Lisa varvas TEEB SIISKI TARGEMAKS!!!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Lisa varvas TEEB SIISKI TARGEMAKS!!!

Postitus Postitas Külaline »

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1204 ... le-pennigi
Artikkel osta ise, ära ole vaene!
Külaline

Ilma tekstita teemade tegemine ja ka lihtsalt linkide lisamine ilma sisuliste kommentaarideta peaks olema keelatud. Tehku oma foorum, kus kasutajad jagavad lihtsalt linke.
Külaline

Peaksin lihtsas keeles ümber jutustama või?
Külaline

Vastik jah kui mingi teema millest aru ei saa millest teema.
Külaline

Linki ei oska avada?
Külaline

Igaüks oskab ise ka uudiseid lugeda. Mis mõtet on lihtsalt uudiste linkide siia postitamises.
Külaline

Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
Segast peksad! Mis Liisa ja Marilyn?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 18:17
Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 17:44 Eesti keeles siiski kirjutatakse tavaliselt Liisa. Lisa võib nimeks panna ameeriklane või britt, aga meil oleks imelik. Aga tema varbast ei tea ma midagi. Väidetakse, et Marilyn Monroel olla kuus varvast olnud.
No teema on ju kellegi Lisa varbast ja selle intellekti võimestavatest omadustest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 18:17
Ise üritad oma teemaga nalja teha, aga teiste naljadest aru ei saa?
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 18:17
Siit moraal: ära tee nalja, kui ise pärast naljast aru ei saa. Ja muidugi kirjaoskus võiks ka olla - oleks sa kirjutanud kohe "lisavarvas" õigesti ehk sõna kokku, poleks seda nalja teha saanud. Aga näe, sai - ja kasutati võimalus ära.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist