Selgeltnägijad

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Selgeltnägijad

Postitus Postitas Külaline »

Mis te arvate, kui palju neid selgeltnägijaid siin foorumis on? Üks, kaks või palju? Igatahes on nad jube häirivad. Arvavad ennast iga kägu ära tundvat, juba perekooli aegadest peale, määrivad igaühele võõraid postitusi pähe ja teevad ennast tähtsaks.
Või on mingi nipp, millega tuvastada, kes mida on postitanud, siis ma tahaksin ka seda nippi teada. Igatahes see ei tööta neil. Või on nad tõesti nii kõvad tegijad enese arvates ja loevad kohvipaksu pealt välja, mida vaja.
Selgeltnägija, kui sa seda loed, anna teada, mis nipiga sa kasutajaid ära tunned!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:35 Mis te arvate, kui palju neid selgeltnägijaid siin foorumis on? Üks, kaks või palju? Igatahes on nad jube häirivad. Arvavad ennast iga kägu ära tundvat, juba perekooli aegadest peale, määrivad igaühele võõraid postitusi pähe ja teevad ennast tähtsaks.
Või on mingi nipp, millega tuvastada, kes mida on postitanud, siis ma tahaksin ka seda nippi teada. Igatahes see ei tööta neil. Või on nad tõesti nii kõvad tegijad enese arvates ja loevad kohvipaksu pealt välja, mida vaja.
Selgeltnägija, kui sa seda loed, anna teada, mis nipiga sa kasutajaid ära tunned!
Tüüpiline on selle demagoogiavõtte kasutamine, kus endale meeldivat arvamust omistatakse paljudele-paljudele, seevastu mittemeeldiva arvamuse avaldajaid püütakse taandada vaid üheksainsaks ullikeseks, kes ei saavat aru, kuidas asjad "tõeliselt" on :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:35 Mis te arvate, kui palju neid selgeltnägijaid siin foorumis on? Üks, kaks või palju? Igatahes on nad jube häirivad. Arvavad ennast iga kägu ära tundvat, juba perekooli aegadest peale, määrivad igaühele võõraid postitusi pähe ja teevad ennast tähtsaks.
Tunti ära sind või paranoia ei lase elada? :lol:
Külaline

Ei ole rohkem kui paar korda pidanud Turvasiilile postitusi reportima, aga kuidas ma trolli ära tunnen? Keelekasutuse ja valimatu lahmimise järgi, vaat kuidas. Kui teemast-teemasse kordub üks ja sama muster, inimene postitab mitu lahmivat ja solvavat vastust lühikese aja jooksul järjest, siis ei pea olema selgeltnägija, et otsi kokku viia. Siin foorumis ei ole veel tuhandeid trolle. On üks, vb paar. Ja nad on vägagi äratuntavad. Täpsemalt ei taha öelda, sest troll võib õppust võtta, vb õpib isegi liitlauseid moodustama ja mõne kirjavahemärgi veel selgeks, aga kes näeb, see näeb.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Kõik on trollid, kes oma nimega ei kirjuta. Mis sul varjata on peale selle, et oled jobu?
Külaline

Täpselt kümnesse paned. Need hullud. Ilma oma eluta. Kibestunud ja õelad kogu maailma peale ongi kolinud perekoolist siia. Õnneks mitte kõik. Neid vast 2-3 tk. Miinustavad koos. Sõimavad koos. Mängivad mängu kuidqas nemad tunnevad kõik postitajad eksimatult ära. Samas postitab ise mitu korda. Samas stiilis. Nagu suunamudija kes üritab kedagi oma usku keerata. Rumaluke ei sa aru, et läbi mitmete sarnaste postituste ei saa oma arvamust peale suruda. Lisaks on nad üldjuhul ka labase suuvärgiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 14:43 Ei ole rohkem kui paar korda pidanud Turvasiilile postitusi reportima, aga kuidas ma trolli ära tunnen? Keelekasutuse ja valimatu lahmimise järgi, vaat kuidas. Kui teemast-teemasse kordub üks ja sama muster, inimene postitab mitu lahmivat ja solvavat vastust lühikese aja jooksul järjest, siis ei pea olema selgeltnägija, et otsi kokku viia. Siin foorumis ei ole veel tuhandeid trolle. On üks, vb paar. Ja nad on vägagi äratuntavad. Täpsemalt ei taha öelda, sest troll võib õppust võtta, vb õpib isegi liitlauseid moodustama ja mõne kirjavahemärgi veel selgeks, aga kes näeb, see näeb.
Kas sul on oma elu ka? Ka sina oled selle postituse järgi vägagai ära tuntav. Sinu selline üleolev stiil ja suhteliselt rumal jutt ei jäta kahtluski kellerga tegemist. Kuidas aga see kaebamise geen sinu dna-sse sattus vajaks selgitamist. Kaqs sinu esivanemad olid koputajad. Kes tegelesid pealekaebamisega, et vaenulik element ikka siberisse satuks. Kas sina kaebad ka kõikjal ja kõikjale?
Külaline

Simon says: kirjutas: 22 Aug 2024 17:17 Kõik on trollid, kes oma nimega ei kirjuta. Mis sul varjata on peale selle, et oled jobu?
Miks sa endast rääkides nii tagasihoidlik oled? Jobu sinukohta öelda on väga, väga tagasihoidlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 17:21 Täpselt kümnesse paned. Need hullud. Ilma oma eluta. Kibestunud ja õelad kogu maailma peale ongi kolinud perekoolist siia. Õnneks mitte kõik. Neid vast 2-3 tk. Miinustavad koos. Sõimavad koos. Mängivad mängu kuidqas nemad tunnevad kõik postitajad eksimatult ära. Samas postitab ise mitu korda. Samas stiilis. Nagu suunamudija kes üritab kedagi oma usku keerata. Rumaluke ei sa aru, et läbi mitmete sarnaste postituste ei saa oma arvamust peale suruda. Lisaks on nad üldjuhul ka labase suuvärgiga.
Kas sul on oma elu ka? Ka sina oled selle postituse järgi vägagi ära tuntav. Sinu selline üleolev stiil ja suhteliselt rumal jutt ei jäta kahtluski kellega tegemist.
Hoia oma näpud arvutist eemal. Mine jalutama. Tee 2-3 km kõndi. See sind ei tapa veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 14:43 Ei ole rohkem kui paar korda pidanud Turvasiilile postitusi reportima, aga kuidas ma trolli ära tunnen? Keelekasutuse ja valimatu lahmimise järgi, vaat kuidas. Kui teemast-teemasse kordub üks ja sama muster, inimene postitab mitu lahmivat ja solvavat vastust lühikese aja jooksul järjest, siis ei pea olema selgeltnägija, et otsi kokku viia. Siin foorumis ei ole veel tuhandeid trolle. On üks, vb paar. Ja nad on vägagi äratuntavad. Täpsemalt ei taha öelda, sest troll võib õppust võtta, vb õpib isegi liitlauseid moodustama ja mõne kirjavahemärgi veel selgeks, aga kes näeb, see näeb.
Aa, sina oled siis üks. Vähemalt julgesid tunnistada. Kui teised käod väidavad, et teid ongi ainult 1-2, siis oled sina ja võib-olla üks veel. (Kuidas need teised käod teavad, mitu teid on, see on ka huvitav. Arvan, et nad ise on samuti selgeltnägijate sekti liikmed)
No siis ma ütlen sulle, et sa oled mulle korduvalt pähe määrinud kellegi teise positusi ja tähtsa näoga seletanud, mida ma veel olen öelnud ja veel koguni perekoolis, kus ma äärmiselt harva käisin. Ja mitte ainult mulle, ma näen, kuidas sa teistele sedasama psühhoterrorit teed.
Ära nüüd enam seda tee, su kohvipaks valetab. Ennast teed lolliks ainult.
Külaline

Selgetnägija ei talu seda, kui tema nägemusele vastatakse selgitavalt. Nt kirjutan mingi probleemi. Selgeltnägija kohe vastab. Aga vastab nii nagu tema näeb. Mina, kes ma teema kirjutasin, tahan kohe korrigeerida, et teema ei kalduks mingile teisele probleemile, mida mul pole. Aga selgeltnägijat see ärritab. Siis peab uuesti selgitama oma probleemi olemust. Selgeltnägija jälle vastab. Kuni lõpeb asi sellega - sulle on nii palju vastatud, sa ikka ei kuula, sa oled äratuntav jne :(. Siin on nagu 2 halba võimalust. Kui vastad, siis " raiud oma". Kui ei vasta ja näed et su teema läheb juba rappa on ka halb. "Teemaalgataja on vait".
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 08:16 Selgetnägija ei talu seda, kui tema nägemusele vastatakse selgitavalt. Nt kirjutan mingi probleemi. Selgeltnägija kohe vastab. Aga vastab nii nagu tema näeb. Mina, kes ma teema kirjutasin, tahan kohe korrigeerida, et teema ei kalduks mingile teisele probleemile, mida mul pole. Aga selgeltnägijat see ärritab. Siis peab uuesti selgitama oma probleemi olemust. Selgeltnägija jälle vastab. Kuni lõpeb asi sellega - sulle on nii palju vastatud, sa ikka ei kuula, sa oled äratuntav jne :(. Siin on nagu 2 halba võimalust. Kui vastad, siis " raiud oma". Kui ei vasta ja näed et su teema läheb juba rappa on ka halb. "Teemaalgataja on vait".
Täpselt kirjeldatud tüüp, väga hea! Pole võimatu, et selgeltnägijate hulgas on seda tüüpi eriti palju. Nad on kindlad, et teavad asju, olgu sinu probleemi lahendus või see, kes sa oled. Ta lihtsalt teab. Ta ei eksi, sa oled ju "nii äratuntav". See on isehakanud selgeltnägijate mantra. Nii äratuntav.

Ja tõsi, annab sada korda valet ja totrat nõu ja siis teatab, et sa ei võta midagi kuulda ja kõik su postitused teistes teemades on sama rumalad ja sind on ära tuntud!

Huvitav, mida see neile annab?
Külaline

Selgelt saab ainult siis näha, kui inimene kirjutab. Kui inimene on vait ja tegeleb oma eluga, siis sa ei saa selgelt näha. Siis on tore süüdistada teisi selgeltnägemises, aga ka sobilike vastuste kerjamine on manipuleerimine. Sama hull kui ''selgelt'' näha.

Ei taha tülisid?

Elage oma elu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist