Hubaseid kohvikuid Tallinnas?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Hubaseid kohvikuid Tallinnas?

Postitus Postitas Külaline »

Tallinnas on piisavalt häid restorane, aga kohvikutega on lood minu meelest üsna kehvad. Kui klassikaline Maiasmokk välja arvata, siis on mul kesklinnas veel vaid üks lemmik - Rukis. Tartus meeldivad mulle väga näiteks Verner ja Gustav, seevastu Solarise Gusta näeb küll võrlemisi masendav välja. Soovitage palun ilusaid ja õdusaid kohvikuid vanalinnas/kesklinnas, kus oleks ka lai koogi- ja kohvivalik.
Külaline

Päris vanalinn ei ole, aga Mademoiselle ja Boulevard, mõlemad hotellide all, on väga head. Kui kaasa ostmine sobib, siis muidugi Pagari Liisu (no lauake on neil ka :). Ristikheina kohvik, no jälle pole kesklinnas. Ega päris vanalinnas või südalinnas tõesti oskagi nimetada. Must Puudel?
Külaline

Ristikheina ja Rukist juba mainiti, need on päris head. Mulle meeldivad veel ka vanalinnas asuv Kehrvieder ja Sõõrikukohvik Nõmmel.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Juun 2025 00:42 Ristikheina ja Rukist juba mainiti, need on päris head. Mulle meeldivad veel ka vanalinnas asuv Kehrvieder ja Sõõrikukohvik Nõmmel.
Sõõrikukohvik on ka kesklinnas olemas, aga mõlemad on vägagi nišikad ikka - kui tahad minna sõõrikuid või kringlit sööma. Mingeid kooke seal ju ei pakuta, kohvivalik on ka minimaalne (kuigi kohv ise on hea).
Külaline

Jah, mõte on ikka selles, et kuskil õdusas kohas istuda, mitte kaasa osta. Aitäh soovituste eest.
Külaline

Katharinenthal, Levier.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist