest uus naine hakkab siis tüli üles kiskuma ja lihtsam on siis loobuda.
Külaline

Miks ta oma naisele oleks pidanud sinust rääkima?
Mina küll ei räägiks. Hakka veel teist sellega ärritama.
Sa võisid talle küll meeldida ja võis isegi tundeid olla, aga pere juurest niisama lihtsalt ära ikka ei lähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 12:38 Miks ta oma naisele oleks pidanud sinust rääkima?
Sa võisid talle küll meeldida ja võis isegi tundeid olla, aga pere juurest niisama lihtsalt ära ikka ei lähe.
Restoranis, kinos, teatris käimiseks, vestluste jaoks ja jalutamiseks pole küll kuidagi vaja pere juurest ära tulla. Mees polnud lihtsalt huvitatud, polegi muud.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 12:40
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 12:38 Miks ta oma naisele oleks pidanud sinust rääkima?
Restoranis, kinos, teatris käimiseks, vestluste jaoks ja jalutamiseks pole küll kuidagi vaja pere juurest ära tulla. Mees polnud lihtsalt huvitatud, polegi muud.
Ega vist ei olnud jah. Tolmukübe oleks ju ennast armukesekski pakkunud, üheks öökski, ükskõik mida, aga huvi polnud.
Külaline

Milleks käia restoranis, kinos, teatris mingi suvalise naisega?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 12:42
Seda ma ju räägingi, et kui mehel oleks olnud huvi, poleks naine olnud suvaline ja oleks saanud kõiki neid asju teha.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Juun 2025 12:50
Külaline kirjutas: 26 Juun 2025 12:42
Seda ma ju räägingi, et kui mehel oleks olnud huvi, poleks naine olnud suvaline ja oleks saanud kõiki neid asju teha.
Abielumehed, kes tahavad kõrvalt võtta, aga mitte lahku minna, veavad ikka naise voodisse, mitte ei hakka käima restoranis ja teatris.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline