Miks peaks keegi nii õud koledat kotti tahtma

vana hea klassika
Külaline

Miks peaks keegi nii õud koledat kotti tahtma

Postitus Postitas Külaline »

Pilt

Miljon käekoti eest?? Maailma esimene Birkin läheb oksjonile
Külaline

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 19:51 Pilt

Miljon käekoti eest?? Maailma esimene Birkin läheb oksjonile
Sul kodus raamatuid on? Kunsti on? Sellised küsimused on minu vastus sinu küsimusele.
Külaline

OK, mul sellega võrdväärset kunsti ei ole jah
https://tartu.postimees.ee/966722/kunst ... kremendiga
Külaline

Vot mulle on ka nende kottide populaarsus alati arusaamatu olnud. No tõesti ei ole ilus kott ju? Ehk siis ma saan aru, et bränd maksab ja nii edasi - aga kuidas üldse õnnestus just selline mudel nii kalliks haipida?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 20:16 Vot mulle on ka nende kottide populaarsus alati arusaamatu olnud. No tõesti ei ole ilus kott ju? Ehk siis ma saan aru, et bränd maksab ja nii edasi - aga kuidas üldse õnnestus just selline mudel nii kalliks haipida?

https://annestiil.delfi.ee/artikkel/717 ... -valituile
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Guest kirjutas: 18 Juun 2025 20:22
Külaline kirjutas: 18 Juun 2025 20:16 Vot mulle on ka nende kottide populaarsus alati arusaamatu olnud. No tõesti ei ole ilus kott ju? Ehk siis ma saan aru, et bränd maksab ja nii edasi - aga kuidas üldse õnnestus just selline mudel nii kalliks haipida?

https://annestiil.delfi.ee/artikkel/717 ... -valituile
Aitäh jagamast, sain oma küsimusele vastuse.
Külaline

Kunai müüdi selliseid kaste turgudel.
Külaline

Kas siin lingitud pildil ongi Džeinile isiklikult kuulunud käekott?
Külaline

Selle koti puhul ei ole asi üldse selles, milline ta välja näeb. Ta võiks olla ka plastmassist, ja siilikujuline.

Selle kotiga näitatakse oma kuuluvust teatud jõukuse tasemele. Ma ei tahaks kasutada siin kohal sõna staatusesümbol, sest ka pätid, korruptandid ja narkokaupmehed kusagilt Nigeeriast, Venemaalt ja Lõuna-Ameerikast saavad sellise koti ilma probleemideta osta, ja mis staatus sellistel ongi? Olen küll lugenud, et Hermes kõigile soovijaile ei müü neid kotte, aga see ju teisest küljest näitab see ka nende endi snooblikkust.

Miks mitte siis raha teenide nende pealt, kes tahavad "kuhugi kuuluda" ja "midagi näidata"? Kuigi see ilus ei ole, aga noh, kuritegu ka mitte. Lõppude lõpuks saab sellise koti kallimaltki maha müüa, kui vajadus peaks tekkima. Seega on see ka investeering.

Lihtsalt ilusa koti saab ka 200 euro eest osta, ja odavamaltki.
Külaline

Mul seostub musta Birkiniga alati krokodill Gena multikast see tädike. Ta kandis ka analoogset kotti.
Külaline

Video on kus Sibul hardalt koti pakendit avab ja paitab :lol:
Külaline

Vastus küsimusele, et miks keegi peaks seda tahtma. See on uunikum. Esimene ainueksemplar ja mida vanemaks saab, seda rohkem raha väärt on.
Külaline

See kõss pudeneb ju tolmuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 17:49 See kõss pudeneb ju tolmuks.
Ega see ju enam kandmiseks mõeldud olegi 😂😂
Külaline

No aga kes usub, et see tolm mul klaaskapis miljoni maksab :)
Külaline

Mina ka ei saa sellistest asjadest aru, sest minu jaoks on esemetel kas praktiline või emotsionaalne väärtus. Esemed, millel on väärtus ainult seetõttu, et keegi teine ka seda himustada võib, ei kuulu kummassegi kategooriasse.
Külaline

Snobism, snobismi, snobismi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 18:11
Külaline kirjutas: 19 Juun 2025 17:49 See kõss pudeneb ju tolmuks.
Ega see ju enam kandmiseks mõeldud olegi 😂😂
Miks ei ole? See on vägagi ajatu snitiga kott, mis sobib enamikes olukordades.
Külaline

Kui lolli raha väga palju üle on, võib ju igasuguseid asju osta kunsti pähe. Kes ei mäletaks kuulsat pissuaari?
Külaline

Kas selliste asjade hinnast saavad aru ainult homomehed või teised ka? Et kui sibulal selline kott, siis vaene mees külge ei julge lüüa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 2 külalist