Kus ja kuidas olete uut aastat vastu võtnud nii, et on eriti meeldejääv olnud läbi aastate?
Ma lapsena olin muidugi kodus või koos vanematega kuskil külas/vanavanemate juures, aga kui oma esimesse üürikasse kolisin, siis meeldis väga, et sain olla täiesti üksi ja vaadata lihtsalt telekat ja lugeda raamatut. Küll oli tore lõpuks iseendaga olla!
Palju aastaid hiljem olime kogu pere ja sõpradega Üügu pangal, tegime lõket, küpsetasime liha ja muid vilju, lasime ka ühe raketi mere poole õigel hetkel. Jäi ka mõnusalt meelde.
Mõned reisidel veedetud aastavahetused pole eriti head emotsiooni pakkunud.
Vana-aasta õhtu
-
Külaline
viimasel ajal maal metsas koos mehe ja koeraga. varasemast ajast mäletan aastavahetuset Londonis. teel Vietanamisse, Türgi lennujaamas oli ka meeldejääv (mitte väga positiivses mõttes
)
-
Külaline
Veedan kodus oma kalli mehe seltsis. Ostsime pudeli punast veini hea toidu kõrvale ja lisaks veel üht-teist hõrgutisi. Tuleb mõnus privaatne õhutu. Lapsed on kodust välja lennanud ja veedavad õhtu oma kaaslastega, kes mägedes suusatamas, kes soojal maal.
-
Külaline
Kõige meeldejäävam on olnud see, kui sõitsin selle sündmuse jaoks New Yorki, aga sain mingi kõhuviiruse ja Times Square’i asemel olin hotelli vetsus ja oksendasin terve öö.
Minu eredad hetke on reisidelt - 2000 olime Gran Canarial ja see oli mu esimene soojamaa reis, raketid olid ikka võimsad ja cavad imeodavad. Teine oli 2017 Koh Changi rannale kaetud pidulauas, väga omapärane ja ilus. Ja siis maal Jõgeva kandis, kui oli nii külm, et õues pokaalidesse valatud vahuvein jäätus ära kohe - too oli enne ka jäises sahvris seisnud. 
-
Külaline
Vabandust et naerev/irvitav nägu aga meeldejääv see ilmselt oliKülaline kirjutas: ↑31 Dets 2025 14:01 Kõige meeldejäävam on olnud see, kui sõitsin selle sündmuse jaoks New Yorki, aga sain mingi kõhuviiruse ja Times Square’i asemel olin hotelli vetsus ja oksendasin terve öö.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist