Olengi õnnelik.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:37Tead, ära õienda. Sõida üksi ja ole õnnelik. Ega kedagi tegelikult ei kotiks ka, kas sa tuled või mitte. Selline tore tädi tundud.
kolleegide sõidutamine suvepäevadele
-
Külaline
-
Külaline
Tead, sellised lohed nagu sina ei saagi minna kuskile kel sõiduvahendit pole.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:37 Tead, ära õienda. Sõida üksi ja ole õnnelik. Ega kedagi tegelikult ei kotiks ka, kas sa tuled või mitte. Selline tore tädi tundud.
Tobe, et asutus ise ei orgunni sõite! Või kui ei viitsi organiseerida, siis vähemalt maksku kulud kinni.
Aga mina olen ka inimene, kellele väga meeldib üksi autos sõita. Mõtlen rahus ja vaikuses oma mõtteid või kuulan Vikerraadiot või üürgan mingitele vanadele lauludele kaasa laulda. Loomulikult sõidutan ka lähedasi ja kolleege, kui on selline erandolukord ja vajadus, aga pidevalt ma seda teha ei sooviks.
Mu meelest oleks väga ok teemaalgatajl öelda, et eelistaks mitte teistele autojuht olla, sest ei tunne end pikka maad sõites nii enesekindlalt, et kolleege peale võtta.
Kui ikka autole pressitakse ja TA selle põhimõtteliselt oleks võimeline üle elama, siis täiesti kindlasti tuleb öeldagi, et soovid igaühelt X eurot bensu- ja sõiduraha.
Aga mina olen ka inimene, kellele väga meeldib üksi autos sõita. Mõtlen rahus ja vaikuses oma mõtteid või kuulan Vikerraadiot või üürgan mingitele vanadele lauludele kaasa laulda. Loomulikult sõidutan ka lähedasi ja kolleege, kui on selline erandolukord ja vajadus, aga pidevalt ma seda teha ei sooviks.
Mu meelest oleks väga ok teemaalgatajl öelda, et eelistaks mitte teistele autojuht olla, sest ei tunne end pikka maad sõites nii enesekindlalt, et kolleege peale võtta.
Kui ikka autole pressitakse ja TA selle põhimõtteliselt oleks võimeline üle elama, siis täiesti kindlasti tuleb öeldagi, et soovid igaühelt X eurot bensu- ja sõiduraha.
-
Külaline
Väga keskkonnavaenulik. Mõtle, kui iga töötaja tuleks oma autoga ja sõidaks õndsas üksinduses 100 km.iiR kirjutas: ↑18 Juun 2025 16:26 Tobe, et asutus ise ei orgunni sõite! Või kui ei viitsi organiseerida, siis vähemalt maksku kulud kinni.
-
Külaline
Uus töötaja lihtsalt siis ei sobi antud kollektiivi. Keegi ei hakka terve asutuse traditsioone muutma ühe uue töötaja pärast. Näevad uues töötajas inimest, kel küüned alati enda poole. Ühtegi liigutust mitte nii heal järjel kolleegide heaks teha ei taha, nõuab iga asja eest raha, isegi kui ta enda kulud ei suurene.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:42Tõsi, aga sellega peaks olema ettevaatlik. Eriti kui TA kirjutab, et on uus töötaja ja tahab häid suhteid hoida. Aga sellistes kollektiivides, kus juba on mingi tabel ja komme kuhugi teise auto peale tasuta ennast sokutada võibki tulevikus ka sellise olukorra tekitada, et ühe heateo puhul annad sõrme ja võetakse terve käsi. Ja hakataksegi edaspidi eeldama, et pakud ja mujal ajal tasuta taksoteenust.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:34 Kord aastas pole ju nii suur vaev, et ei saa teha, äkki kasutavad mind ära.
-
Külaline
Tema kulud 30 euri, teistel keda veab 0 euri.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:19 isegi kui ta enda kulud ei suurene.
Vanadel olijatel küüned enda poole. Uued tulijad muudkui teenindagu.
-
Külaline
On tal siis kahju, et keegi teine midagi tasuta sai, kui ta enda kulud jäävad samaks. Kade inimene, kel on kahju aidata neid, kes pole nii jõukad.
-
Külaline
Kas siis auto on neil, kes on jõukamad. Minu arust küll nii ei ole. Meil tööl saavad kõik praktiliselt sama palju palka, juhid saavad rohkem. Ja osadel töötajatel on auto, teistel mitte. Mõni tõesti ei taha autot, sest liiga palju on maksta vaja, aga samas teiste seljas elada tahaks küll, et kõik teda veaks sinna ja tänna. Kusjuures juhid ei soovi kunagi mitte kedagi peale võtta.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:27On tal siis kahju, et keegi teine midagi tasuta sai, kui ta enda kulud jäävad samaks. Kade inimene, kel on kahju aidata neid, kes pole nii jõukad.
-
Külaline
ütledki ausalt, et oled algaja autojuht, ega soovi vastutada, kui sinu süül hiljem mõni kolleeg haiglasse satub. et sõidad julgelt vaid tuttavaid marsruute mõõda (koju-tööle-koju, koju-poodi-koju jne) ja et suvepäevadele sõidaksid parema meelega hoopis ühiselt tellitud transpordiga.
-
Külaline
Teine on peale suvepäevi 30 eurot vaesem.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:27On tal siis kahju, et keegi teine midagi tasuta sai, kui ta enda kulud jäävad samaks. Kade inimene, kel on kahju aidata neid, kes pole nii jõukad.
Kas annad mulle 30 eurot, ma tulen ööbin su elamises mõned päevad. Sa pole ju kade?
-
Külaline
Valetada ei ole ilus, Mina võtaks küll mõne töökaaslase peale, ega see 40 eurot mind rikkamaks ega vaesemaks ei teeks. Vahel võib ka niisama teistele head teha.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 18:15ütledki ausalt, et oled algaja autojuht, ega soovi vastutada, kui sinu süül hiljem mõni kolleeg haiglasse satub
-
Külaline
Isikliku auto omamise eelis ongi see, et sa lähed ja tuled, millal ise tahad, ei pea kellegi teisega arvestama. Vahel juhtub midagi ja hakkad hiljem liikuma, kui esialgselt plaanis oli. Kui seal keegi ootama juhtub, oled pärast veel süüdi ka, sest sinult eeldati kokkulepetest kinni pidamist. Mõnikord on vaja varem tagasi liikuda - jälle ei saa, kari inimesi sõltub sinust ja ootab sõidutamist. Inimesed võiks ise aru saada, et nad on tüliks, mitte kõvasid organiseerijaid Exceli tabelis mängida.
-
Külaline
Kus kohas ja millal need suvepäevad on?
Äkki tuleks ka sinna.
Äkki tuleks ka sinna.
-
Külaline
Ma kunagi noorena käisin meditsiinitöötajate suvepäevadel. Seal sai alles tantsu ja tralli. Mingi väike laululava oli kuskil Paide kandis. Ööbimine oli telkides.
-
Külaline
Miks nad kibestunud on? 40 on parim iga-lapsed suured, elu parimas vormis, rahaliselt kõik olemas, üle poole elu ees. Kindel, et sa hoopis ise õel pole?
-
Külaline
Nüüd panid küll aasta pirni-mis ajast auto omamine on seotud majandusliku olukorraga? Teised tädid on lihtsalt purulaisad, et lube pole. Autojunn maksab tänapäeval 500 eurot.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:19Uus töötaja lihtsalt siis ei sobi antud kollektiivi. Keegi ei hakka terve asutuse traditsioone muutma ühe uue töötaja pärast. Näevad uues töötajas inimest, kel küüned alati enda poole. Ühtegi liigutust mitte nii heal järjel kolleegide heaks teha ei taha, nõuab iga asja eest raha, isegi kui ta enda kulud ei suurene.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:42Tõsi, aga sellega peaks olema ettevaatlik. Eriti kui TA kirjutab, et on uus töötaja ja tahab häid suhteid hoida. Aga sellistes kollektiivides, kus juba on mingi tabel ja komme kuhugi teise auto peale tasuta ennast sokutada võibki tulevikus ka sellise olukorra tekitada, et ühe heateo puhul annad sõrme ja võetakse terve käsi. Ja hakataksegi edaspidi eeldama, et pakud ja mujal ajal tasuta taksoteenust.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2025 15:34 Kord aastas pole ju nii suur vaev, et ei saa teha, äkki kasutavad mind ära.
-
Külaline
Bussid sõidavad ka, mingu sellega siis, kui keskkonnasõbralikud tahavad olla.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:14Väga keskkonnavaenulik. Mõtle, kui iga töötaja tuleks oma autoga ja sõidaks õndsas üksinduses 100 km.iiR kirjutas: ↑18 Juun 2025 16:26 Tobe, et asutus ise ei orgunni sõite! Või kui ei viitsi organiseerida, siis vähemalt maksku kulud kinni.
-
Külaline
Sa võid ju ka öelda, et sel päeval sul ei ole autot, abikaasa/laps/ema-isa/kesiganes läheb su autoga kuskile mujale ja sa oled jalamees. Või teine variant, et sa ei stardi teie kodulinnast-külast, vaid oled juba eelmisel päeval mingis asjus kuskil mujal ja hakkad sealt liikuma, seega ei saa kedagi peale võtta.
-
Külaline
Sa ise sõidutad? Koguaeg teed seda?Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 21:31Kui tahad pikemas plaanis seal töökaaslastega hästi läbi saada, siis sõidutad. Ausat vastust, et sa ei taha kedagi sõidutada, ei ole küll ok.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2025 20:49 Eks igasuguseid vabandusi annab leida ühekordseks kasutamiseks, aga kui tahad pikemas plaanis teiste sõidutamisest pääseda, tuleb ikkagi aus olla ja keegi ei tüüta selle küsimusega enam edaspidi.
-
Külaline
No siis tuleb buss tellida kogu seltskonnale - milles probleem?Guest kirjutas: ↑18 Juun 2025 17:14Väga keskkonnavaenulik. Mõtle, kui iga töötaja tuleks oma autoga ja sõidaks õndsas üksinduses 100 km.iiR kirjutas: ↑18 Juun 2025 16:26 Tobe, et asutus ise ei orgunni sõite! Või kui ei viitsi organiseerida, siis vähemalt maksku kulud kinni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist