Günekoloog

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 22:34 Selle peale meenus

Jahimeeste kokkutulekul kiitleb vana jahimees, et tema suutvat pimesilmi käe looma nahale asetades ära arvata mis loom, kui vana ja millega lastud. Korraldavad mehed siis katse. Toovad karu naha, mees:
"Karu, 10 aastane kartetsiga lastud."
Kõik imestavad. Toovad rebase.Mees kobab ja lausub:
"Rebane, 3-aastane vintpüssi kuuliga lastud."
Jälle õige. Ühel jahimehel naine kaasas. Otsustavad korraldada siis mehele väikese riuka. Laseb naine püksid poolde säärde ja panevad ära arvaja käe häbemele. See kobab ja lausub:
"Vesirott, 5-aastane kirvega löödud."
Jajah, meie meespolitseinikud kutsuvad naisautojuhte lõhkisteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 12:40Jajah, meie meespolitseinikud kutsuvad naisautojuhte lõhkisteks.
Millises kontekstis?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2025 21:58 No ma ei tea, enda mingit eritist ma võin ju nuusutada. Aga kellegi teise oma, isegi kui ma arst oleksin? Või on ülikoolis mingi nuusutamisõpe ja sellised barjäärid kaovad ära?
Teiste eritiste nägemise, katsumise(kinnastega) ja ka nuusutamise/lõhna-haisu tundmise taluvus on ju ometi üks kriteerium, et üldse arstiks õppima minna.
Kui seda ei talu siis tõesti arstiks ei sobi. Inimene, kes verd või okset nähes ise minestab, tõesti ülikoolis ümber ei õpeta 😃
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Libateema: ükski mõistusega arst sihilikult ei nuusuta, sellest võib ta ise tõve külge saada.
Keemialabori levinud nali on ju üldtuntud: kui lõhna tunned siis on juba hilja.
Külaline

Ants kirjutas: 24 Juun 2025 21:56 Libateema: ükski mõistusega arst sihilikult ei nuusuta, sellest võib ta ise tõve külge saada.
Keemias v-o küll, aga arstidel ja loomaarstidel on lõhn suht oluline tunnus. Nt mädapaise, mida avad ja üldse ei lõhna - pole mingit hirmu, see on täiesti steriilne juba, kõik bakterid hävinud ammu. Ei ole vaja ka mingit AB ravi.
Külaline

Ants kirjutas: 24 Juun 2025 21:56 Libateema: ükski mõistusega arst sihilikult ei nuusuta, sellest võib ta ise tõve külge saada.
Tupe nuusutamisest saab tõve omale külge 😆😂?
Keemiliste ainetega on jah teps teine teema aga patsientidel ei ole üheski kehaosas sellist keemiapommi, mis arsrile kahjulik on.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 22:15
Keemiliste ainetega on jah teps teine teema aga patsientidel ei ole üheski kehaosas sellist keemiapommi, mis arsrile kahjulik on.
Asjatundja on rääkinud. Aamen.
Miks niimoodi oma lollust välja näidata?
Miks peab keemiapomm olema, mikrobioloogiast olete midagi kuulnud? Näiteks lihasööjabakter .... jne jne ...
Külaline

Ants kirjutas: 24 Juun 2025 22:31
Miks peab keemiapomm olema, mikrobioloogiast olete midagi kuulnud? Näiteks lihasööjabakter .... jne jne ...
Vot see on juba tase omaette 😂 pole ammu nii palju naernud sellise rumaluse peale
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 00:25

Vot see on juba tase omaette 😂 pole ammu nii palju naernud sellise rumaluse peale
Teate ikka, miks Tallinnas on kaks sellist tänavat nagu Lühike jalg ja Pikk jalg? Eks ikka seetõttu, et juba vanad eestlased Tallinnat asutades teadsid ette, et linnapeaks saab sm E.Savisaar, kelle ühe koiva näris ära just lihasööjabakter.
https://moodle.kliinikum.ee/pluginfile. ... juhend.pdf
Külaline

Guest kirjutas: 24 Juun 2025 13:57
Külaline kirjutas: 24 Juun 2025 12:40Jajah, meie meespolitseinikud kutsuvad naisautojuhte lõhkisteks.
Millises kontekstis?
Mis mõttes? Tavalises töökontekstis, nt et täna sain 5 kiiruseületamist, kaks neist lõhkised.
Külaline

Ants kirjutas: 25 Juun 2025 01:04
Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 00:25
Teate ikka, miks Tallinnas on kaks sellist tänavat nagu Lühike jalg ja Pikk jalg? Eks ikka seetõttu, et juba vanad eestlased Tallinnat asutades teadsid ette, et linnapeaks saab sm E.Savisaar, kelle ühe koiva näris ära just lihasööjabakter.
https://moodle.kliinikum.ee/pluginfile. ... juhend.pdf
Ja arstid kõik söödi ka selle bakteri pärast ära, sest nuusutasid/hingasid sama õhku, mis Edgar 😄😂?
Külaline

See on patsiendile kindlasti piinlik, kui meedik nuusutab ta mingit eritist. Ega meedikuna ka ise nuusutada taha. Kuigi mõni haigus on eristatav lõhna järgi küll. See tuleb läbi maski ninna.
Aga ärge väga imestage, nt haavaravis on vaja täita dokument, mille üks rida on - lõhn. Muidugi ei hakata haava või eritist nuusutama. See on see lõhn, mida on tunda läbi maski.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Juun 2025 10:07 See on patsiendile kindlasti piinlik, kui meedik nuusutab ta mingit eritist. Ega meedikuna ka ise nuusutada taha. Kuigi mõni haigus on eristatav lõhna järgi küll. See tuleb läbi maski ninna.
Aga ärge väga imestage, nt haavaravis on vaja täita dokument, mille üks rida on - lõhn. Muidugi ei hakata haava või eritist nuusutama. See on see lõhn, mida on tunda läbi maski.
Kas te võiks oma "ei meeldi" põhjendada.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 08:17Mis mõttes? Tavalises töökontekstis, nt et täna sain 5 kiiruseületamist, kaks neist lõhkised.
Ehk siis meespolitseinik ütleb oma paarilisele patrullis (kes on suure tõenäosusega naispolitseinik), et täna tabasin kokku 5 kiiruseületajat, nendest kas olid lõhkised (naisautojuhid). ta ei ütle, et kaks tükki olid naised. Politseinike naljad, ma ei teadnudki, et nad sellised naljamehed on.
Külaline

Ants kirjutas: 24 Juun 2025 22:31Asjatundja on rääkinud. Aamen.
Sa Ants oled naiste alal täielik amatöör ja praktikat on sul elus naistega vähe. Targutama oled aga meister.
Mul on küll elus ette tulnud, et eelmängu ajal tõmbad näppudega üle pilu ja siis hiljem alustad suguühet ning kui pärast näppe nuusutad, siis on selline väike kalalõhn olnud näppudel juures. Mingit tõve aga külge ma sellest suguühtest saanud ei ole. Ei mingit lihasööja bakterit.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 11:39Ehk siis meespolitseinik ütleb oma paarilisele patrullis (kes on suure tõenäosusega naispolitseinik), et täna tabasin kokku 5 kiiruseületajat, nendest kas olid lõhkised (naisautojuhid). ta ei ütle, et kaks tükki olid naised. Politseinike naljad, ma ei teadnudki, et nad sellised naljamehed on.
Täpselt nii. Kas nad just naiskolleegile nii ütlevad, ma ei tea, aga meespolitseinikud omavahel küll.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 11:43
Ants kirjutas: 24 Juun 2025 22:31Asjatundja on rääkinud. Aamen.
Sa Ants oled naiste alal täielik amatöör ja praktikat on sul elus naistega vähe. Targutama oled aga meister.
Mul on küll elus ette tulnud, et eelmängu ajal tõmbad näppudega üle pilu ja siis hiljem alustad suguühet ning kui pärast näppe nuusutad, siis on selline väike kalalõhn olnud näppudel juures. Mingit tõve aga külge ma sellest suguühtest saanud ei ole. Ei mingit lihasööja bakterit.
Ühesõnaga, kui Teie olete eelmängu ajal tõmmanud näpuga üle pilu, hiljem suguühe, kalalõhn, siis see automaatselt kehtib kõikide naiste korral?
Piisab kriimustusest, et mängu tuleks müokardiit ja eriti jõhker endokardiit.
Teid vist lausa sunniviisiliselt hoiti koolist eemale?
Külaline

Ants kirjutas: 25 Juun 2025 13:18Ühesõnaga, kui Teie olete eelmängu ajal tõmmanud näpuga üle pilu, hiljem suguühe, kalalõhn, siis see automaatselt kehtib kõikide naiste korral?
See kehtib minu praktikas umbe 5% naiste korral, kui nüüd päris täpseks minna. Kasutasin kummi ja see hoiab suguhaigused eemal (kui need peaks naisel esinema). Ma räägin sellisest kergest natukene ebameeldivast kalalõhnast. Kui on värskelt püütud kala lõhn, siis seda ma kõrvalekaldeks ei pidanud. Ma ise ei ole seda kogenud, aga olen lugenud, et kui on juba bakteriaalne vaginoos, siis näiteks tagantpoolt suguühet sooritades on tunda ebameeldivat kalalõhna juba suguühte ajal ja see on juba ohu märk.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kummiga ei tunne ju midagi. Pole mina aru saanud, mis mõtet on kummiga nühkimisel. Soojätkamise instinkt? Hoiab haigused eemal? Aga kui midagi ei tunne, milleks siis nühkida.. ?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Juun 2025 13:26
Ants kirjutas: 25 Juun 2025 13:18Ühesõnaga, kui Teie olete eelmängu ajal tõmmanud näpuga üle pilu, hiljem suguühe, kalalõhn, siis see automaatselt kehtib kõikide naiste korral?
See kehtib minu praktikas umbe 5% naiste korral, kui nüüd päris täpseks minna. Kasutasin kummi ja see hoiab suguhaigused eemal (kui need peaks naisel esinema). Ma räägin sellisest kergest natukene ebameeldivast kalalõhnast. Kui on värskelt püütud kala lõhn, siis seda ma kõrvalekaldeks ei pidanud. Ma ise ei ole seda kogenud, aga olen lugenud, et kui on juba bakteriaalne vaginoos, siis näiteks tagantpoolt suguühet sooritades on tunda ebameeldivat kalalõhna juba suguühte ajal ja see on juba ohu märk.
Inimese nahal elab selline tegelane nagu Staphylococcus aureus, toimiv immuunsüsteem saab temaga hakkama. Aga ... kui ... siis esimese asjana võibki tulla kala lõhn. Lootke, et tegu pole sellise bakteriperekonna versiooniga, mis on juba harjunud selliste AB-ga nagu metitsilliin, oksatsilliin, märksõna MRSA. Järgmine AB oleks vankomütsiin, aga see lammutab Teie organismi veel rohkem, kui kaks eelnevat, sest see AB ei tee vahet heal ja halval. VRSA (ehk vankomütsiinile resistente variant) korral on Teil aega ca 24 tundi, et hüvasti jätta, teised 24h olete koomas kuniks exitus letalis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist