Tabletiabort

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Tabletiabort

Postitus Postitas Külaline »

Küsimus neile, kes on seda teinud: võtsin arsti juures (rasedust oli 6+3) esimese tableti 2. juulil, panin 4 tabletti enda sisse 4. juulil. Tekkis veritsus, tuli ka suuremaid klompe, aga ei midagi ekstreemset. Veritsus kestis umbes 10 päeva, see lõppes, kuid üleeile (14 p hiljem) oli palavik, eile päeval tuli järsku suur verejooks, mille sees oli klomp, mis nägi välja nagu mingi väike organ (guugeldades rebukott) kas see võis olla loode? Arsti aeg on 24.07, kas peaks minema erakorralisse? Ei tohiks ju nii palju hiljem enam välja tulla. Tunnen ennast suht normaalselt ja palavikku enam pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 06:28 Küsimus neile, kes on seda teinud: võtsin arsti juures (rasedust oli 6+3) esimese tableti 2. juulil, panin 4 tabletti enda sisse 4. juulil. Tekkis veritsus, tuli ka suuremaid klompe, aga ei midagi ekstreemset. Veritsus kestis umbes 10 päeva, see lõppes, kuid üleeile (14 p hiljem) oli palavik, eile päeval tuli järsku suur verejooks, mille sees oli klomp, mis nägi välja nagu mingi väike organ (guugeldades rebukott) kas see võis olla loode? Arsti aeg on 24.07, kas peaks minema erakorralisse? Ei tohiks ju nii palju hiljem enam välja tulla. Tunnen ennast suht normaalselt ja palavikku enam pole.
Jah, see on normaalne kui palavik on alla läinud ja enesetunne normaalne. Su keha tõukas katkenud raseduse välja veidi hiljem, seda juhtub. EMOsse pöördu kui uuesti palaviku üles lööb või on verejooks vedela helepunase verega. Selline nn. päevade lõpu veritsus täna- homme on normaalne.
Külaline

Minul on olnud peetunud raseduse eemaldamine tablettidega. See võtab jah kauem aega kui naised tavaliselt ette kujutavad. Keegi nagu eriti ei rääkinud ka mulle, et mitu nädalat läheb. Pole üldse nii, et paned tabletid, veritsed ära ja paari päeva pärast on kõik tavapärane. Keha viskab raseduse jääke jupphaaval välja ja viimane ports tuleb alles esimese menstruatsiooniga pärast tsükli taastumist. Ole siis valmis, et järgmine menstruatsioon võib ka olla tavapärasest rohkema verejooksuga. Mul oli nii, et mingi perioodi tagant hakkas kõhuvalu nagu päevade ajal ja siis kohe varsti tuli sortsakas verd. Ja järgmisel päeval jälle samamoodi. Emakas krambitab ja siis jälle viskab välja midagi.
Kui põletikku pole, siis midagi muud ei tehta, peadki ära ootama. Põletikuga tuleb kõrge palavik, valud, tugev verejooks, veres tõuseb põletikunäitaja.
Ma käisin vahepeal kontrollis ka, sest peetumine toimus Eestis, aga ma ise elasin välismaal ja kui tagasi sõitsin, siis seal mu oma arst igaks juhuks vaatas ultraheliga ja ütles, et ärge muretsege, kõik tuleb materjal ise välja, näha on, et liigub emakakaela suunas. Lihtsalt võtabki sega.
Külaline

Tänan vastamast!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist