Riidesoovitused pika nädalavahetuse linnareisiks

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Riidesoovitused pika nädalavahetuse linnareisiks

Postitus Postitas Külaline »

Mul on tunne, et kuigi olen palju reisinud, juhtub mul ikka nii, et ma võtan reisile kaasa valed riided. Jagage, mis riided lähevad teie kohvrisse, kui lähete umbes 4-päevasele reisile mõnda Euroopa linna. Olgu öeldud, et eesmärk on siiski näha välja piisavalt stiilne ja ilus, ma selline lühikese püksi ja seljakoti inimene ei ole, ei taha päris turist välja näha. Vaatan teiste sots.meedia reisipilte vahel - paljud näevad nii head välja, tahaks ka :)
Külaline

Õhuke pikk suvekleit ja teksatagi. Päiksprillid ette ja jälle stiilne :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2025 15:45ui lähete umbes 4-päevasele reisile mõnda Euroopa linna
Pigem neli suvekleiti. Erineva pikkusega.
Külaline

Võtaks paar erineva pikkusega kleiti ja kindlasti ka paari linaseid pükse. Mugavad, aga ilusad jalatsid, nt ühed lahtised kingad ja teised kinnised. Isegi tosse tehakse tänapäeval nii ilusaid, et kõlbab nii pikkade pükste kui ka casual kleidi juurde. Ma ise võtan kaasa riideid, mida saab omavahel kombineerida.
Külaline

pikk suvekleit, pikad linased püksid, mingi linane topp sinna juurde. Kampsun ja paar erinevat salli ka.
Madalad sandaalid, tossud ka kui jahe ilm.
Külaline

Pilt

Siin on 10 ideed, saab lausa 5-7 päeva hakkama. Riidekombinatsioonid nii päevaseks ajaks kui ka õhtul restorani ja promenaadile jalutama minekuks :)

Nii palju ei pea pakkima, nagu pildil näidatud on, aga saad veidi mõtteainet riidekapi ülevaatamiseks.
Külaline

Igavad need turisti tüüpriided. Turistid on üldse igavad. Vaadake neid pilte siin artiklis. Algab küll noorte kukkede kaklusega, aga ülejäänu on puhas nauding põnevate riiete austajatele.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Juun 2025 20:39 Igavad need turisti tüüpriided. Turistid on üldse igavad. Vaadake neid pilte siin artiklis. Algab küll noorte kukkede kaklusega, aga ülejäänu on puhas nauding põnevate riiete austajatele.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... fight.html
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist