Lapsega vetsus

vana hea klassika
Külaline

Lapsega vetsus

Postitus Postitas Külaline »

Selgitage mulle keegi, miks te võtate lapse (no tahaks loota, et väikelapse) endaga vetsu kaasa? Et laps mingi vanuseni abi vajab, on selge. Aga threadsis loen, et lapsed käivad vetsus kaasas, kui emal häda on.
Külaline

Minu oma näiteks oli mingi vanusevahemiku sihuke memmekas, et mina pidin kogu aeg ligi olema. Ja tõesti kogu aeg. Kui ei olnud, siis lõugas nutta või pifi keegi teine temaga nonstop tegelema. See kestis mingi pool aastat ja küllap üksi kodus olles käisin ka koos temaga vetsus.
Külaline

Kui võõras kohas olime, nt teatris, lennujaamas, kaubakeskuses, ega mina ei võtnuks jah, aga kuhu sa selle 2-3-aastase üksi jätad? Tema tahtis tulla ja tuli. See pole väikelapse jaoks midagi võõrastavat. Tema pissib ja vanem aitab, minu pissimine pole ka midagi erilist tema jaoks.
Loomulik vajadus igal inimesel.
Külaline

Jätan ukse taha ja pärast on mõni pervert ta minema viinud. Miks sind teiste elu huvitab?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Dets 2025 21:49 Selgitage mulle keegi, miks te võtate lapse (no tahaks loota, et väikelapse) endaga vetsu kaasa? Et laps mingi vanuseni abi vajab, on selge. Aga threadsis loen, et lapsed käivad vetsus kaasas, kui emal häda on.
Ei saa aru, mis selles sinu jaoks imelik on. Väikelapse jaoks on pissimine loomulik tegevus, miks seda tema eest varjama peaks, et ka täiskasvanud pissivad?
Külaline

Väikse võtan loomulikult endaga kabiini kaasa, muidu läheb äkki ukse tagant kaotsi.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Väikest last avalikus kohas ei saa ju üksi jätta, seega võtadki kaasa. Sageli tahab ta siis ise ka pissil ära käia, on kaks kärbest ühe hoobiga, sest kuni veel kolmeaastase lapse puhul, kes enam mähkmeid ei kasuta, on ikkagi pidevalt kerge pinge sees, et ta õigel ajal pissil käidud saaks, mitte püksi ei teeks. Kui pole avalik koht, aga lihtsalt lapse jaoks võõras paik, siis võib ta ise peljata seda, et ema läheb teise ruumi ja paneb ukse enda järelt lukku - nutu ja lapse liigse ärevuse vältimiseks on lihtsam ta kaasa võtta kui ukse taha üürgama jätta.
Külaline

Olen TA. Esiteks vabandust, et uurin, oligi lihtsalt uudishimu, ei muud. Et avalikus kohas väikelast üksi ei jäta, on selge. Küsima ajendas, et threadsis jäi mulje, et laps käib emaga koos vetsus ka kodus, lihtsalt ongi selline komme. See kuidagi tekitas küsimus privaatsuse vajaduse osas, just emal endal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 11:02 Olen TA. Esiteks vabandust, et uurin, oligi lihtsalt uudishimu, ei muud. Et avalikus kohas väikelast üksi ei jäta, on selge. Küsima ajendas, et threadsis jäi mulje, et laps käib emaga koos vetsus ka kodus, lihtsalt ongi selline komme. See kuidagi tekitas küsimus privaatsuse vajaduse osas, just emal endal.
Sul vist endal lapsi pole?
Vanuses 1-5 on see vetsu kaasa ronimine kodus ka normaalne. Miks, ma ei tea 😃 Sellises vanuse lastel pole üleüldse ema privaatsusevajadusest sooja ega külma. See ei puuduta ainuöt vetsus käimist. Küll aga lõpuks kaob see ära.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 12:21
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 11:02 Olen TA. Esiteks vabandust, et uurin, oligi lihtsalt uudishimu, ei muud. Et avalikus kohas väikelast üksi ei jäta, on selge. Küsima ajendas, et threadsis jäi mulje, et laps käib emaga koos vetsus ka kodus, lihtsalt ongi selline komme. See kuidagi tekitas küsimus privaatsuse vajaduse osas, just emal endal.
Sul vist endal lapsi pole?
Vanuses 1-5 on see vetsu kaasa ronimine kodus ka normaalne. Miks, ma ei tea 😃 Sellises vanuse lastel pole üleüldse ema privaatsusevajadusest sooja ega külma. See ei puuduta ainuöt vetsus käimist. Küll aga lõpuks kaob see ära.
Jep, 1-3 aastastel pole veel mingit häbitunnet enda ega teiste alastuse suhtes, ei huvita neid ka, mis soost keegi on.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 11:02 Olen TA. Esiteks vabandust, et uurin, oligi lihtsalt uudishimu, ei muud. Et avalikus kohas väikelast üksi ei jäta, on selge. Küsima ajendas, et threadsis jäi mulje, et laps käib emaga koos vetsus ka kodus, lihtsalt ongi selline komme. See kuidagi tekitas küsimus privaatsuse vajaduse osas, just emal endal.
Väikelaps tahab olla igal pool emaga kaasas, tema jaoks vahet pole kas köök või WC.
Külaline

Aga isaga. Kuidas isaga laps vetsus käib? Tüdrukuga just.
Poisiga pole probleemi . Meestel pole vist vaja mingit privaatsust, kui üksteise kõrval pissivad.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 18:14 Aga isaga. Kuidas isaga laps vetsus käib? Tüdrukuga just.
Poisiga pole probleemi . Meestel pole vist vaja mingit privaatsust, kui üksteise kõrval pissivad.
Mis vahe sel on? Mudilane õpib alles käima ja kõndima, vahet pole, kus ta kakerdab.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 18:14 Aga isaga. Kuidas isaga laps vetsus käib? Tüdrukuga just.
Isaga lähevad lapsed samamoodi, kui on lähedane suhe lapsega(loe, emmekas või issikas). Vahet pole kas tütar või poeg. Mul esimene laps poeg ja ka ronis minuga(ema) vetsu kaasa.

Kui aga jutt on avalikust kohast, siis isa tütrega muidugi valib sel juhul kabiiniga wc, kui pole võimalik tütart väljapoole jätta.
Külaline

Ei ole kunagi lapsi vetsu kaasa võtnud (kodus siis, mitte kuskil kaubanduskeskuses). Lapsega ei juhtu midagi kui ta paar minutit mind ukse taga igatseb ja ma ei mäleta, et sellega mingeid suuri probleeme oleks olnud. Vb mõned korrad jaurasid. See laste järgi elamine ja iseenda kaotamine laste pärast on ikka hirmus küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 22:16See laste järgi elamine ja iseenda kaotamine laste pärast on ikka hirmus küll.
No vetsus käimise pärast koos titega ma ennast küll kuhugi ei kaotanud 😀
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 22:23
Külaline kirjutas: 21 Dets 2025 22:16See laste järgi elamine ja iseenda kaotamine laste pärast on ikka hirmus küll.
No vetsus käimise pärast koos titega ma ennast küll kuhugi ei kaotanud 😀
Mina ka eriliselt ei kaota, kui hetkel mu 2(+2 kuud)aastane minuga vetsu tuleb. Pigem see on just hea. Sest see innustab teda rohkem, samal ajal potil istuma. Kuigi ta 90% on juba kuiv ja läheb ise. Öösel veel kasutab mähet. .
Küll see vetsuperuood läheb ka mööda. Suuremaga on see läbitud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Dets 2025 22:16 Ei ole kunagi lapsi vetsu kaasa võtnud (kodus siis, mitte kuskil kaubanduskeskuses). Lapsega ei juhtu midagi kui ta paar minutit mind ukse taga igatseb ja ma ei mäleta, et sellega mingeid suuri probleeme oleks olnud. Vb mõned korrad jaurasid. See laste järgi elamine ja iseenda kaotamine laste pärast on ikka hirmus küll.
Miks laste järgi elamine hirmus on? Lapsed on ju kõige tähtsamad. Mis iseenda kaotamine? See ongi emade elu sisu, kui nad lapse saavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2025 00:56Miks laste järgi elamine hirmus on? Lapsed on ju kõige tähtsamad. Mis iseenda kaotamine? See ongi emade elu sisu, kui nad lapse saavad.
Ja ka paljude isade elu sisu. Tore ju.
Küllap see "oma elu" tuleb ka millalgi jälle tagasi, mida iganes see siis peaks tähendama.
Ootasin oma lapsi väga ja minu elu oligi just see, mida koos väikeste lastega elasin. Väga meeldis kogu see aeg. Nad kasvavad ju nii kiiresti.
Külaline

Just. Muu elu on emal enne laste sündimist. Kui lapsed sünnivad, siis pühendub õige ema neile.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Roosad tulbid ja 11 külalist