Indigolapsed
-
Külaline
Indigolapsed
U 20a tagasi räägiti indigolastest. Kas keegi tuvastas endal olema selline laps. Nüüd on nad suureks saanud. Kuidas neil täna läheb?
-
Külaline
Kas need indigolapsed (milline jabur nimetus!) pole mitte tänased lume- ja kaerahelbekesed? Mäletan uduselt, et need indigolapsed olevat olnud tundlikumad ja väärtuslikumad, kui teised nn. tavalapsed. Et nad on teistele justkui suunanäitajaks ja kosmiliseks teejuhiks siia saadetud. Mille suhtes ja millega seda tundlikkusastet määrati, seda kahjuks ei mäleta.Külaline kirjutas: ↑30 Sept 2025 11:36 U 20a tagasi räägiti indigolastest. Kas keegi tuvastas endal olema selline laps. Nüüd on nad suureks saanud. Kuidas neil täna läheb?
-
Külaline
Kui sinna kuuluvad ka need, kes praegu 22+, siis nendega on kogemusi piisavalt. On tõesti tundlikumad, pirtsakamad ja valivamad. Kui vähegi valda saab, ei kipu tegema midagi, mis ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aega nõudev. Ei rüga püüdlikult mööda karjääriredelit ülespoole, kohe peaks chill olema. Kui tuleb tüdimus, vahetatakse kiirelt tööd, kaaslast, ka sõpru. Meelsamini sõnumiga. Kui sõbraga tekib konflikt, ei arutata asja läbi, vaid blokitakse kontakt ära.
Eelnev on loomulikult utreeritud, aga tõetera on siin olemas.
Eelnev on loomulikult utreeritud, aga tõetera on siin olemas.
-
Külaline
Ma ei tea, ma olen 50+ ja eluaeg sama kalduvusega olnud. Miks keegi peaks kippuma tegema midagi, mis on ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aeganõudev? Ma saan tänaseks juba mõistusega aru, et vahel on vaja, aga mingit kippumist selliseid asju teha pole tänaseni. 20+ vanuses muidugi ei olnud üldse nõus neid tegema. Aga mingi indigo näitaja see nüüd küll pole.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 18:19 Kui vähegi valda saab, ei kipu tegema midagi, mis ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aega nõudev.
-
Külaline
Kes need on kes ütlevad enda töö kohta "mõni peab seda tööd ka tegema".Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:34Ma ei tea, ma olen 50+ ja eluaeg sama kalduvusega olnud. Miks keegi peaks kippuma tegema midagi, mis on ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aeganõudev? Ma saan tänaseks juba mõistusega aru, et vahel on vaja, aga mingit kippumist selliseid asju teha pole tänaseni. 20+ vanuses muidugi ei olnud üldse nõus neid tegema. Aga mingi indigo näitaja see nüüd küll pole.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 18:19 Kui vähegi valda saab, ei kipu tegema midagi, mis ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aega nõudev.
Nad ei ütle et see töö meeldib ja seepärast teeb.
-
Külaline
Ma ei tea, ma ei ole kunagi ühtki tööd teinud sellepärast, et "mõni peab seda tööd ka tegema". Ma ei ole kunagi sellest loogikast aru saanud.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 20:14Kes need on kes ütlevad enda töö kohta "mõni peab seda tööd ka tegema".Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 19:34Ma ei tea, ma olen 50+ ja eluaeg sama kalduvusega olnud. Miks keegi peaks kippuma tegema midagi, mis on ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aeganõudev? Ma saan tänaseks juba mõistusega aru, et vahel on vaja, aga mingit kippumist selliseid asju teha pole tänaseni. 20+ vanuses muidugi ei olnud üldse nõus neid tegema. Aga mingi indigo näitaja see nüüd küll pole.Guest kirjutas: ↑30 Sept 2025 18:19 Kui vähegi valda saab, ei kipu tegema midagi, mis ebameeldiv, ebamugav, keeruline või aega nõudev.
Nad ei ütle et see töö meeldib ja seepärast teeb.
-
Külaline
AI teab:
"An indigo child is a person believed, under a New Age and pseudoscientific concept, to possess unique, often spiritual, traits and abilities, such as high intuition, nonconformity, and sensitivity, which manifest in childhood and continue into adulthood. Coined in the 1970s, the term gained popularity in the 1990s, with some believing these individuals are destined to bring spiritual or societal change. Critics note the concept is used to reframe conditions like ADHD and argue it may hinder proper medical care."
"An indigo child is a person believed, under a New Age and pseudoscientific concept, to possess unique, often spiritual, traits and abilities, such as high intuition, nonconformity, and sensitivity, which manifest in childhood and continue into adulthood. Coined in the 1970s, the term gained popularity in the 1990s, with some believing these individuals are destined to bring spiritual or societal change. Critics note the concept is used to reframe conditions like ADHD and argue it may hinder proper medical care."
-
Külaline
Eks see tuleneb ilmselt edasipüüdlikkusest, seda kas on või mitte. Mina mõtlesin küll kunagi tööle minnes, et tahan ikka edasi liikuda tasemele, kus keegi mind enam ei jooksuta. Vahepeal peab lihtsalt ennast tõestama ja ka ebamugavaid tegevusi taluma. Samas minu 20+ poeg küll arvab, et kohe peaks ikka piisavalt meeldiva töö saama. Tal on täpselt teada, mida ja kus ta töötada tahaks. Loomulikult tuleb selleks õppida ja seda ta praegu teebki, aga kuna just lihtne pole, siis kipub see motivatsioon langema. Mulle tuli üllatusena, et ma pean ikka ja jälle talle meelde tuletama, et soovitud ametikohale jõudmiseks tulebki just nüüd need raskused ära kannatada. Mina ise seda ei vajanud, olin vägagi motiveeritud oma karjäärivõimalustest.
-
Külaline
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/2930 ... digolapsed
Minu arusaamist mööda nad peaks olema üliempaatilised ja nö maailmaparandajad.
Ma küll olen vanem kui 20 aga ma peaks ka indigolaps olema.
Latene artikli järgi on nende sünniaasta tipp 1980-1992. Aga noh kuna ta ise huhuu ära pööras siis inimesed tema lehte väga tõsiselt võta. Mina isiklikult oma horoskoobi kirjeldust pean küll piinlikult täpseks.
Ma olen sündinud 89. Kõik ebamaine, paranormaalsus jme on mind väikesest peale huvitanud. Päris uhuuks ma ennast ei pea, sest mingite tantralaagrite jms usku ma pole. Küll aga ma usun, et mul on liigempaatia ja ma üldjuhul tunnen ära, kui mingi olukord on mäda või pole õige. Loomad ka armastavad mind.
Minu arusaamist mööda nad peaks olema üliempaatilised ja nö maailmaparandajad.
Ma küll olen vanem kui 20 aga ma peaks ka indigolaps olema.
Latene artikli järgi on nende sünniaasta tipp 1980-1992. Aga noh kuna ta ise huhuu ära pööras siis inimesed tema lehte väga tõsiselt võta. Mina isiklikult oma horoskoobi kirjeldust pean küll piinlikult täpseks.
Ma olen sündinud 89. Kõik ebamaine, paranormaalsus jme on mind väikesest peale huvitanud. Päris uhuuks ma ennast ei pea, sest mingite tantralaagrite jms usku ma pole. Küll aga ma usun, et mul on liigempaatia ja ma üldjuhul tunnen ära, kui mingi olukord on mäda või pole õige. Loomad ka armastavad mind.
-
Külaline
aadellik tahtmatus lävida endast madalamate inimestega ning järgida nende tavasid.
ok, need siis kes ei suvatse tööd teha, sest on nii kõrged isiksused
-
Külaline
Kõik inimesed on täpselt nii valivad ja laisad, kui neil lastakse olla. Tänapäeval on noortel võimalik olla rohkem valivam ja laisem. Muud vahet polegi.
-
Külaline
Ma ei saa ikka aru, miks peaks kõigega leppima ja mitte tegema seda, mis meeldib? Mis seos sellel noortega on? Kas teatud vanuses peab siis nagu kõigega leppima? Ma küll sellega nõus ei ole.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 01:41 Kõik inimesed on täpselt nii valivad ja laisad, kui neil lastakse olla. Tänapäeval on noortel võimalik olla rohkem valivam ja laisem. Muud vahet polegi.
-
Külaline
See vist kehtib ainult naiste kohta? Vaatan praegu läheduses maja renoveerimist. Kas tõesti meestele kõik need rasked/ohtlikud tööd hirmsasti meeldivad? Vaevalt, aga kuna naine raha nõuab, siis tuleb kuskil töötada. Kõik ei mahtu riigiametnikeks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 11:52Ma ei saa ikka aru, miks peaks kõigega leppima ja mitte tegema seda, mis meeldib?
-
Külaline
Ma arvan, et maja renoveerimine on paljude meeste jaoks lihtsam kui olla riigiametnik.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 14:13See vist kehtib ainult naiste kohta? Vaatan praegu läheduses maja renoveerimist. Kas tõesti meestele kõik need rasked/ohtlikud tööd hirmsasti meeldivad? Vaevalt, aga kuna naine raha nõuab, siis tuleb kuskil töötada. Kõik ei mahtu riigiametnikeks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 11:52Ma ei saa ikka aru, miks peaks kõigega leppima ja mitte tegema seda, mis meeldib?
-
Külaline
Vaesed mehikesed, kes peavad olema ehitajad, sest naine nõuab. Endal pole mingit mõtteuidu ega sõnaõigust.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 14:13See vist kehtib ainult naiste kohta? Vaatan praegu läheduses maja renoveerimist. Kas tõesti meestele kõik need rasked/ohtlikud tööd hirmsasti meeldivad? Vaevalt, aga kuna naine raha nõuab, siis tuleb kuskil töötada. Kõik ei mahtu riigiametnikeks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 11:52Ma ei saa ikka aru, miks peaks kõigega leppima ja mitte tegema seda, mis meeldib?
-
Külaline
Noh, aga kui naine on toidupoes müüja või ilusalongi administraator, peab peres keegi ju raha teenima.Guest kirjutas: ↑02 Okt 2025 16:25Vaesed mehikesed, kes peavad olema ehitajad, sest naine nõuab. Endal pole mingit mõtteuidu ega sõnaõigust.Guest kirjutas: ↑01 Okt 2025 14:13See vist kehtib ainult naiste kohta? Vaatan praegu läheduses maja renoveerimist. Kas tõesti meestele kõik need rasked/ohtlikud tööd hirmsasti meeldivad? Vaevalt, aga kuna naine raha nõuab, siis tuleb kuskil töötada. Kõik ei mahtu riigiametnikeks.Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2025 11:52Ma ei saa ikka aru, miks peaks kõigega leppima ja mitte tegema seda, mis meeldib?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist