Mis te sellest Karl Madise skandaalist arvate?
-
Külaline
Mis te sellest Karl Madise skandaalist arvate?
Mina pean tunnistama, et mulle tundus päris nilbe juba see tema paari aasta tagune muusikavideo, kus ta noorte tüdrukute vahel uisutas. No milleks küll?
-
Külaline
Mulle tundus ta juba 40 aastat tagasi nilbik. Lihtsalt minu arvamus.
-
Külaline
-
Külaline
Selle teema võiks ümber tõsta ajaviitejuttudesse.
-
Külaline
Arvan, et K.M võiks täiskasvanud inimesena võtta vastutus ja rääkida asjadest nii nagu need olid. Praegu on meil vaid mõned avalikuks tulnud sms-id, eitamine ja poolte süüdistamine.
-
Külaline
Vaevalt ta räägib nii nagu päriselt oli. Üritab ikka musta valgeks rääkida ja õigustada. Vaevalt ta oma käitumises midagi valet näeb. Muidu poleks ju aastakümneid niimoodi käitunud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 11:33 Arvan, et K.M võiks täiskasvanud inimesena võtta vastutus ja rääkida asjadest nii nagu need olid. Praegu on meil vaid mõned avalikuks tulnud sms-id, eitamine ja poolte süüdistamine.
-
Külaline
Minu arust on ta ka pigem uhke enda üle, et näe, kus olen kõva mees, alaealised tüdrukud ajavad mind taga. Skandaali võttis üle tema naine, kes arvas, et ta oli mingi suur erand ja hingesugulane. Tegelikult jahmerdas ta tüdrukutega kogu aeg sama mustri järgi, ühega läkski õnneks, sai naise endale. Ja jätkas ka ju siis, kui oli juba suhtes selle praeguse naisega, see seda naist vist kõige rohkem pöördesse ajaski. Aga tegelikult ju pole midagi vaieleda, kogu avalikuks tulnud info on tõsi. Äkki lõpetab siis nüüd ära vähemalt, kui muud kasu sellest avalikustamisest pole.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 12:29Vaevalt ta räägib nii nagu päriselt oli. Üritab ikka musta valgeks rääkida ja õigustada. Vaevalt ta oma käitumises midagi valet näeb. Muidu poleks ju aastakümneid niimoodi käitunud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 11:33 Arvan, et K.M võiks täiskasvanud inimesena võtta vastutus ja rääkida asjadest nii nagu need olid. Praegu on meil vaid mõned avalikuks tulnud sms-id, eitamine ja poolte süüdistamine.
-
Külaline
Ei usu, et ta uhke on. Pigem saab aru, et s*tt on ventikasse lennanud, aga paraku ei oska või ei soovi seda endale tunnistada.
-
Külaline
Kummaline on see, et see vastulause, mille ta eile esitas, ei ole avalikult loetav, vaid üksnes tasuline.
-
Külaline
Tundub olevat üks suur eneseimetleja. Kõik pojad on ka Karlid 
-
Külaline
Minu arust ka peaks see olema tema huvides, et ennast natuke puhtaks pesta, aga ju siis polegi tegelikult midagi lisada sellele, mis on juba teada.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:53 Kummaline on see, et see vastulause, mille ta eile esitas, ei ole avalikult loetav, vaid üksnes tasuline.
-
Külaline
Mõtlesin just sama, et ta peaks ju tahtma võimalikult paljudeni jõuda oma selgitusega, aga ju siis pole vabanduseks midagi öelda.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 18:19Minu arust ka peaks see olema tema huvides, et ennast natuke puhtaks pesta, aga ju siis polegi tegelikult midagi lisada sellele, mis on juba teada.Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:53 Kummaline on see, et see vastulause, mille ta eile esitas, ei ole avalikult loetav, vaid üksnes tasuline.
-
Külaline
Arvan, et siiani oli uhke, siiani arvas tõesti, et on kõva mees, sest nii noored "naised" ajavad teda taga. Ja tema praegune naine oli ka siiani uhke, mõtleks, suur laulja armus just temasse, nagu eeltoodu mainis "oli mingi suur erand ja hingesugulane"Guest kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:44 Ei usu, et ta uhke on. Pigem saab aru, et s*tt on ventikasse lennanud, aga paraku ei oska või ei soovi seda endale tunnistada.
-
Külaline
Kas keegi siinsetest on seda lugenud, mida ta seal siis kirjutab?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:53 Kummaline on see, et see vastulause, mille ta eile esitas, ei ole avalikult loetav, vaid üksnes tasuline.
Pakun, et see vastulause on advokaadi poolt koostatud tekst.
-
Külaline
Oleks midagi huvitavat, küllap oleks juba ajakirjandusest lugeda saanud. Aga kui mingi suva pläma, siis pole sellest ka midagi kirjutada.Guest kirjutas: ↑25 Juun 2025 08:34Kas keegi siinsetest on seda lugenud, mida ta seal siis kirjutab?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2025 16:53 Kummaline on see, et see vastulause, mille ta eile esitas, ei ole avalikult loetav, vaid üksnes tasuline.
Pakun, et see vastulause on advokaadi poolt koostatud tekst.
-
Külaline
Naeruväärne on see, et K.M. proovis enda arust siis suure paljastusega Malluka pulmapäeval välja tulla, et nö tagasi teha, aga välja kukkus mannetult.
-
Külaline
Oled lugenud, et tead, kui mannetu see tekst on?Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 13:11 Naeruväärne on see, et K.M. proovis enda arust siis suure paljastusega Malluka pulmapäeval välja tulla, et nö tagasi teha, aga välja kukkus mannetult.
-
Külaline
Ei hakka mina selle peale oma aega ja raha raiskama. Kui oleks midagi huvitavat ja uut, küllap oleks ajakirjanduses sellest juba midagi lugeda. Aga ei ole midagi, järelikult oli mingi mõttetu advokaadi vastulause, mis on juba ajakirjanduses olnud.
-
Külaline
Mina loeks, sest tahan tõde teada. Kahjuks on see tasuline, aga maksma ma selle eest küll ei hakka. Ilmselt on tõesti nii, et mingit erilist paljastust või tõde seal tegelikult polegi.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2025 16:22Ei hakka mina selle peale oma aega ja raha raiskama. Kui oleks midagi huvitavat ja uut, küllap oleks ajakirjanduses sellest juba midagi lugeda. Aga ei ole midagi, järelikult oli mingi mõttetu advokaadi vastulause, mis on juba ajakirjanduses olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 3 külalist