See jubedus läheb lammutamisele
-
Külaline
Mis piirkonnaga tegu üldse? Loen küll Eesti uudiseid, aga see on minust mööda läinud.
-
Külaline
Tartu, Zeppelin.Guest kirjutas: ↑12 Veebr 2026 09:57 Mis piirkonnaga tegu üldse? Loen küll Eesti uudiseid, aga see on minust mööda läinud.
-
Külaline
Nagu omanikfirma esindaja ütles, lammutamine on kõigest üks võimalus. Tsiteerin: "võib püsida veel 100 aastat" 
-
Külaline
Minu meelest omamoodi stiilne. Zeppelin on meelega tehtud hästi karm ja plekine, tööstushoone stiilis, aga selles asukohas kandlilisus ja plekine olek isegi ei häiri.
Tartu Kaubamaja (kuna see on Vanemuise ja Turuhoone vahel, nagu domineerib mõlemad üle oma kõrguse ja suurusega) meeldib isegi vähem. Algues täiesti häiris Kaubamaja-lahmakas. Eks inimene harjub, aga tahaks nagu korruseid pealt ära võtta, et Vanemuine/Turuhoone rohkem domineeriks.
Aga kui tahavad, eks lammutagu. Võibola äriliselt siis ei õigsuta enam ennast sellisies kohas selline pood. Mis siis ikka.
Tartu Kaubamaja (kuna see on Vanemuise ja Turuhoone vahel, nagu domineerib mõlemad üle oma kõrguse ja suurusega) meeldib isegi vähem. Algues täiesti häiris Kaubamaja-lahmakas. Eks inimene harjub, aga tahaks nagu korruseid pealt ära võtta, et Vanemuine/Turuhoone rohkem domineeriks.
Aga kui tahavad, eks lammutagu. Võibola äriliselt siis ei õigsuta enam ennast sellisies kohas selline pood. Mis siis ikka.
-
Külaline
FB Nostalgiagruppides avaldatakse imeilusate Tartu majade pilte sõja eelsest ajast. Nüüd küll Tartus ühtki ilusat uut ehitist meelde ei tule.
-
Külaline
Mulle Plasku/Tasku, Tigutorn, Kvartal ja Hansakeskus (enne oli see välimuselt väga kole teenindusmaja, tundus lausa imeline ümbersünd) sobivad. Ainus, millega on raskem leppida, ongi Kaubamaja hoone - ma ei ütle, et seal tühi koht peaks olema, aga võiks olla kuidagi teistsugune lahendus.Guest kirjutas: ↑12 Veebr 2026 13:33 FB Nostalgiagruppides avaldatakse imeilusate Tartu majade pilte sõja eelsest ajast. Nüüd küll Tartus ühtki ilusat uut ehitist meelde ei tule.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist