Depo kaupluse mõju soolte peristaltikale
-
Külaline
Depo kaupluse mõju soolte peristaltikale
Ei tea, kas olen ainus, aga....iga kord, kui vaja Depos käia, leian ennast kusagilt kaugelt kõige tagumisest nurgast, näiteks elektrividinate juurest ja tunnen, kuidas kohe on vaja vetsu liduda. Mis muidugi sel hetkel asub mitte kõige lähemal. Kusjuures vahet pole, kas olen sel päeval juba korra või ka korduvalt ära käinud.
Mind on kohe huvitama hakanud, mis fenomen see on. Tõenäoliselt olen ainus selline veidrik? Ometi on ehituspood üks väheseid poode, kus mulle enam-vähem meeldib käia. Erinevalt näiteks rõivapoodidest. Samuti jagan ma remondi- ja ehitusteemasid üsna hästi, nii et hirm see ka olla ei saa. Mis siis ometi?
Mind on kohe huvitama hakanud, mis fenomen see on. Tõenäoliselt olen ainus selline veidrik? Ometi on ehituspood üks väheseid poode, kus mulle enam-vähem meeldib käia. Erinevalt näiteks rõivapoodidest. Samuti jagan ma remondi- ja ehitusteemasid üsna hästi, nii et hirm see ka olla ei saa. Mis siis ometi?
-
Külaline
Kui sa küsiks mõne fooliummütsikese kandja käest, siis saaksid ilmselt vastuse, et mingid vibratsioonid või 5G on asjasse segatud. Võimalik, et isegi Soros või Gates.
Mina arvan, et see on puhas juhus. Paar korda on nii juhtunud ja nüüd juba eeldadki, et sinna minnes lööb kõhu lahti.
Mina arvan, et see on puhas juhus. Paar korda on nii juhtunud ja nüüd juba eeldadki, et sinna minnes lööb kõhu lahti.
-
Külaline
Olen Depos aeg-ajalt ikka käinud, aga kunagi pole sellist asja juhtunud.
-
Külaline
Ilmselt ärevus/paanika, tead et häda korral raske sealt välja saada.
Mul oli kunagi ühe konkreetse Rimi kauplusega niiviisi. Mitu aastat. Iga issanda kord, niikui ma sinna sain ja natuke poes ringi käisin, tuli tagumine häda peale. Siis ei jõudnud kassast läbigi minna, pidin korvi saali jätma, ära käima, ja pärast tagasi tulema. Ja kodus oli käidud. Mingit hirmu ega paanikat polnud, mis sa sellest toidupoest ikka kardad. Nüüd käin seal kaupluses edasi, aga juba aastaid sellist asja pole olnud. Ja teiste kaupluste/kohtadega nii pole ka olnud, ainult see üks pood.
Viimati muutis Tolmukübe, 25 Juun 2025 13:18, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Minul hullem. Hambaarsti toolil selline asend mis surub kõhtu kokku, närveerimisest tekivad gaasid ja ega enamasti kakahädagi kaugel olen. Korra olengi poole ravi ajal WC-sse küsinud, nüüd hull hirm, et ehk jälle 
-
Külaline
Lugesin Mariko Aoki nähtusest. Raamatupoodide kohta. Aga võib tekkida ka teistes poodides, muuseumis. Jaapanis kogevat seda 5-10%.
-
Külaline
Väga huvitav nähtus. Et paberi ja trükivärvi lõhna koosmõju võib mõnedel vallandada kiire vajaduse soolt tühjendada.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2025 21:34 Lugesin Mariko Aoki nähtusest. Raamatupoodide kohta. Aga võib tekkida ka teistes poodides, muuseumis. Jaapanis kogevat seda 5-10%.
-
Külaline
Minul tekitab sellist ilmingut ALATI üks teatud toidupood. Isegi siis, kui ma alles 5 min tagasi wc-d kasutasin 

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist