Mia hinnaga Tallinn turgudel maasikas on?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Mia hinnaga Tallinn turgudel maasikas on?

Postitus Postitas Külaline »

Eriti huvitab just keskturg.
Külaline

esmaspäeval olid keskturul hinnad 3€ kuni 6€, sõltuvalt sellest, millise geograafilise nimetusega sildi müüja sinna kõrvale üles oli pannud.
et mida kaugem piirkond, seda odavam.
Külaline

Täna Poola maasikas 5.50. Ostsin, oli söödav. Kreeka oli veel odavam, aga nägi ka kehvem välja.
Külaline

Tallinna keskturult ostsin eelmisel nädalal maasikaid kilohinnaga 2,80. Need olid kõige odavamad, sobisid moosiks. Kallimaid oli muidugi ka, ütleme 3,50 eest saad juba väga kobedad marjad.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 08:10 Tallinna keskturult ostsin eelmisel nädalal maasikaid kilohinnaga 2,80. Need olid kõige odavamad, sobisid moosiks. Kallimaid oli muidugi ka, ütleme 3,50 eest saad juba väga kobedad marjad.
Pestitsiidega reostnud maasikatest keedad moosi? :shock:
Ma üldse ei imeste miks vähk Eestis levib nii meeletu kiirusega.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 17:55
Guest kirjutas: 20 Juun 2025 08:10 Tallinna keskturult ostsin eelmisel nädalal maasikaid kilohinnaga 2,80. Need olid kõige odavamad, sobisid moosiks. Kallimaid oli muidugi ka, ütleme 3,50 eest saad juba väga kobedad marjad.
Jajaa, Poola, Hispaania ja Kreeka on kõik nii jubedad mürgitajad maad, aga Eesti maasikad on puhtuse etalon. Minu arust leiti sealtki päris palju igasugu asju, nii et igasugusest puhtusest on asi kaugel. Ei maksa nende Eesti maasikakasvatajate hala nii palju uskuda ka, kellel on alati mingi vabandus, et hinda kruvida. Küll oli kevad külm, märg, kuiv, palav, pole mina veel kuulnud, et midagi hästi oleks.
Külaline

Kas eesti omad on sel aastal ka väga hapud?
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 18:43
Jajaa, Poola, Hispaania ja Kreeka on kõik nii jubedad mürgitajad maad, aga Eesti maasikad on puhtuse etalon. Minu arust leiti sealtki päris palju igasugu asju, nii et igasugusest puhtusest on asi kaugel. Ei maksa nende Eesti maasikakasvatajate hala nii palju uskuda ka, kellel on alati mingi vabandus, et hinda kruvida. Küll oli kevad külm, märg, kuiv, palav, pole mina veel kuulnud, et midagi hästi oleks.
Hetkel paned kõvasti mööda.Maasikad on üldse kõige rohkem reostunud marjad mida ei kannata üldse süüa, olgu need pärit mis tahes riigist. Siia alla ei kuulu muidugi öko maasikad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 01:17Hetkel paned kõvasti mööda.Maasikad on üldse kõige rohkem reostunud marjad mida ei kannata üldse süüa, olgu need pärit mis tahes riigist. Siia alla ei kuulu muidugi öko maasikad.
Eks siis tuleb silt Poola või Eesti magus vahetada välja sildiga Öko maasikas. No problemo.

https://tenor.com/en-GB/view/trump-dona ... 7029069998
Külaline

Hetkel paned kõvasti mööda.Maasikad on üldse kõige rohkem reostunud marjad mida ei kannata üldse süüa, olgu need pärit mis tahes riigist. Siia alla ei kuulu muidugi öko maasikad.
Seda ma ju ütlesingi, et kõik nad on pritsitud, see on müüt, et Eesti omad on kuidagi paremad ja puhtamad. Mitte miski ei õigusta seda mitmekordset hinnavahet.
Külaline

Poola on tore riik ja nende maasikad maitsevad sama hästi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 11:43 Poola on tore riik ja nende maasikad maitsevad sama hästi.
Kaks reka meest omavahel.
Mida sa sealt Poolast Eestisse tood?
Eesti maasikaid.
Külaline

Paistab, et öko-möko pole su ajule just kuigi soodsalt mõjunud, et siin sedasi hüsteeritsed. Jah, ma keedan tõesti maasikamoosi, minesta nüüd ära, haige ökohüsteerik!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist