Nuuskamine
-
Külaline
Nuuskamine
Kuidas teie arvate, kus või millal on viisakas nuusata?
Käin hea kolleegiga tihti koos lõunal. Tema on juba oma lõunasöögi lõpetanud. Pärast seda on millegipärast komme nuuskama hakata. Alati teen märkuse, et mulle ei meeldi, kui ta minu söömise ajal nuuskab, aga ta alati unustab ära.
Mina isiklikult nuuskan ALATI üksinda olles, kui üldse selline vajadus tekib. See, et kellegi kõrval või veel vähem kellegi söögilaua ääres nuuskan, on täiesti välistatud.
Käin hea kolleegiga tihti koos lõunal. Tema on juba oma lõunasöögi lõpetanud. Pärast seda on millegipärast komme nuuskama hakata. Alati teen märkuse, et mulle ei meeldi, kui ta minu söömise ajal nuuskab, aga ta alati unustab ära.
Mina isiklikult nuuskan ALATI üksinda olles, kui üldse selline vajadus tekib. See, et kellegi kõrval või veel vähem kellegi söögilaua ääres nuuskan, on täiesti välistatud.
-
Külaline
-
Külaline
Ma tõesti imestan, et see kolleeg sinuga veel lõunale tuleb. Ma laseks küll sul neid märkusi rohkem nagu omaette teha.Käin hea kolleegiga tihti koos lõunal. Tema on juba oma lõunasöögi lõpetanud. Pärast seda on millegipärast komme nuuskama hakata. Alati teen märkuse, et mulle ei meeldi, kui ta minu söömise ajal nuuskab, aga ta alati unustab ära.
-
Külaline
Vesi jookseb ninast siis, kui on nohu või mingi allergiline reaktsioon. Sul on mingi nuuskamise vajadus lihtsalt niisama, iga natukese aja tagant?Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:29 Tatt tilkumas peaks teine istuma või?
-
Külaline
Kui vürtsikat toitu söön, siis nina jookseb küll. Nuuskan ka söömise ajal.
-
Külaline
Ok, ju siis kaaslasel isu tõuseb.Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:39Kui vürtsikat toitu söön, siis nina jookseb küll. Nuuskan ka söömise ajal.
-
Külaline
Mis häire sind isiklikuks muutuma sunnib?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:37Vesi jookseb ninast siis, kui on nohu või mingi allergiline reaktsioon. Sul on mingi nuuskamise vajadus lihtsalt niisama, iga natukese aja tagant?
-
Külaline
-
Külaline
Mind küll ei häiri, kui söögikaaslane nuuskab. Kui lausa üle laua ei nuuska. Jahedal ajal hakkab nina tikuma sooja toiduga, see pole mingi nohu tunnus.
Ise pühin samuti nina vajadusel. Söö siis kiiremini, et jõuaksid lõpetada koos temaga!
Ise pühin samuti nina vajadusel. Söö siis kiiremini, et jõuaksid lõpetada koos temaga!
-
Külaline
Minu arust on suur vahe, kas tupsutada nina või nuusata. Mind ajavad ka vürtsikad toidud nina tilkuma. Samuti külmast sooja tulek ja vastupidi. Aga, kas siis peab hakkama kohe nuuskama, kui keegi sööb? Piisab ju, kui vaikselt nina tupsutada või suuremaks nuuskamiseks, kollide eemaldamiseks kuhugile eemale siirduda.
-
Külaline
Aga, kui nuuskab üle laua?Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 20:07 Mind küll ei häiri, kui söögikaaslane nuuskab. Kui lausa üle laua ei nuuska. Jahedal ajal hakkab nina tikuma sooja toiduga, see pole mingi nohu tunnus.
Ise pühin samuti nina vajadusel. Söö siis kiiremini, et jõuaksid lõpetada koos temaga!![]()
-
Külaline
Tatti tagasi luristada on siis parem?
Soe toit, eriti kuum supp tõmbabki lõõrid lahti. Kui ta viisakalt paberisse nuuskab, mis selles ometi valet on?
Hea nõuanne: ära siis mine selle isikuga lõunale!
Soe toit, eriti kuum supp tõmbabki lõõrid lahti. Kui ta viisakalt paberisse nuuskab, mis selles ometi valet on?
-
Külaline
Sellel töökaaslasel järelikult on selline vajadus? Täiesti arusaamatu nõudmine sul. Siis pead üksi sööma ilmselt. Ja selliseid märkusi töökaaslasele teha on ebaviisakas.
-
Külaline
Siis kui selleks on vajadus.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:26Kuidas teie arvate, kus või millal on viisakas nuusata?
-
Külaline
Ei olegi midagi valet. Nüüd sain teada, et see on igati ok, kui sina sööd, ja samal ajal keegi puristab oma tatti seal kõrval. Nämm! Ja head isu!Guest kirjutas: ↑24 Okt 2025 20:20 Tatti tagasi luristada on siis parem?
-
Külaline
Loodan, et üritasid nalja teha. Nii nõmedaid inimesi nagu sina, ei ole ju olemas, või on?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:26 Kuidas teie arvate, kus või millal on viisakas nuusata?
-
Külaline
Ma arvan, et vahe on kuidas nuusata. Kui mul kaaslane korraks viisakalt nina nuuskab, siis selle elan täiesti rahulikult üle. Aga hiljuti olin ühel üritusel, kus üks kolleeg nuuskas vaikses saalis sellise vilina ja lurinaga, et kolm rida eestpoolt vaatasid ka inimesed üle õla. Tema jätkas täielikus rahus. Vot see oli tõesti natuke imelik. Mis söömist puudutab, siis mul on sõbranna, kes suppi süües seda lusikalt luristab - see on küll päris häiriv.
-
Külaline
Mäletan, et Perekoolis oli teema, kus üks neiu ei käinud oma kodus kakal, kuna tema arust oli täiesti välistatud, et ta oma elukaaslase kodus oleku ajal kakal käiks. Käis üle tee bensukas vetsus, kui suurem häda tuli.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:26Mina isiklikult nuuskan ALATI üksinda olles, kui üldse selline vajadus tekib. See, et kellegi kõrval või veel vähem kellegi söögilaua ääres nuuskan, on täiesti välistatud.
Nüüd ei julgeta enam teiste ees nuusata ka. Tundub pigem provoteema.
-
Külaline
Kusjuures ka mulle meenus see bensukas kakal käimise teema. On ikka imeliku käitumisega inimesi olemas.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 21:59Mäletan, et Perekoolis oli teema, kus üks neiu ei käinud oma kodus kakal, kuna tema arust oli täiesti välistatud, et ta oma elukaaslase kodus oleku ajal kakal käiks. Käis üle tee bensukas vetsus, kui suurem häda tuli.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2025 19:26Mina isiklikult nuuskan ALATI üksinda olles, kui üldse selline vajadus tekib. See, et kellegi kõrval või veel vähem kellegi söögilaua ääres nuuskan, on täiesti välistatud.
Nii nuuskamine kui wc-d number kahe tegemine on ju täiesti normaalsed tegevused, mida ei pea ometi häbenema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: augustikass ja 6 külalist