Milline poliitik imponeerib kõige enam?

vana hea klassika
Külaline

Milline poliitik imponeerib kõige enam?

Postitus Postitas Külaline »

Kas on üldse mõnda poliitikut, kelle tegevusegs te olete rahul ja kes teid imponeerib? Ei pea olema Eestis vaid terves maailmas mõni, kelle arukas tegevus on silma jäänud.
Külaline

Kõlvart.
Külaline

Helmed ja EKRE
Külaline

Guest kirjutas: 19 Juun 2025 09:14 Kas on üldse mõnda poliitikut, kelle tegevusegs te olete rahul ja kes teid imponeerib? Ei pea olema Eestis vaid terves maailmas mõni, kelle arukas tegevus on silma jäänud.
Soome president Alexander Stubb. Soovitan vaadata kõnet, mille ta pidas mõne kuu eest Vene-Ukraina sõja teemal. Kui meil oleks selline poliitik, ma hääletaks kohe poolt. https://www.youtube.com/watch?v=xgsZT7YPS3E
Külaline

Ansip oli minu meelest väga OK peaminister ja hiljem ajas Brüsselis edukalt digiteemasid.
Külaline

Angela Merkel.
Külaline

Churchill- oli mis ta oli, aga lõppude lõpuks selgus, et tal oli paljudes asjades õigus, mida teised ette ei näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 09:19 Churchill- oli mis ta oli, aga lõppude lõpuks selgus, et tal oli paljudes asjades õigus, mida teised ette ei näinud.
Mulle meenuvad kohe Helmed.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 09:35
Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 09:19 Churchill- oli mis ta oli, aga lõppude lõpuks selgus, et tal oli paljudes asjades õigus, mida teised ette ei näinud.
Mida head need Helmed on teinud siis, et nad nii hirmsasti meeldivad? Okei, vastanduvad alati peavoolule, öelgu need mida tahavad. Aga peale selle? Kas peale niisama jutustamise on siis mõni konkreetne tegu ka või? Mulle ei meenu. Kui võimul olid, jaurasid mingi abielureferendumiga. Aga kuidas minu elu teeb paremaks see, kas keegi abiellub või ei abiellu. Nüüd võivad samasoolised abielluda ja mis nüüd juhtus siis? Neid abiellujaid on ülivähe ja mis minul sellest siis. Mis on nende konkreetne tegu peale niisama jauramise?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 09:42
Mida head need Helmed on teinud siis, et nad nii hirmsasti meeldivad? Okei, vastanduvad alati peavoolule, öelgu need mida tahavad. Aga peale selle? Kas peale niisama jutustamise on siis mõni konkreetne tegu ka või? Mulle ei meenu. Kui võimul olid, jaurasid mingi abielureferendumiga. Aga kuidas minu elu teeb paremaks see, kas keegi abiellub või ei abiellu. Nüüd võivad samasoolised abielluda ja mis nüüd juhtus siis? Neid abiellujaid on ülivähe ja mis minul sellest siis. Mis on nende konkreetne tegu peale niisama jauramise?
Sama siin.
Mulle meenub ainult Kaja huultelt lugemine.
Midagi muud konkreetset tegu ei meenu küll, et minu elu paremaks on teinud. Ainult jauravad. Elu on ainult hullemaks teinud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 10:02
Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 09:42
Sama siin.
Mulle meenub ainult Kaja huultelt lugemine.
Midagi muud konkreetset tegu ei meenu küll, et minu elu paremaks on teinud. Ainult jauravad. Elu on ainult hullemaks teinud.
Mis see Kaja siia puutub. See ongi Helmete ja nende pooldajate ainuke argument, et aga vaata, teised teevad ka. Kuidas see sinu teod paremaks teeb? Loogikas on sellele argumenteerimisveale ka oma nimi olemas. See pole argumenteerimine, vaid lihtsalt mingi häma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 10:18 Mis see Kaja siia puutub. See ongi Helmete ja nende pooldajate ainuke argument, et aga vaata, teised teevad ka. Kuidas see sinu teod paremaks teeb? Loogikas on sellele argumenteerimisveale ka oma nimi olemas. See pole argumenteerimine, vaid lihtsalt mingi häma.
Just reffid hämavadki. Reffid mis on teinud? Ainult halba. Midagi head ei tea. Ja kui ei meeldi, siis reffid hakkavad räuskama ja inisema. Ja hämama.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 10:51
Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 10:18 Mis see Kaja siia puutub. See ongi Helmete ja nende pooldajate ainuke argument, et aga vaata, teised teevad ka. Kuidas see sinu teod paremaks teeb? Loogikas on sellele argumenteerimisveale ka oma nimi olemas. See pole argumenteerimine, vaid lihtsalt mingi häma.
Just reffid hämavadki. Reffid mis on teinud? Ainult halba. Midagi head ei tea. Ja kui ei meeldi, siis reffid hakkavad räuskama ja inisema. Ja hämama.
Oi issand. On olemas ka teisi poliitikuid peale reffide, minule ei meeldi nemad ka. Aga alati, kui küsida, mis poolest on Ekre hea, tuleb vastuseks ainult, et aga refid on samasugused. Jah, on, aga see ei tõsta kuidagi ekret ju paremasse valgusesse. Ja sinult tuleb ainult mingi inisemise juttu, sellest sõnast tunneb sind siin foorumis eksimatult ära. Ok, ekre võrdub inisemine, aga edasi? On mingi sisukas arguent ka öelda, miks sulle meeldib ekre. Seda ei ole ega tule.
Külaline

Reinsalu
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 11:28Reinsalu
Lihtsalt populist.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 11:45
Guest kirjutas: 21 Juun 2025 11:28Reinsalu
Lihtsalt populist.
Tema vist ei saa midagi oma peaga mõelda, peab tegema seda, mida leivaisa ütleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 10:58 Ok, ekre võrdub inisemine, aga edasi? On mingi sisukas arguent ka öelda, miks sulle meeldib ekre. Seda ei ole ega tule.
Reform võrdub inisemine ja räuskamine.
Ja mida reform on teinud? Mingi argument ka öelda? Seda ei ole ega tule. Ainult huultelt on lugeda ja see on ka kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 15:44
Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 10:58 Ok, ekre võrdub inisemine, aga edasi? On mingi sisukas arguent ka öelda, miks sulle meeldib ekre. Seda ei ole ega tule.
Reform võrdub inisemine ja räuskamine.
Ja mida reform on teinud? Mingi argument ka öelda? Seda ei ole ega tule. Ainult huultelt on lugeda ja see on ka kõik.
Mina ei küsinud reformi kohta mitte midagi, minule ei meeldi reform, ma ei tea, miks sa nemad sisse tõid. Mina küsisin, miks sulle Ekre meeldib? Mitte ühtegi vastust sellele ei tule, ainult hakkad rääkima, miks reform ei meeldi. See polnud ju küsimus, kas ei jõua kuidagi pärale? Kordan kolmandat korda: äkki oskad öelda, miks on Ekre hea?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 16:12 äkki oskad öelda, miks on Ekre hea?
Ei ütle. Kes teab see teab.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2025 16:48
Külaline kirjutas: 21 Juun 2025 16:12 äkki oskad öelda, miks on Ekre hea?
Ei ütle. Kes teab see teab.
Selge, polegi midagi öelda, sellepärast ei ütlegi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 2 külalist