Mille taha teil suhted on pidama jäänud?
Mille taha teil suhted on pidama jäänud?
Mis on takistuseks saanud, et võiks suhelda, aga seda ei hakka toimuma? Minu põhjus on liiga isiklik, et seda siin avaldada. Aga kuulaks hea meelega teiste kogemusi. Või on teil kõik suhted lepse reega käima läinud?
-
Külaline
Mis mõttes? Mitu korda oled ju avaldanud, et see sinu ihaldusobjekt ei tunne su vastu vähimatki huvi.
-
Külaline
Mees oli nartsissist. Ei tundnud kella ja valetas.
-
Külaline
Mees oli rumal. No tõsiselt, ei olnud ta elus ühtegi raamatut läbi lugenud ega kordagi teatris käinud (ise väitis nii). Muidu ka igav inimene. Ei olnud temaga seda tiimi-tunnet. Me ei tülitsenud ja tema meelest oli vist kõik parimas korras. Aga ühel päeval ma lihtsalt ütlesin talle, et armastus on nüüd läbi. Ehmatas küll.
Kohe pärast seda leidsin uue ja abielus temaga nüüd pikka aega juba.
Kohe pärast seda leidsin uue ja abielus temaga nüüd pikka aega juba.
-
Külaline
Kuidas see ülirumal kutt su üldse ära võlus? Ja lausa pikemalt nagu aru saan.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 18:45Mees oli rumal. No tõsiselt, ei olnud ta elus ühtegi raamatut läbi lugenud ega kordagi teatris käinud (ise väitis nii). Muidu ka igav inimene.
-
Külaline
Üks pruut oli liialt rahaahne, ma ei suutnud kõiki nõudmisi täita. Tema pidamine läks kalliks. Lisaks oli tal ka minu jaoks sobimatu iseloom. Läksime lahku.
-
Külaline
Minuga on nii, et minu põhjus on liiga isiklik, et seda siin avaldada. Aga kuulaks hea meelega sinu kogemusi.
-
Külaline
Käisime koos keskkoolis. Tulime pärast tunde koolist koju, ostsime jäätist ja kuidagi nii ta läks. Olime koos kaks aastat.
Tegelikult on ka sinu küsimus rumal. Sest selleks esimeseks armumiseks ei olegi tegelikult palju vaja. Alguses näed lihtsalt kena näolapiga ja mõnusa naeratusega kutti. No ega sellise kohta oskagi midagi halba arvata ju. Alles hiljem, kui hakkate juba rohkem aega koos veetma, selgub, et temaga polegi midagi eriti rääkida ega teha.
-
Külaline
Ise pole teist tahtnud,
teine pole mind tahtnud,
ise pole teisele julgenud öelda, et ta meeldib mulle.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist