Jututuba versus foorum

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Jututuba versus foorum

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kas keegi on käinud jututubades? Ma saan aru, et need olid vanasti populaarsed? Proovisin ka ühes, armastusesaal oli vist nimi, osa võtta, ja seal näitas, kes mu interneti teenusepakkuja on. Kas kõikides jututubades on niiviisi? Ei tea, miks? Kumb teile rohkem meeldib, foorum, või jututuba?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu ainus kogemus jututoaga on hoti? jutukas, kui nüüd õigesti mäletan. Kõigil hot.ee konto omanikel oli sissepääs virtuaalsesse jututuppa. Minu jaoks oli see segane värk- logisid sisse ja hakkad lihtsalt suvalt kellegagi rääkima. Üldse oli mingi imelik seltskond seal koos, ühed, kes ilmselt kogu päeva seal ainult hängisidki. Kommenteerisid teisi ja tegid lolle nalju. Lahkusin sealt pärast paari külastust jäädavalt.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Juun 2026 09:57 Minu ainus kogemus jututoaga on hoti? jutukas, kui nüüd õigesti mäletan. Kõigil hot.ee konto omanikel oli sissepääs virtuaalsesse jututuppa. Minu jaoks oli see segane värk- logisid sisse ja hakkad lihtsalt suvalt kellegagi rääkima. Üldse oli mingi imelik seltskond seal koos, ühed, kes ilmselt kogu päeva seal ainult hängisidki. Kommenteerisid teisi ja tegid lolle nalju. Lahkusin sealt pärast paari külastust jäädavalt.
Mul on ka see ainus ja tõesti veider kogemus, nii et rohkem ei tahtnud.
Külaline

Üritasin sulanduda armastusesaali nimelisse jututuppa, kuid pärast paarikümmet proovimist mitmel päeval ja mitu korda päevas, loobusin. Seal oli mingi põhipunt ja uusi eriti ei aktsepteeritud.
Külaline

Tartu Töötukassal oli töötute jaoks 1 arvuti ja sellel oli ära hangunud armastusesaal ees, kuid!
Mingisse, ehk hot-i, korra kunagi vaatasin ja ma ei saanud üldse aru seal toimuvast.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juun 2026 12:17 Tartu Töötukassal oli töötute jaoks 1 arvuti ja sellel oli ära hangunud armastusesaal ees, kuid!
Mingisse, ehk hot-i, korra kunagi vaatasin ja ma ei saanud üldse aru seal toimuvast.
Minu meelest võiks ametiasutuste arvutites olla sellised saidid üldse blokeeritud. Jututuba ja foorumit võiks külastada ikka koduarvutist, mitte kusagil töötukassa avalikust seadmest.

Töötasin kunagi klienditeeninduses ja meil olid kõik sellised kahtlased saidid blokitud. Perekool oli lahti, sellest kohast ei teadnud ülemused midagi. 🤭
Külaline

see oli kusil 2001-2002, ehk nüüd on ametnikud taibukamad. Imelik oli, et nii kaua seda arvutit sellisena hoiti. Siis kõigil kodus arvutit veel ei olnud.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kunagi 90-ndatel olid jututoad raamatukogudes keelatud. Ma siis ükskord huvi pärast vaatasin, mis seal toimub, keegi parajasti kobises kellegi kallal, rohkem mul selle koha vastu huvi ei olnud. Samas tuttav sai endale naise jututoast. Nii et ei maksa esmamulje järgi püssi põõsasse visata. Aga nüüd neid vist enam ei eksisteerigi, foorumid on vist üle võtnud.
Külaline

Paaris jutukas olen korra käinud. Ei saanud üldse aru kes kellega seal kirjutas. Mulle meeldib foorum.
Ise olen mees, aga miskis armastusesaalis ma läksin naise nimega sisse. Küll siis hakkas meeste lantimine peale. Ma kadusin sealt kiirelt ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, roosaroos ja 8 külalist