No ma ei tea. Tahad armukesega salaja seksima minna ja siis maandud kellegi Kodu koju. Ei tea, ei tahaks nagu.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 17:47See oli näide. Soovitus oli guugelda ise, selliseid on Tallinnas ka olemas.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 16:44Tänan soovitamast. See on Haapsalus, ma pigem jääks pealinna, nagu esimeses postituses kirjutasin.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 15:58 Guugelda päevatuba. Mina leidsin näiteks sellise http://www.koidukodumajutus.ee/hinnad.html
Soovitage kohti privaatseteks kohtumisteks
-
Külaline
-
Külaline
Koidu, tahtsin kirjutada.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 20:24No ma ei tea. Tahad armukesega salaja seksima minna ja siis maandud kellegi Kodu koju. Ei tea, ei tahaks nagu.
-
Külaline
Kuidas sa reisil olles hotelli voodis magatud saad? Sa ei kujuta ette, mitmed inimesed on enne sind selles samas voodis maganud ja seksivärki teinud.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 20:24No ma ei tea. Tahad armukesega salaja seksima minna ja siis maandud kellegi Kodu koju. Ei tea, ei tahaks nagu.
-
Külaline
Asi pole hotellis, vaid mingi tädikese koju minemises. Sooviks rohkem anonüümsust, mitte seksida kellegi kodumajas, kus ongi paar tuba ja mis kostab läbi.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2025 22:42Kuidas sa reisil olles hotelli voodis magatud saad? Sa ei kujuta ette, mitmed inimesed on enne sind selles samas voodis maganud ja seksivärki teinud.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2025 20:24No ma ei tea. Tahad armukesega salaja seksima minna ja siis maandud kellegi Kodu koju. Ei tea, ei tahaks nagu.
Suvel saab autoga metsavahele keerata, soe ja privaatne, keegi ei sega, aja asja, palju tahad.
-
Külaline
Eks ikka saab ja on elus noorena sedagi proovitud. Autos peab tekk olema. Miinuseks on see, et mingid sääsed ja parmud võivad sind tegevuse ajal hammustada.
-
Külaline
Enne ja pärast seksi sooviks end pesta ka.
-
Külaline
Selle koha pealt on saun ideaalne koht.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2025 11:56Enne ja pärast seksi sooviks end pesta ka.
-
Külaline
Siis tuleb auto parkida järve kaldale, lihtne!
Meil on selleks üks soojärv, kus saab lisaks näkki ujuda. Paikneb Põlvamaal. Pole Tartust kuigi kaugel.
-
Külaline
Täiega rõvedad on need inimesed, kes mullivannis või basseinis seksivad! Ega pärast teie seksi keegi seal vett vahetama hakka. Kuidas saab nii isekas olla?!
-
Külaline
On ka palju inimesi, kes sinna kusevad. Lisaks veel mingid seened, tüügaste ja molluskite viirused jne. Avalikud saunad, basseinid ja mullivannid ongi väga rõvedad kohad.Guest kirjutas: ↑17 Juun 2025 11:53 Täiega rõvedad on need inimesed, kes mullivannis või basseinis seksivad! Ega pärast teie seksi keegi seal vett vahetama hakka. Kuidas saab nii isekas olla?!
-
Külaline
Võtame mõnuga!Guest kirjutas: ↑17 Juun 2025 11:53 Täiega rõvedad on need inimesed, kes mullivannis või basseinis seksivad! Ega pärast teie seksi keegi seal vett vahetama hakka. Kuidas saab nii isekas olla?!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 6 külalist