Ma eile tegin jälle suure portsu boršipõhja. Oli vaja ära hakkida käsitsi sibulat, kuna kombaini ei ole.
Mäletasin, et kusagil kirjutati, et kui panna külma veega märg majapidamispaber lõikelaua kõrvale, see aita
Proovisin ja oh imet, toimiski. Ma ei valanud mitte ühtegi pisarat, 2kg sibula käsitsi hakkimisel. Ise ka imestasin.
Siis küüslauguküünte purgis raputamine. Kõik koor ilusti lahti kohe.
Mis nippe te kasutate, mis päriselt ka toimivad?
Majapidamise nipid mis toimivad
-
Külaline
Ma olen kuulnud, et kui panna kraanist külm vesi sibula koorimisel või hakkamisel jooksma, siis see pidi ka aitama. Aga tänapäeval on see vist kulukas. Või prillide kasutamine.
-
Külaline
Kui keegi kurdab, et verivorstid lähevad ahjus lõhki, siis pange külma ahju ja siis alles lülitage ahi sisse. 10 aasta jooksul pole ükski (sõltumata sordist) lõhkenud.
Kui sibulal koor on väga kinni, siis lõigake koos koorega kas pooleks või neljaks, saab kõik kergelt lahti.
Kui sibulal koor on väga kinni, siis lõigake koos koorega kas pooleks või neljaks, saab kõik kergelt lahti.
-
Külaline
Kui on vaja rohelist kraami pikalt värskena hoida, siis esiteks kuivatad kõik niiskuse ära ja enne külmkappi panekut:
* Seller - rullid fooliumi sisse ja otsad ilusasti kinni.
* Paprika, sidrun, laim - ühekaupa toidukile sisse.
* Petersell, koriander jne - rullid majapidamispaberi sisse, paned kaanega karpi.
Kõik kiled ja fooliumi saab mitmekordselt kasutatud.
* Seller - rullid fooliumi sisse ja otsad ilusasti kinni.
* Paprika, sidrun, laim - ühekaupa toidukile sisse.
* Petersell, koriander jne - rullid majapidamispaberi sisse, paned kaanega karpi.
Kõik kiled ja fooliumi saab mitmekordselt kasutatud.
-
Külaline
ma teen lihtsalt igasse verivorsti enne ahjupanekut ühe kahvlitorke.Külaline kirjutas: ↑16 Dets 2025 22:58 Kui keegi kurdab, et verivorstid lähevad ahjus lõhki, siis pange külma ahju ja siis alles lülitage ahi sisse. 10 aasta jooksul pole ükski (sõltumata sordist) lõhkenud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist