Filmis pulmade ära jätmine

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Filmis pulmade ära jätmine

Postitus Postitas Külaline »

Kas pulmade ära jätmine viiimasel minutil tundub vaid filmis ja raamatus romantiline ja ausus enda suhtes. Ma olen nüüd näinud mitut sellist seika filmis ja seriaalis.
Või on see ikka üks kuradi sigadus? Kus sa varem olid?
Mahajäetu tunded?
Külaline

Pole kunagi kuulnud, et keegi päriselus oleks pulmad ära jätnud, aga filmides/seriaalides tuleb seda tihti ette. Kuidagi tüütu klišee, aga eks see annab põnevust juurde. Saab terve hooaja vältel kedrata asjaosaliste suhtepuntraid ja vanu tegelasi sarjast välja kirjutada.
Külaline

Pulmade ärajätmine on nii roppkallis, et päriselus seda vist keegi ei kaalugi. Pigem mõtleb, et no okei, eks saab pärast lahutada ka, see on odavam.
Külaline

No filmis tehakse üldse ju imelikke asju, mida ma reaalses elus kunagi näinud ei ole. Hästi tavaline on, et istub paarike restoranis, tellivad toidu ära ja kohe pärast seda pööravad tülli, mispeale üks neist sõnadega "I just lost my appetite" püsti kargab ja minema kappab.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 12:56 No filmis tehakse üldse ju imelikke asju, mida ma reaalses elus kunagi näinud ei ole. Hästi tavaline on, et istub paarike restoranis, tellivad toidu ära ja kohe pärast seda pööravad tülli, mispeale üks neist sõnadega "I just lost my appetite" püsti kargab ja minema kappab.
Jah, just. Ise ka imestan seda rõhutatult ükskõikset suhtumist toidusse. Justkui oleks toit süüdi, et teine sulle kehvasti ütles. Filmides ei püütagi teisega asju sirgeks klattida, vaid hüpatakse silmapilk püsti ja joostakse minema. Kui päriselus alati nii käitutaks, oleks ilmselt terve inimkond omavahel tülis.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 12:56 No filmis tehakse üldse ju imelikke asju, mida ma reaalses elus kunagi näinud ei ole. Hästi tavaline on, et istub paarike restoranis, tellivad toidu ära ja kohe pärast seda pööravad tülli, mispeale üks neist sõnadega "I just lost my appetite" püsti kargab ja minema kappab.
See on tõesti tobe.
Filmis "Tunnid" oli stseen, kus naine tegi mehele tordi ja kaunistas seda mingi kreemiga. Midagi läks pisut viltu, mispeale lendas kogu tort prügikasti. See on filmides küllaltki tavapärane, et kohe, kui toiduvalmistamisel midagi valesti läheb, rändab see prügisse.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 12:04 Pulmade ärajätmine on nii roppkallis, et päriselus seda vist keegi ei kaalugi. Pigem mõtleb, et no okei, eks saab pärast lahutada ka, see on odavam.
Tean paari, kus pruut ei ilmuniud kohale. Ja õigesti tegi ka muidugi, peigmeest tundes.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 16:29
Guest kirjutas: 16 Juun 2025 12:04 Pulmade ärajätmine on nii roppkallis, et päriselus seda vist keegi ei kaalugi. Pigem mõtleb, et no okei, eks saab pärast lahutada ka, see on odavam.
Tean paari, kus pruut ei ilmuniud kohale. Ja õigesti tegi ka muidugi, peigmeest tundes.
Olgu, aga seda oleks võinud siis peigmehele varem öelda.

Ja veel, et kas nad tulid siis erinevatest kohtadest, s.t naine tuli oma kodust ja mees omast? Imelik, sest enamik paare elab koos juba enne abiellumist, mitte ei kolita kokku pärast sõrmuste vahetamist.
Külaline

Toidu hoogne prügisse lennutamine on ju nii cool!
perekoolis oli ka memmedel kombeks kirjutada: LENDAS kohe prügikasti. Seinad pritsmeid täis :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 17:26 Toidu hoogne prügisse lennutamine on ju nii cool!
perekoolis oli ka memmedel kombeks kirjutada: LENDAS kohe prügikasti. Seinad pritsmeid täis :lol:
Jah. Eriti uhke tunne näis ühel käol olevat kirjutada, kuidas ta küllatulnud ema tehtud tavalise suhkruga õunakoogi laias kaares prügikasti lennutas.
Külaline

Seal oli jah vanemate põlgamine väga moes. Tea kas nüüdseks need täiskasvanuks saanud? Siin noori ei tundu olevatki.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 17:26 Toidu hoogne prügisse lennutamine on ju nii cool!
Kas keegi sööks pekkiläinud koogi tõesti ära? Otseloomulikult prügisse, mina pole prügikast-
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 14:28
Guest kirjutas: 16 Juun 2025 12:56 No filmis tehakse üldse ju imelikke asju, mida ma reaalses elus kunagi näinud ei ole. Hästi tavaline on, et istub paarike restoranis, tellivad toidu ära ja kohe pärast seda pööravad tülli, mispeale üks neist sõnadega "I just lost my appetite" püsti kargab ja minema kappab.
Jah, just. Ise ka imestan seda rõhutatult ükskõikset suhtumist toidusse. Justkui oleks toit süüdi, et teine sulle kehvasti ütles. Filmides ei püütagi teisega asju sirgeks klattida, vaid hüpatakse silmapilk püsti ja joostakse minema. Kui päriselus alati nii käitutaks, oleks ilmselt terve inimkond omavahel tülis.
Sa istud selle tülis inimesega siis restos edasi ja jõllitate teineteist vihaselt ning rikute oma kismaga kõrvalolevate tuju? Väga aus on püsti tõusta ja lahkuda. Mingit soovi enam süüa pole ja õhtu on rikutud.
Külaline

Külaline kirjutas: Sa istud selle tülis inimesega siis restos edasi ja jõllitate teineteist vihaselt ning rikute oma kismaga kõrvalolevate tuju? Väga aus on püsti tõusta ja lahkuda. Mingit soovi enam süüa pole ja õhtu on rikutud.
Sööks oma toidu rahulikult ära, jooks veiniklaasi tühjaks, seejärel maksaks oma osa arvest ja lahkuks. Ei pea sugugi tülitsema nii, et kõik sellest osa saavad. Ma absoluutselt ei salli, kui inimesed oma probleeme häälekalt keset tänavat või restoranis lahendavad. Mine koju või autosse ja räägi seal oma suu puhtaks. See on kaaslase alandamine, kui tema peale kusagil avalikus kohas häält tõstad.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 18:48
Külaline kirjutas: Sa istud selle tülis inimesega siis restos edasi ja jõllitate teineteist vihaselt ning rikute oma kismaga kõrvalolevate tuju? Väga aus on püsti tõusta ja lahkuda. Mingit soovi enam süüa pole ja õhtu on rikutud.
Sööks oma toidu rahulikult ära, jooks veiniklaasi tühjaks, seejärel maksaks oma osa arvest ja lahkuks. Ei pea sugugi tülitsema nii, et kõik sellest osa saavad. Ma absoluutselt ei salli, kui inimesed oma probleeme häälekalt keset tänavat või restoranis lahendavad. Mine koju või autosse ja räägi seal oma suu puhtaks. See on kaaslase alandamine, kui tema peale kusagil avalikus kohas häält tõstad.
Ma ei kavatse ühtki ampsu süüa, kui mul isu läinud. Ja arve võib see mõttetu mees maksta, mina igatahes lahkun,
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 18:51 Ma ei kavatse ühtki ampsu süüa, kui mul isu läinud. Ja arve võib see mõttetu mees maksta, mina igatahes lahkun,
Aga kui see kaaslane on su mees, siis ka lahkuksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 19:34
Külaline kirjutas: 16 Juun 2025 18:51 Ma ei kavatse ühtki ampsu süüa, kui mul isu läinud. Ja arve võib see mõttetu mees maksta, mina igatahes lahkun,
Aga kui see kaaslane on su mees, siis ka lahkuksid?
Kui ta mind välja suudaks vihastada, siis loomulikult. Mida seal enam vahtida. Pangu oma kodinad kokku, ma lähen seniks sõbranna juurde.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Juun 2025 20:00 Kui ta mind välja suudaks vihastada, siis loomulikult. Mida seal enam vahtida. Pangu oma kodinad kokku, ma lähen seniks sõbranna juurde.
Miks sa ise oma kodinaid koju ei pane siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 23:14
Guest kirjutas: 16 Juun 2025 20:00 Kui ta mind välja suudaks vihastada, siis loomulikult. Mida seal enam vahtida. Pangu oma kodinad kokku, ma lähen seniks sõbranna juurde.
Miks sa ise oma kodinaid koju ei pane siis?
Kuhu ja miks ma oma kodust koliksin?
Külaline

See on veel kallim, sest lahutuse hind tuleb juurde. Sest minu loogika järgi on ka selline pulm tegelikult mahavisatud raha. Raha on kaotatud nagunii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline