Põhjalik eeltöö

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Põhjalik eeltöö

Postitus Postitas Külaline »

Kas loete asjade ja toodete kohta ja teete põhjaliku eeltöö, enne kui midagi ostma või tarvitama hakkate?
Külaline

Mõnikord
Külaline

Guest kirjutas: 16 Sept 2025 12:56 Kas loete asjade ja toodete kohta ja teete põhjaliku eeltöö, enne kui midagi ostma või tarvitama hakkate?
Oleneb ikka asjast. Kui on vaja supikulpi, siis ostan esimese ettejuhtuva; kui telekat või pesumasinat, siis uurin nii kasutajate kogemusi kui ka hinnapakkumisi.
Külaline

Nagu juba öeldud, oleneb asjast.
Külaline

Kust saada vahukulpi millele midagi ka peale jääks?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2025 17:10 Kust saada vahukulpi millele midagi ka peale jääks?
Võta sõel :)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Sept 2025 17:10 Kust saada vahukulpi millele midagi ka peale jääks?
Ma kasutan tavalist suurt supilusikat. Vahukulp on muidugi suurem aga saab ka ilma selleta hakkama.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Sept 2025 12:56 Kas loete asjade ja toodete kohta ja teete põhjaliku eeltöö, enne kui midagi ostma või tarvitama hakkate?
Mina teen enne valimisi alati põhjaliku eeltöö, loen erakondade programmid läbi. Ja on olnud küll nii, et vaatan, et oh, tore ja hakkaja inimene, hääletaks tema poolt, aga siis avastan erakonna platvormist midagi sellist, mis on mulle ikka totaalselt vastuvõetamatu. Soovitan teistele ka, siis on vähem seda jama pärast, et "ise te valisite selliseid". Erakonnad on kavalad, võtava endale alati mingid rahvalemmikud "maskottideks" ja siis sajad hääletavad nende poolt, ja keegi viitsi süveneda, et mida siis tegelikult valitakse.
Külaline

Jaa, ma ikka enamasti uurin ostetavate asjade kohta üht-teist. Ei ole üldse spontaanne shoppaja, mulle ei meeldi, kui mul on palju asju, seepärast valin ka hoolikalt, mida ostan. Ja üldiselt ostan füüsilistest kauplustest väga vähe, sest online ostes on enamasti kõik asjad soodsamad.
Külaline

Alati, vaatan materjali, uurin teiste tagasisidet, võrdlen ka hindu. Pigem ostan kallima korralikust materjalist, kui odava kahtlasemast. Seda nii tehnika, kui riietega. Kiirmoodi ei osta, mõistagi mitte ka Temust vm. Tegelikult on täitsa vahe olemas, kas osta sõel kuskilt hiinakast või kallimast kaubamajast. Pealtnäha mõlemad metallist, aga kui hakkad lähemalt vaatama, siis metallil ja metallil on vahe.
Toiduainetega vaatan alati koostist, valin lisaineteta ja naturaalsemaid. Viimasel ajal see küll üpris keeruliseks muutunud, hakkab kohati lootusetuks muutuma, olen sunnitud päris palju ise kokkama.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Sept 2025 17:10 Kust saada vahukulpi millele midagi ka peale jääks?
Ma kasutan sellist pisikest metallist teesõela (kruusi suudme suurune umbes), sellega hea läbi vedeliku pinna tõmmata, kogu läbu jääb sõela peale (vabandust, kui see pilt siia nüüd ulmesuur tuleb, ma ei oska netist leitud lingiga pilti väiksemaks teha):

Pilt
Külaline

https://www.prismamarket.ee/toode/vahuk ... 1467217906

Mul on selline täitsa tavaline. Vahu peab peal, vedeliku laseb läbi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist