Kui saaksite valida ühe reisi, siis
-
Külaline
-
Külaline
Madagaskar või Uus-Meremaa. aga nende hinnad on nii hullult üle paisutatud, et jätkan oma senist tava ja panen oma reisid ise kokku. Kuuba läks meil kahepeale 3000.- Namiibia 3500.-, Brasiilia samas suurusjärgus, Madeiral ei suutnud üle kuidagi üle 1500.- kahepeale ära kulutada. ja no samas vaimus edasi. aga neis kahes kohas pole me käinud, aga minna plaanime.
-
Külaline
Nepal või Jaapan.
Seišellidel olen käinud. Oli ilus küll(rannad just) aga koha peal hirmus kallis.
Seišellidel olen käinud. Oli ilus küll(rannad just) aga koha peal hirmus kallis.
-
Külaline
Ei viitsinud lõpuni kerida, mis reise pakuti. Aga kui, siis võiksin minna Mati Kaalu või Hendrik Relvega. Oleks ilmselt väga huvitav sõltumata kohast.
Hinnad on küll üle mõistuse.
Hinnad on küll üle mõistuse.
-
Külaline
Ei tahagi täiesti suvaliste inimestega karjana kuhugi kaugele pikemaks ajaks reisida. Kui juhtub oleme imelik seltskond, siis terve reis ju rikutud.
-
Külaline
just, see ka veel lisaks hullule hinnale.Guest kirjutas: ↑04 Jaan 2026 21:56 Ei tahagi täiesti suvaliste inimestega karjana kuhugi kaugele pikemaks ajaks reisida. Kui juhtub oleme imelik seltskond, siis terve reis ju rikutud.
-
Külaline
Kui just peab reisibürooga minema, siis valiks nimekirjast Teravmäed või Lihavõttesaare. Esimene on mul päriselt soovinimekirjas ja teine käimata seetõttu, et piirkonnas muu huvi ei paku ja pelgalt ühe paiga pärast nii kaugele ei läheks.
Antarktika ja Nepal, kuna neisse kohtadesse omal käel on keeruline minna, kuid kõik ülejäänud olid sellised, et uuriksin põhjalikult reisikava, otsustamaks, et võib-olla otsida odavamat alternatiivi või minna üldse omal käel (mis ongi mu tavalisim valik).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist